עזרה | בניית ריקוברי מקוסטם - TWRP תכלס אפשרי?
-
אני רוצה לבנות TWRP למכשיר שלא קיים בשבילו TWRP
ראיתי שהיה כאן דיונים
תכלס זה אפשרי?
ועד כמה זה קשה? -
אני רוצה לבנות TWRP למכשיר שלא קיים בשבילו TWRP
ראיתי שהיה כאן דיונים
תכלס זה אפשרי?
ועד כמה זה קשה?@מה-זה-משנה-אה אני לא עשיתי אבל אני נותן הנחה, ה TWRP ארי לא בונים או כל פעם מ 0 אלא יש איזה שהוא ליבה ואז מוסיפים או מעדכנים את מה שצריך לכל טלפון דברים כמו דרייברים וכדו' ממש כמו האנדרואיד או מערכות כמו linageOs לכאורה. אבל איך עושים את זה אני לא יודע אבל אתה ודאי יכול לשאול את ה ai והוא יוסיף לך הרבה וגם יוכל לכוון אותך איפה לחפש
-
@מה-זה-משנה-אה אני לא עשיתי אבל אני נותן הנחה, ה TWRP ארי לא בונים או כל פעם מ 0 אלא יש איזה שהוא ליבה ואז מוסיפים או מעדכנים את מה שצריך לכל טלפון דברים כמו דרייברים וכדו' ממש כמו האנדרואיד או מערכות כמו linageOs לכאורה. אבל איך עושים את זה אני לא יודע אבל אתה ודאי יכול לשאול את ה ai והוא יוסיף לך הרבה וגם יוכל לכוון אותך איפה לחפש
@RearmostPant23
זה ברור וכבר ניסיתי עם עזרת ai
ולא כל כך עבד
אני רק רוצה לדעת האם גם באנדרואיד גבוה זה אפשרי כי כל ה twrp שראיתי בינתיים היה רק לאנדרואיד 6 או 8 בקיצור לא יותר מ 10
השאלה אם זה לא אפשרי לעשות ל10 או שזה אפשרי אבל יותר מסובך -
@RearmostPant23
זה ברור וכבר ניסיתי עם עזרת ai
ולא כל כך עבד
אני רק רוצה לדעת האם גם באנדרואיד גבוה זה אפשרי כי כל ה twrp שראיתי בינתיים היה רק לאנדרואיד 6 או 8 בקיצור לא יותר מ 10
השאלה אם זה לא אפשרי לעשות ל10 או שזה אפשרי אבל יותר מסובךבקיצור לא יותר מ 10
אין TWRP לחצי טאצ' אנדרואיד 11?
-
בקיצור לא יותר מ 10
אין TWRP לחצי טאצ' אנדרואיד 11?
@הרב-של-השכונה
אז 11
תכלס תמצא ל13+ ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות