בקשת מידע | פתיחת וואצפ באמולטור
-
אני מנסה לפתוח חשבון חדש באמולטור שמותקן על מחשב עם נטפרי
בשלב של המספר טלפון זה נתקע אם זה באפליקציה של נטפרי הוא בכלל לא מצליח להתחיל ליצור חיבור
ובאפליקציה הרגילה הוא מקבל את המספר וכשהוא שואל אם זה המספר בשביל לאמת אני לוחץ כן וזה מה שקופץ

ג'מני טוען שוואצפ בכלל לא נותנים לפתוח חשבון חדש באמולטור
אם מישהו יוכל להעיר את עיני תודה רבה -
אני מנסה לפתוח חשבון חדש באמולטור שמותקן על מחשב עם נטפרי
בשלב של המספר טלפון זה נתקע אם זה באפליקציה של נטפרי הוא בכלל לא מצליח להתחיל ליצור חיבור
ובאפליקציה הרגילה הוא מקבל את המספר וכשהוא שואל אם זה המספר בשביל לאמת אני לוחץ כן וזה מה שקופץ

ג'מני טוען שוואצפ בכלל לא נותנים לפתוח חשבון חדש באמולטור
אם מישהו יוכל להעיר את עיני תודה רבה@במקום-כהן וואצפ חסום בנטפרי גם בכל מיני אימולטרים למיניהם
גם כשהם נותנים אישור בדרך כלל זה רק לווב -
@במקום-כהן וואצפ חסום בנטפרי גם בכל מיני אימולטרים למיניהם
גם כשהם נותנים אישור בדרך כלל זה רק לווב@ztcebuck
דווקא שמעתי ממישהו שפתוח לו
בכל מקרה יש להם גם גירסא שלהם לאפליקציה וגם היא לא עובדת
https://fishalach.200.ovh/whatsapp-registration/
עשיתי לפי המדריך שלהם ולא מצליח בכלל איך שאני מכניס את המספר הוא אומר שלא מצליח להתחבר
ובאפליקציה שלהם הוא אומר שיש איזה בעיה עם הגוגל פליי -
@במקום-כהן וואצפ חסום בנטפרי גם בכל מיני אימולטרים למיניהם
גם כשהם נותנים אישור בדרך כלל זה רק לווב@ztcebuck מוזר בשעתו אמרו לי לפתוח בLD פלייר כמכשיר ראשי
@במקום-כהן איזה אמולטור אתה משתמש? התקנת תעודות??? -
@ztcebuck
דווקא שמעתי ממישהו שפתוח לו
בכל מקרה יש להם גם גירסא שלהם לאפליקציה וגם היא לא עובדת
https://fishalach.200.ovh/whatsapp-registration/
עשיתי לפי המדריך שלהם ולא מצליח בכלל איך שאני מכניס את המספר הוא אומר שלא מצליח להתחבר
ובאפליקציה שלהם הוא אומר שיש איזה בעיה עם הגוגל פלייבאפליקציה שלהם הוא אומר שיש איזה בעיה עם הגוגל פליי
אין גוגל פליי ושירותיו בנטפרי
-
@ztcebuck מוזר בשעתו אמרו לי לפתוח בLD פלייר כמכשיר ראשי
@במקום-כהן איזה אמולטור אתה משתמש? התקנת תעודות???@אלישע-מואב-0 לדפלייר 9 עם תעודות הורדתי מנטפרי עצמם
אני יודע שהגוגל פליי לא עובד עם הנטפרי השאלה למה זה קשור בכלל ואם יש דרך לסדר את זה או שבאמת אין מושג היום של לפתוח חשבון באמולטור -
@אלישע-מואב-0 לדפלייר 9 עם תעודות הורדתי מנטפרי עצמם
אני יודע שהגוגל פליי לא עובד עם הנטפרי השאלה למה זה קשור בכלל ואם יש דרך לסדר את זה או שבאמת אין מושג היום של לפתוח חשבון באמולטור
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות