באג | מחשב "מתעייף" בהקלדה
-
כשאני כותב מהר המחשב לא מצליח לעקוב אחרי הקצב של הכתיבה שלי. והוא, מפספס אותיות או משבש אותן.
אם אני מכבה ומדליק אותו, הוא עובד יותר מהר. אבל אחרי כמה שעות עבודה שוב יש לו את הבעיה.
מישהו מכיר את הבעיה? או שהשתלט לי חייזר על המחשב? -
כשאני כותב מהר המחשב לא מצליח לעקוב אחרי הקצב של הכתיבה שלי. והוא, מפספס אותיות או משבש אותן.
אם אני מכבה ומדליק אותו, הוא עובד יותר מהר. אבל אחרי כמה שעות עבודה שוב יש לו את הבעיה.
מישהו מכיר את הבעיה? או שהשתלט לי חייזר על המחשב?@mdy נתקלתי גם במחשב של חבר בזההמעניין הוא ששם זה רק כשישי מלא USB מחוברים כשרק המקלדת מחוברת זה סבבה
-
מישהו מכיר את הבעיה? או שהשתלט לי חייזר על המחשב? -
@אוריי מה שאני ראיתי בכל תוכנה במה שאני נתקלתי אם זה קשור
-
@mdy
שזה נתקע תבדוק במנהל המשימות האם המעבד או הראם עמוס -
@mdy
שזה נתקע תבדוק במנהל המשימות האם המעבד או הראם עמוס@אהרון-שלום בדקתי אצלי לא יודע מה לגבי @mdy ולא לא עמוס
-
@mdy
האם זה דוקא בתוכנות של אופיס או גם בפנקס הרשימות לדוגמא -
@mdy
האם זה דוקא בתוכנות של אופיס או גם בפנקס הרשימות לדוגמא@אהרון-שלום בהכל בדפדפדן בג'י פי טי וורד VS קוד פנקס רשימות שינוי שמות קבצים ועוד
-
@אלישע-מואב-0
מוזר ניסת לעשות עדכון דרייבר?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות