בעיה | מחשב שלא מתכבה ונורית הקאפסלוק מהבהבת מידי פעם
-
מברר בשביל חבר:
יש לו מחשב HP שהמחשב שלו דלוק לכאורה, הנורה של הטעינה מהמהבת בצבע כתוב ונורת הקאפסלוק מהבהבת פעימה אחת של אור מידי פעם.
מטען טייפ C.
ניסינו:
כיבוי כפוי 60 שניות.
שילוב של לחיצה WIN + B/V 3 שניות - לחיצה על ההפעלה במקביל ל 3 שניות ועוד 15 שניות על ההפעלה.
מסובך לו לפתוח את המחשב נייד. -
מברר בשביל חבר:
יש לו מחשב HP שהמחשב שלו דלוק לכאורה, הנורה של הטעינה מהמהבת בצבע כתוב ונורת הקאפסלוק מהבהבת פעימה אחת של אור מידי פעם.
מטען טייפ C.
ניסינו:
כיבוי כפוי 60 שניות.
שילוב של לחיצה WIN + B/V 3 שניות - לחיצה על ההפעלה במקביל ל 3 שניות ועוד 15 שניות על ההפעלה.
מסובך לו לפתוח את המחשב נייד.@a.y.f. האירוע לא כ"כ מובן - לפי הכותרת המחשב לא כבה
(אגב, כבה לא מתכבה - המחשב הוא דומם הוא לא יכול לפעול הוא נפעל...
)
זאת אומרת - שהמסך נשאר דלוק?
או שאתה רואה רק לפי החיווי של נורית הטעינה וכפתור הקאפסלוק שהוא דלוק?
א"כ לכאורה זה בעיה במסך, לא ?אגב, אני עם HP. והנורית טעינה מהבהבת בכתום - כשאין בטריה. יש לי תיאוריה קטנה - אולי אין למחשב טעינה, והוא מצליח להידלק לשניה אחת וכבה בחזרה, עקב חוסר בחשמל? ולכן הוא לא נדלק לכם? ניסית לחבר למחשב לשעה שעתיים?
-
@a.y.f. האירוע לא כ"כ מובן - לפי הכותרת המחשב לא כבה
(אגב, כבה לא מתכבה - המחשב הוא דומם הוא לא יכול לפעול הוא נפעל...
)
א"כ לכאורה זה בעיה במסך, לא ?אגב, אני עם HP. והנורית טעינה מהבהבת בכתום - כשאין בטריה. יש לי תיאוריה קטנה - אולי אין למחשב טעינה, והוא מצליח להידלק לשניה אחת וכבה בחזרה, עקב חוסר בחשמל? ולכן הוא לא נדלק לכם? ניסית לחבר למחשב לשעה שעתיים?
@יאיר-דניאל זה היה בשביל חבר שבנופש, הוצאנו והחזרנו RAM והסתדר, אמרתי לו כשיחזור הבייתה נעבוד על זה.
(אגב, כבה לא מתכבה - המחשב הוא דומם הוא לא יכול לפעול הוא נפעל... )
תודה

המסך בכלל לא היה דלוק.
נכון
א"כ לכאורה זה בעיה במסך, לא ?
כנראה בראם
כשאין בטריה. יש לי תיאוריה קטנה - אולי אין למחשב טעינה, והוא מצליח להידלק לשניה אחת וכבה בחזרה, עקב חוסר בחשמל? ולכן הוא לא נדלק לכם? ניסית לחבר למחשב לשעה שעתיים?
היה במטען הרבה זמן
-
@יאיר-דניאל זה היה בשביל חבר שבנופש, הוצאנו והחזרנו RAM והסתדר, אמרתי לו כשיחזור הבייתה נעבוד על זה.
תודה

המסך בכלל לא היה דלוק.
נכון
כנראה בראם
כשאין בטריה. יש לי תיאוריה קטנה - אולי אין למחשב טעינה, והוא מצליח להידלק לשניה אחת וכבה בחזרה, עקב חוסר בחשמל? ולכן הוא לא נדלק לכם? ניסית לחבר למחשב לשעה שעתיים?
היה במטען הרבה זמן
@a.y.f. אם הסתדר - אז סמן כנפתר...
שמחתי "לעזור"... -
תודה

המסך בכלל לא היה דלוק.
נכון
כנראה בראם
היה במטען הרבה זמן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות