שיתוף | הטרדה חדשה בדרך? מהצינטוקים ישר לתיבת המייל
-
בתוך ימים בודדים תיבת המייל שלי התמלאה בהודעות לא קשורות שלא נרשמתי לקבוצות כאלה. ממש הזכיר לי את כל הקווי צינטוקים המטרידים, הגם שהם מתחזים בשמות פרטיים כדי שיפתחו.
(המזל הוא שבזה גוגל מזהה כספאם).
-
בתוך ימים בודדים תיבת המייל שלי התמלאה בהודעות לא קשורות שלא נרשמתי לקבוצות כאלה. ממש הזכיר לי את כל הקווי צינטוקים המטרידים, הגם שהם מתחזים בשמות פרטיים כדי שיפתחו.
@יונימדיה תסמן כספאם.
כמה פשוט. -
@יונימדיה תסמן כספאם.
כמה פשוט.@צדיק-וטוב-לו-0 בספאם אצלי לפעמים יש דברים חשובים, הוא לא עמוס בדברים. ועכשיו מה יהיה
-
(המזל הוא שבזה גוגל מזהה כספאם).גם אצלי זה ככה, ממש "מתקפה" של ספאם
בפרט איזה אחד חוצפן שכתב בסוף ההודעה שלו:

ועוד איזה חוצפן שגם שביקשתי במפורש שיסיר הוא לא מסיר
-
@צדיק-וטוב-לו-0 בספאם אצלי לפעמים יש דברים חשובים, הוא לא עמוס בדברים. ועכשיו מה יהיה
@יונימדיה בא נאמר בעדינות:
זה כבר בעיה שלך.
לא אמור להיות בספאם דברים שחשובים לך. -
@יונימדיה בא נאמר בעדינות:
זה כבר בעיה שלך.
לא אמור להיות בספאם דברים שחשובים לך.@צדיק-וטוב-לו-0 אפשר להגיד גם בעדינות שפשוט מה שחשוב לו יגרור מהספאם החוצה, ואז הוא לא יהיה בספאם והכל יבוא על מקומו בשלום
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות