בקשת מידע | מחשב נייד לנובו T14
-
@מוזיקאי 80+ אחוזי סוללה מומלצים
@DAVID-MMOD ???
-
@DAVID-MMOD ???
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
לפי איזו בדיקה?
-
@אוריי
כמה GB יש אחסון??
ואיז סוג מעבד זה (הבנתי שבI7 יש כמה סוגים כשה H יותר איכותי)
כמו כן אשמח לדעת מה מצב הסוללה, הצירים, המקלדת, והפיקסלים. -
@אוריי
כמה GB יש אחסון??
ואיז סוג מעבד זה (הבנתי שבI7 יש כמה סוגים כשה H יותר איכותי)
כמו כן אשמח לדעת מה מצב הסוללה, הצירים, המקלדת, והפיקסלים. -
שלום וברכה!
אני כרגע לפני רכישת מחשב לנובו T14 דור 10 (יכול להיות 11)
גיגה ראם: 32
אחסון: 512
מעבד: I7
מסך מגע (לא רציתי אבל זה מה שהיה כרגע)
מדובר במחשב מחודש עם אחריות לחצי שנה
ב 2200 ש''ח
כולל תוכנות אופיס, ופוטושופ 2023
האם הרכישה שווה
האם המחשב מומלץ
ועד כמה אני אמור לפחד ממסך מגע לגבי הרגישות שלו??
תודה רבה!@מוזיקאי אם אתה מאזור י-ם דבר עם דרור
052-534-5546
כמובן חובה כמו תמיד לבדוק עם תכנות חיצונית מצב זיכרון ובטריהאני ממליץ תמיד רק על מעבד U - הוא אמנם הכי חלש אבל נותן הכי הרבה שעות בטריה.
מעבד H במחשב נורמלי לא יכול לתת יותר מ2-2.5 שעות בטריה, לבטריה חדשה! -
תודה לכל העוזרים רכשתי מ@אוריי את הT14 GEN 2 דור 11 32 גיגה ראם ואחסון 512. מעבד I7, GEN 2
חשוב לי לציין כי השירות והרגשת הביטחון שאורי נותן לפני הקניה הינה לא פחות ממדהימה, הגיע עד אלי בבני ברק להביא את המוצר ללא עלות נוספת, וכמו כן נתן לי אחריות לשנה בתוספת מזערית..
באמת יף לקבל שירות כזה מיהודי אברך כולל... -
תודה לכל העוזרים רכשתי מ@אוריי את הT14 GEN 2 דור 11 32 גיגה ראם ואחסון 512. מעבד I7, GEN 2
חשוב לי לציין כי השירות והרגשת הביטחון שאורי נותן לפני הקניה הינה לא פחות ממדהימה, הגיע עד אלי בבני ברק להביא את המוצר ללא עלות נוספת, וכמו כן נתן לי אחריות לשנה בתוספת מזערית..
באמת יף לקבל שירות כזה מיהודי אברך כולל... -
כמו כן חשוב לי לאדגיש שבסה''כ אני לא עורך תורני ולא מתעסק התכנות או עריכה גרפית,
כן יש לי עבודה אינטנסיבית עם פתיחה של הרבה חלונות בו זמנית
מדי פעם גרפיקה אבל לא יותר מדי..
הפחד שלי הוא לגבי תקלות ושבר של מסך מגע, עד כמה זה נפוץ או שמא המסך הזה עבר מבחני עמידות והוא לא שביר יותר ממסך רגיל, והאם יש הגנה שמומלץ להוסיף?? -
@מוזיקאי אם אתה מאזור י-ם דבר עם דרור
052-534-5546
כמובן חובה כמו תמיד לבדוק עם תכנות חיצונית מצב זיכרון ובטריהאני ממליץ תמיד רק על מעבד U - הוא אמנם הכי חלש אבל נותן הכי הרבה שעות בטריה.
מעבד H במחשב נורמלי לא יכול לתת יותר מ2-2.5 שעות בטריה, לבטריה חדשה!אם אתה מאזור י-ם דבר עם דרור
052-534-5546לא רק באיזור י-ם, התחיל לעשות משלוחים.
מתאים למי שרוצה לשלם כמה מאות פחות מההכי זולים ויודע מה הוא רוצה ויודע גם לבדוק שהוא קיבל את מה שהזמין, הפיזור שלו החמיר לאחרונה.. לא מזמן סיכמתי איתו על דור 10 עם 16 ראם, קיבלתי דור 11 עם 8 ראם. כרגיל אצלו לא עניין אותו שהוא הביא לי דור 11 במקום 10 אבל ראם נוסף הוא מיד שלח לי..לא יודע ספציפית על מסך מגע אבל מסתבר שהוא יהיה יותר חזק מהרבה מחשבים ללא מסך מגע...
אכן זה מגע incell כלומר רגישות למכות פחותה כמו מסך לא מגע בלי הרגישות הגבוהה למכות של מגע רגיל.
-
קודם כל תודה רבה!
טעיתי, פשוט המחשב המוזכר הוא עם 40 גיגה ראם (היה 8 והוסיפו 32)
(האם מישהו יודע האם המקלדת מוארת בדגם הזה?)
אשמח לדעת על מה להסתכל כשאני מגיע לבדוק אותו,
ואיזה תוכנות נכון לבקש להתקין (אמר לי שאפשר להוסיף פוטושופ 2023 )
כמו כן איך בודקים בטריה ורמת מסך שהיא תקינה,
ומה אמור להיות כלול באחריות שנותנים שנה למחשב מחודש?
תודה רבה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות