בקשת מידע | בירור לגבי זיכרון המחשב
-
@itamar כל מה שאתה לא חייב שידלק עם עליית המחשב תהפוך ללא זמין
תשאיר אנטי וירוס דרייברים וגם את השני מלמעלה -
-
-
משהו מעניין .. כשמשתמשים במודלים של בינה מלאכותית בהרצה מקומית [אברהם העברי וכו] המודל מפעיל גם את COPILOT אם אתה רוצה תפעיל תוכנה כזו ותפתח את מנהל המשימות כך שגם זה לא כ"כ מיותר
-
משהו מעניין .. כשמשתמשים במודלים של בינה מלאכותית בהרצה מקומית [אברהם העברי וכו] המודל מפעיל גם את COPILOT אם אתה רוצה תפעיל תוכנה כזו ותפתח את מנהל המשימות כך שגם זה לא כ"כ מיותר
@אלוף-בקטנה ממש לא נראה לי שזה תלוי בcopilot, אני מנחש שמיקרוסופט עושים את זה לטובת עצמם מסיבה כלשהיא, וגם אם זה נצרך בטוח יש חלופה בקוד פתוח ששוקלת פחות ולא תאסוף מידע או מה שזה לא יהיה שמיקרוסופט עושים שם.
בכ"מ, ל@itamar היקר הרצת מודלים מקומיים היא לא אפשרית...

-
@אלוף-בקטנה ממש לא נראה לי שזה תלוי בcopilot, אני מנחש שמיקרוסופט עושים את זה לטובת עצמם מסיבה כלשהיא, וגם אם זה נצרך בטוח יש חלופה בקוד פתוח ששוקלת פחות ולא תאסוף מידע או מה שזה לא יהיה שמיקרוסופט עושים שם.
בכ"מ, ל@itamar היקר הרצת מודלים מקומיים היא לא אפשרית...

@שלץ לא מבין ואין לי כח לעבור על כל הנושא בכל מקרה אני השתמשתי במחשב עם אאוטנט ובמנהל המשימות ראו איך שCOPILOT פועל כך שאין לי מושג מה יקרה אם אני ימחק אותו
-
@שלץ לא מבין ואין לי כח לעבור על כל הנושא בכל מקרה אני השתמשתי במחשב עם אאוטנט ובמנהל המשימות ראו איך שCOPILOT פועל כך שאין לי מושג מה יקרה אם אני ימחק אותו
שCOPILOT פועל כך שאין לי מושג מה יקרה אם אני ימחק אותו
זה לא הקופיילוט הרגיל אלא רכיב בשם הזה. אני חושב שלהסיר את קופיילוט לא מסיר את הרכיב הזה, אין לי כוח לנסות כעת
-
שCOPILOT פועל כך שאין לי מושג מה יקרה אם אני ימחק אותו
זה לא הקופיילוט הרגיל אלא רכיב בשם הזה. אני חושב שלהסיר את קופיילוט לא מסיר את הרכיב הזה, אין לי כוח לנסות כעת
@יוסף-מאיר-וייס למה אתה קובע?
-
@יוסף-מאיר-וייס למה אתה קובע?
@אלוף-בקטנה הגיון. אם אתה רוצה תפתח על זה נושא.
אין עניין להספים כאן דעות.ואולי אני אחסוך את פתיחת הנושא - הבט! יש copilot נוסף ששוקל קצת פחות מ3 ג'יגה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
)