עזרה | קניית מחשב מעלי-אקספרס - זהירות מהונאה!!
-
אוקי הנה הסטאראט אפ: בא נפתח שרשור בו נוכל להתלונן
על סינים רמאים. ונבצע מתקפות DDOS מאורגנות על דפים אילו.
נבקש מהם כופר בביטקוין וככה נשיב את הגזלה מה דעתכם? -
נבקש מהם כופר בביטקוין
זה לא יעבוד עליהם, לא רק שהם המציאו את השיטה, כנראה שיש להם שרתים חלופיים והם גם הבעלים של האתר ביטקויין שבו תשתמש...
רק משהו שצורם לי:
ביטקוין זה מטבע דיגיטלי ולא אתר שים לב לזה...
הסינים יותר מתעסקים בAPT וכופרה הסינים והרוסים
לא דווקא כופר ע"י DDOS. (63198 ודומיהם.) -
רק משהו שצורם לי:
ביטקוין זה מטבע דיגיטלי ולא אתר שים לב לזה...
הסינים יותר מתעסקים בAPT וכופרה הסינים והרוסים
לא דווקא כופר ע"י DDOS. (63198 ודומיהם.) -
אולי רעיון בכיוון שונה:
נסביר להם שאנחנו יכולים להתחרות בהם בקלות בייצוא כזבים לכל העולם... יש לנו ערבים במדינה...רק שהם מקבלים על כזבים כסף ואנחנו משלמים על הכזבים שאנחנו מייצאים ממש ביוקר... -
@שלץ א"כ כופרה זה הרוסים וקבוצות ממזרח אירופה
-
אולי רעיון בכיוון שונה:
נסביר להם שאנחנו יכולים להתחרות בהם בקלות בייצוא כזבים לכל העולם... יש לנו ערבים במדינה...רק שהם מקבלים על כזבים כסף ואנחנו משלמים על הכזבים שאנחנו מייצאים ממש ביוקר...נו..נו ורק ערבים כזבים?
-
נו..נו ורק ערבים כזבים?
@Bugs-Bunny
צודק עכשיו תקופת בחירות אז השוק מוצף בכזבים עסיסיים אבל זה מיועד בעיקר לשימוש פנימי בתוך ישראל ולא לייצוא -
@Bugs-Bunny
צודק עכשיו תקופת בחירות אז השוק מוצף בכזבים עסיסיים אבל זה מיועד בעיקר לשימוש פנימי בתוך ישראל ולא לייצוא
יש בזה משהו... -
@שלץ א"כ כופרה זה הרוסים וקבוצות ממזרח אירופה
@Bugs-Bunny תעבור פעם על הרשימות (אם תמצא אותן) של תוכנות הRAT שהתגלו או פורסמו בדרך אחרת לציבור.
אולי יפתיע - אבל הרוב המוחלט משום מה בסינית(!)
וגם לא קשה לעשות geolocation לחלק מהיותר טפשים שלא מאבטחים את עצמם לפני שהם פורצים לאחרים.פעם היה אוסף ענק ומתעדכן בגיטהאב בשם the ultimate rat collection, אבל הוא נמחק משם לאחרונה משום מה. אני מנחש שבגלל התפתחות הai
-
@Bugs-Bunny תעבור פעם על הרשימות (אם תמצא אותן) של תוכנות הRAT שהתגלו או פורסמו בדרך אחרת לציבור.
וגם לא קשה לעשות geolocation לחלק מהיותר טפשים שלא מאבטחים את עצמם לפני שהם פורצים לאחרים.פעם היה אוסף ענק ומתעדכן בגיטהאב בשם the ultimate rat collection, אבל הוא נמחק משם לאחרונה משום מה. אני מנחש שבגלל התפתחות הai
רוסית, שים לב לקבוצות כמו קילין, לוקביט,קלופ,החתול השחור. XSS EXPLOIT IN.(פורומים שחורים) כולם כולם רוסים אצל הסינים זה יותר APT ממשלתי.
-
@שלץ אה ... זה לא ראייה זה תוכנה אחת או שתיים באמת אמיתיות והשאר זה חיקוי סיני זול לתוכנת רוגלה המקורית סיניות גם הן... לכן עולים עליה בקלות...
-
@שלץ אה ... זה לא ראייה זה תוכנה אחת או שתיים באמת אמיתיות והשאר זה חיקוי סיני זול לתוכנת רוגלה המקורית סיניות גם הן... לכן עולים עליה בקלות...
יש ברשת בערך 1.5 מליארד חתימות של נוזקות..
-
יש ברשת בערך 1.5 מליארד חתימות של נוזקות..
@Bugs-Bunny זה בול מספר הסינים בעולם בערך...
-
@bugs-bunny @בעל-כנפיים
ממש ממש לא. נראה לי שאתם רואים את הדברים המפורסמים ולא את האלה שמשתמשים בהם היום בפועל.
תעזרו יום אחד למישהו שפרצו לו, זה נותן המון לחיים, וזה גם די (במחילה) מגניבאגב @bugs-bunny אתה מדבר על נייעס בדארק ווב, לא על תוכנות פעילות, אפילו לא על קבוצות שתוקפות באופן פרטי לאנשים אקראיים
-
@bugs-bunny @בעל-כנפיים
ממש ממש לא. נראה לי שאתם רואים את הדברים המפורסמים ולא את האלה שמשתמשים בהם היום בפועל.
תעזרו יום אחד למישהו שפרצו לו, זה נותן המון לחיים, וזה גם די (במחילה) מגניבאגב @bugs-bunny אתה מדבר על נייעס בדארק ווב, לא על תוכנות פעילות, אפילו לא על קבוצות שתוקפות באופן פרטי לאנשים אקראיים
@שלץ מי שציינתי מאוד פעילים
-
@bugs-bunny @בעל-כנפיים
@שלץ אני יכול לתת תמיכה ריגשית... במחשבים אני לא משהו
-
@שלץ מי שציינתי מאוד פעילים
-
@שלץ זה לא נעייסה זה קבוצות פעילות ולא, אף אחד לא פורץ לפרטים.
זה לא משתלם, יותר ארגונים. -
@בנימין-מחשבים אז אולי המבינים בתחום יוכלו להמליץ לנו איזה אתר פחות אמין ואיזה אתר יותר אמיין...!! זכור לי שאישהוא יש פורום שלם על זה....
@ע-ה-דכו-ע
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות