בעיה | כרטיס SD שדורש אתחול, מה לעשות??
-
@kliklip תעשה פה חיפוש תמצא אותה בקלות תוריד ותתקין
-
היה לי כרטיס בקורא כרטיסים,
פתאום התנתק ודורש אתחול
ניסיתי להכניס למצלמה גם דורש אתחול
מה אפשר לעשות??
י שלי שם קבצים מאד חשובים!! -
@kliklip תנסה להיכנס אליו בתוכנה LINUX READER יש סיכוי שתראה את הקבצים באופן רגיל ותוכל להעתיק ויש עוד אפשרת שהרבה מתנגדים לזה אך אני מאד בעד זה , להפעיל בסרגיי פקודת CHKDSK (ישנו תוכנה קטנה גם בסרגיי בדיאגנוסטיקה שעושה את זה) וזה פותח לאחר נכן את הכרטיס רגיל בסייר כאילו לא היתה תקלה כלל
-
היה לי כרטיס בקורא כרטיסים,
פתאום התנתק ודורש אתחול
ניסיתי להכניס למצלמה גם דורש אתחול
מה אפשר לעשות??
י שלי שם קבצים מאד חשובים!!יש לי שם קבצים מאד חשובים!!
אז אל תנסה לבד אלא תפנה לשחזור מקצועי בתשלום
@מתכנת-חובב עושה את זה בתשלום סמלי בשליטה מרחוק בדרך כלל
ניתן לפנות אליו במייל anytechfix@gmail.com ממליץ מאוד! -
@kliklip תנסה להיכנס אליו בתוכנה LINUX READER יש סיכוי שתראה את הקבצים באופן רגיל ותוכל להעתיק ויש עוד אפשרת שהרבה מתנגדים לזה אך אני מאד בעד זה , להפעיל בסרגיי פקודת CHKDSK (ישנו תוכנה קטנה גם בסרגיי בדיאגנוסטיקה שעושה את זה) וזה פותח לאחר נכן את הכרטיס רגיל בסייר כאילו לא היתה תקלה כלל
-
טוב , למרות שהתכוונתי שיעשה קודם רק עם אפשרות קריאה בלבד , לנוכח ההתנגדויות כאן אני חוזר בי וגם מצטרף לאזהרה לא לעשות את זה (מה שאני עושה זה כבר עניין פרטי) ורק נשאר עם המלצה לבדוק בתוכנת לינוקס READER או במערכת לינוקס ממש (שהיא עדיפה פי כמה) אם הכרטיס קריא ואז להעתיק באפן הפשוט את הקבצים משם או לחילופין לסרוק עם תוכנת EASUE FILE RECOVERY ועדיף להכניס את המיקרו SD לכרטיס SD עם נעילה וכך לסרוק את זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות