בקשת מידע | Fusion F2 טלפון חצי טאצ כשר
-
י יאיר2081 התייחס לנושא זה
-
3 308 התייחס לנושא זה
-
קניתי את המכשיר הזה מהחנות היחידה בישראל שמוכרת אותו, עלה לי 675 כולל מגן קדמי ואחורי,
אני מרוצה מאוד מהמכשיר,- יש לו סוללה מצויינת מספיק ליום שלם בלי בעיות 2100,
- יש כניסה ל2 סימים וכרטיס זיכרון.
- העברית שלו מלאה כולל בשיחות לא כמו פיג שחצי אנגלית,
- הגודל שלו נורמלי טיפה יותר גדול מכשר אבל לא יותר גדול מ M5S, והוא לא כבר או מתקבל בקיצור קלאסי,
- הוא נראה ממש כשר מקשים של כשר נורמלי,
- אין לו גרסאות לא כשרות.
- יש לו נגן APK הירוק הטוב ביותר Musicolet
חסרונות שראיתי בינתיים
- מצלמה פחות טובה מפיג אבל זהה לM5S.
- תדרים ישראלי לא מושלם חסר תדר B28 ולכן מומלץ לעבור לרשת פלאפון\רמי לוי.
עדכון לגבי הVOLTE בהוט מובייל אפשר להגדיר את זה בקלות שיעבוד.
1.הוספת APN לאינטרנט וגלישה: שלב 1.במסך שמות נקודות הגישה (APN), לחץ על כפתור התפריט (שלוש נקודות) או על סמל ה-+ כדי להוסיף APN חדש, והזן את הפרטים הבאים בדיוק:
Name (שם): HOT mobile
APN: net.hotmלחץ על שלוש הנקודות למעלה ובחר Save (שמור).
אימות הצלחה: ודא שברשימה מופיע HOT mobile, בחר בו (סמן את העיגול שלידו) ובדוק שסמל הנתונים (4G / LTE) מופיע בשורת המצב למעלה.2.הוספת APN ייעודי עבור VoLTE / IMS:
שלב 2.לחץ שוב על + ליצירת APN נוסף נפרד:
Name (שם): IMS
APN: ims
אימות הצלחה: ה-APN החדש מופיע ברשימה לצד ה-APN של HOT mobile.
-
@יאיר2081 אני כבר שיחקתי איתו קצת
הייתי אומר שהוא בסדר, הפלסטיקה חזקה, רמקול גרוע,
הוא קצת איטי, אבל סביר, אבל זכור לי משהו שיש לו בעיות קליטה בישראל -
-
@לאצי אני לא מרגיש בכלל בעיות קליטה,
להפך יש לי קליטה אפילו במעליות,
חסר לו תדר B28 אבל תכלס הקליטה מלאה כמעט תמיד.@יאיר2081 בבעיות האלו נתקלת? אתה מבין על מה הוא מדבר? (לא הבנתי ממש מה כוונתו לגבי סדר הכתיבה במקשים...)
התרגום לעברית של המקשים של סדר הכתיבה לא משהו אבל לגמרי אפשר...
לפני העדכון גרסא היה יותר נוח אפילו בעדכון זה נהיה יותר איטי משום מה...בעיקרון אני פזלתי יותר לוונדר, אבל מכיוון
שאין לו מיוזיקולטעריכה: טעות. יש לו. אני שוקל עכשיו אולי כן ללכת על Fusion F2. אשמח לעצה והכוונה מהמבינים ובעלי הניסיון בתחום. -
@יאיר2081 בבעיות האלו נתקלת? אתה מבין על מה הוא מדבר? (לא הבנתי ממש מה כוונתו לגבי סדר הכתיבה במקשים...)
לפני העדכון גרסא היה יותר נוח אפילו בעדכון זה נהיה יותר איטי משום מה...בעיקרון אני פזלתי יותר לוונדר, אבל מכיוון
שאין לו מיוזיקולטעריכה: טעות. יש לו. אני שוקל עכשיו אולי כן ללכת על Fusion F2. אשמח לעצה והכוונה מהמבינים ובעלי הניסיון בתחום. -
@לאצי הוא מתכוון כנראה למקשים שאתה מקיש על 3 פעם אחת זה א אחרי זה 3 אחרי זה ג ואז ב
באג מקווה שיטופל אבל זה רק במקשים לא במגע
יש לו מעלה גדולה של כרטיס זיכרון -
@יאיר2081 בבעיות האלו נתקלת? אתה מבין על מה הוא מדבר? (לא הבנתי ממש מה כוונתו לגבי סדר הכתיבה במקשים...)
שאין לו מיוזיקולטעריכה: טעות. יש לו. אני שוקל עכשיו אולי כן ללכת על Fusion F2. אשמח לעצה והכוונה מהמבינים ובעלי הניסיון בתחום.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות