שאלה | אפשר לנתק את הצינתוקים ?
-
אני מקבל צינתוקים מכל מיני קווים ואני לא מבין איך כי אני לא רשום בספר טלפונים או משהו דומה אז האם יש דרך לנתק את זה ??
-
אני מקבל צינתוקים מכל מיני קווים ואני לא מבין איך כי אני לא רשום בספר טלפונים או משהו דומה אז האם יש דרך לנתק את זה ??
אני לא רשום בספר טלפונים או משהו דומה
לא נראה לי שהם לוקחים ממאגרים כאלה... נראה לי פשוט יש להם את כל הטלפונים של הקומה הכשירה
יש דרך לנתק את זה
בעבר הציעו כאן להפעיל 'רשימה לבנה'.. אבל הבעיה שלפעמים אתה מפספס שיחות באמת חשובות, ברמת העיקרון 'סים מהדרין' מתחייבים שכמעט לא יהיה צינתוקים... תבדוק אם זה מתאים לך...
-
אני לא רשום בספר טלפונים או משהו דומה
לא נראה לי שהם לוקחים ממאגרים כאלה... נראה לי פשוט יש להם את כל הטלפונים של הקומה הכשירה
יש דרך לנתק את זה
בעבר הציעו כאן להפעיל 'רשימה לבנה'.. אבל הבעיה שלפעמים אתה מפספס שיחות באמת חשובות, ברמת העיקרון 'סים מהדרין' מתחייבים שכמעט לא יהיה צינתוקים... תבדוק אם זה מתאים לך...
@ישיבישער יש מסלולים בתוך הקומה הכשרה שמורידים דרמטית את הצינטוקים
אם לא אמרתי שסים מהדרין זה לא הקומה הכשרה

-
@fhryurygfgdf יש גם את סים לחומרא שנותנת לך סינון צינתוקים
-
@fhryurygfgdf יש גם את סים לחומרא שנותנת לך סינון צינתוקים
יש גם את סים לחומרא שנותנת לך סינון צינתוקים
נכון,אבל אני לא הולך לעבור חברה רק בגלל צינוקים
אבל אמרתי שאם יש דרך לחסום את זה אז עדיף, ואני רואה שלא !
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
).