בקשה | הפיכת html לקובץ שיתופי
-
יצרתי עבור הבית מדרש שלנו קובץ html בשביל שיבוץ המקומות לימים הנוראים
שבו יהיה אפשר לשבץ את המקומות ועוד אופציות,כעת אני רוצה להפוך את הקובץ הזה לשיתופי שכל מי שיש לו גישה לקובץ \ סיסמא וכד', יוכל לשנות את השיבוץ של המקומות.
אני מצרף את הקובץ כאן, ואם מישהו יוכל לעשות לי את זה, או להסביר לי איך עושים את זה (בנטפרי, ושגם יעבוד בנטפרי), אודה לו מאוד.
תודה מראש
https://drive.google.com/file/d/1k0B0oQVAGq__6eioJ0_LjTX****uZTU6KXIR/view?usp=drive_link
-
יצרתי עבור הבית מדרש שלנו קובץ html בשביל שיבוץ המקומות לימים הנוראים
שבו יהיה אפשר לשבץ את המקומות ועוד אופציות,כעת אני רוצה להפוך את הקובץ הזה לשיתופי שכל מי שיש לו גישה לקובץ \ סיסמא וכד', יוכל לשנות את השיבוץ של המקומות.
אני מצרף את הקובץ כאן, ואם מישהו יוכל לעשות לי את זה, או להסביר לי איך עושים את זה (בנטפרי, ושגם יעבוד בנטפרי), אודה לו מאוד.
תודה מראש
https://drive.google.com/file/d/1k0B0oQVAGq__6eioJ0_LjTX****uZTU6KXIR/view?usp=drive_link
-
אין איך לעשות את זה באקסל בצורה הזו,
זה צריך לעבוד בצורה שונה..
אין לך מה לנסות לפרוס את זה כל עוד אתה לא מצליח להגיע למצב שאצלך במחשב ב2 דפדפנים הנתונים נשמרים..
-
@ישיבישער
אין לי משאבי שרת להקצות וגם לא כוח ליצור את זה בצורה עם משתמשים וכל זה
אם אתה רוצה אפשר פשוט לחצן ייצא שמייצא לקובץ נתונים שהוא קשיח ואחר כך אתה יכול להעלות אותו ולהמשיך מאותו מקוםשכחתי להדגיש שב-github זה נחסם בנטפרי...
נראה לך שאני לא יודע?
אני מודע ולכן לא אמרתי לו לפרוס אלא לתת לי
אגב יש כמה אנשים שנטפרי פתחו את הגיטהאב שהם -
@ישיבישער
אין לי משאבי שרת להקצות וגם לא כוח ליצור את זה בצורה עם משתמשים וכל זה
אם אתה רוצה אפשר פשוט לחצן ייצא שמייצא לקובץ נתונים שהוא קשיח ואחר כך אתה יכול להעלות אותו ולהמשיך מאותו מקוםשכחתי להדגיש שב-github זה נחסם בנטפרי...
נראה לך שאני לא יודע?
אני מודע ולכן לא אמרתי לו לפרוס אלא לתת לי
אגב יש כמה אנשים שנטפרי פתחו את הגיטהאב שהם -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות