שיתוף | הפיצ'ר החדש של גוגל שישים סוף לבחילות שלכם בנסיעה
-
@יאיר-דניאל אז זה לא יעבוד בנגנים בלי GPS נכון
@קרט
מה שאומר שאתה צריך רק גירוסקופ. -
גיף להמחשה - מתוך גיקטיים - למי שפתוח לו בסינון:
https://cdn.geektime.co.il/wp-content/uploads/2026/08/motion-dots.webp -
-
@יאנג-בוי חסום באתרוג נשמח שתעלה את זה לפורום (או לדרייב)
זה עובד גם על מסך הבית?
אופליין?
עברית?תודה.
-
-
@הבל-הבלים כמה זה חשוב במחשב?
- המסך שלו הרבה יותר רחב, כך שהעיניים פחות רואות את תוואי הנסיעה.
למרות שבמחשבה שנייה - לפי הנטען בגיקטיים זה קשור לאוזן התיכונה, וא"כ זה כן רלוונטי.
השאלה היא האם יש למחשבים גירוסקופ כזה רגיש, אם יש בכלל - במחשבים שאינם 180 מעלות - ששם יש חיישן למסך - להיפוך. -
- המסך שלו הרבה יותר רחב, כך שהעיניים פחות רואות את תוואי הנסיעה.
למרות שבמחשבה שנייה - לפי הנטען בגיקטיים זה קשור לאוזן התיכונה, וא"כ זה כן רלוונטי.
השאלה היא האם יש למחשבים גירוסקופ כזה רגיש, אם יש בכלל - במחשבים שאינם 180 מעלות - ששם יש חיישן למסך - להיפוך.@הבל-הבלים כמה זה חשוב במחשב?
זה חשוב, אני מרגיש את זה.
לשאלתך - ייתכן שאתה צודק, לא חשבתי ע"ז. -
זה חשוב, אני מרגיש את זה.
לשאלתך - ייתכן שאתה צודק, לא חשבתי ע"ז.@הבל-הבלים מעניין לבדוק האם זה אפשרי.
כי אין לרוב המחשבים בכלל גירוסקופ.
יש לך רעיון איך אפשר לעשות דבר כזה - על פי מה זה יעבוד? -
@הבל-הבלים
פיתחתי אפליקצייה כזו - לווינדוס (מבוסס ספריית פייתון מסויימת, אעלה הכל לגיט מאוחר יותר)עוד מעט אפרסם בנושא חדש.
גיף דוגמא:

היא מבוססת מצלמה - ועובדת אופליין לחלוטין, היא מנתחת את התזוזות שלכם/של מה שקורה סביבכם - ולפי זה הנקודות נעות באותו הכיוון, המסנן הוא חכם - ויודע להוציא את הפנים שלכם מהמשוואה, כי אם לא כל מצמוץ שלכם יזיז את הנקודות האלו...
מקווה שזה יפתור, לי ולעוד רבים אחרים, את בעיית כאבי הראש בעת לימוד והקלדה תוכ"ד נסיעה באוטובוס...ברגע שתסגרו את המצלמה - הנקודות יעלמו לכם מהמסך.
תודה ל@י.-פל. שפרסם את הפוסט הזה
כלי זה נוצר בזכות הבינה המלאכותית הזו.עריכה:
פורסם - כאן -
י יאיר דניאל התייחס לנושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות