בקשה | תוכנה ליצירת קובץ EXE
-
@יוסף-מאיר-וייס ואין איזה תוכנה פשוטה?
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הרי קלוד לא מסכים ליצור כזה תוכנה אלא רק קבצים אחרים. אז איך ממירים מקבצי קלוד לזה
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הרי קלוד לא מסכים ליצור כזה תוכנה אלא רק קבצים אחרים. אז איך ממירים מקבצי קלוד לזה
-
@elch
זה שימוש באותה ספריה
סה"כ במקום להתקין פייתון + ספרייה לקמפול על המחשב
זה עושה את זה בגיטהאב
לא שבגיטהאב יש איזה ממשק נוח לזה
{אגב בעבר יצרתי תוכנה גרפית שפשוטה עם בחירת קובץ והיא מריצה את הפקודה
כולל אפשרות לאייקון וכולי אין לי את זה כרגע וזה דורש התקנה של הספריות נועד לחסוך את הניסוח של הפקודה
אם מישהו רוצה הוא יכול ליצור כזה בAI בקלות רבה} -
@elch
זה שימוש באותה ספריה
סה"כ במקום להתקין פייתון + ספרייה לקמפול על המחשב
זה עושה את זה בגיטהאב
לא שבגיטהאב יש איזה ממשק נוח לזה
{אגב בעבר יצרתי תוכנה גרפית שפשוטה עם בחירת קובץ והיא מריצה את הפקודה
כולל אפשרות לאייקון וכולי אין לי את זה כרגע וזה דורש התקנה של הספריות נועד לחסוך את הניסוח של הפקודה
אם מישהו רוצה הוא יכול ליצור כזה בAI בקלות רבה} -
-
@פלמנמוני
יש לזה ספריית קמפול וסביבת פייתון מוטמעת בפנים ?
או שזה עובד כמו מה שכתבתי על ידי שזה מריץ פקודה לספריית קמפול{זה משנה אם זה יעבוד על מחשב ללא פייתון}
אני מאמין שזה כן צריך פייתון כי אחרת או שזה המון ספריות בפנים או שלא יעבוד סקריפטים שדורשים ספריות -
@פלמנמוני
יש לזה ספריית קמפול וסביבת פייתון מוטמעת בפנים ?
או שזה עובד כמו מה שכתבתי על ידי שזה מריץ פקודה לספריית קמפול{זה משנה אם זה יעבוד על מחשב ללא פייתון}
אני מאמין שזה כן צריך פייתון כי אחרת או שזה המון ספריות בפנים או שלא יעבוד סקריפטים שדורשים ספריות -
-
@פלמנמוני
זה יכול לעבוד במחשב ללא פייתון?
קמפלת בפנים מליוני ספריות או שזה לא יקמפל מה שיש לו ספריות? -
@הידען תבקש ממנו ליצור קובץ PS1
ותבקש את הפקודה להמרת EXE
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
אני מתכוון לומר שמי שיוצר קוד פייתון {אדם או AI לא משנה}