בקשה | האם אפשר ליצור בינה שאני שולח מייל לכתובת מסוימת ומקבלים תשובה? בנטפרי לתמונות.
-
האם אפשר ליצור בינה שאני שולח מייל לכתובת מסוימת ומקבלים תשובה? בנטפרי לתמונות. תודה רבה.
@מאיר-יפה אתה מתכון למשל שמישהו שולח מייל ומקבל אוטו' קטלוג וכדו'?
יש כזה דבר מייל לא צריך בינה
-
אם התכוונת על יצירה ועריכה של תמונות בבינה,
אני יצרתי כזה דבר בעבר לשימוש אישי שלי ע"י אוטומציה במייק
אבל הבנייה של המערכת הייתה ממש מורכבת... -
@menachem-fine נראה לי שמאיר יפה התכוון למה שגברבר הבין ולא מה שאתה הבנת
-
האם אפשר ליצור בינה שאני שולח מייל לכתובת מסוימת ומקבלים תשובה? בנטפרי לתמונות. תודה רבה.
@מאיר-יפה בניתי את זה עם גימיני זה לא לקח לי רבה זמן... כמובן דרך גוגל סקריפט אם פתוח לך
-
@מאיר-יפה בניתי את זה עם גימיני זה לא לקח לי רבה זמן... כמובן דרך גוגל סקריפט אם פתוח לך
@חיים123456 זה עובד על API?
אני ישמח תודה!! -
@חיים123456 זה עובד על API?
אני ישמח תודה!!@טופ-שבמתמחים בודאי יש בינה חינמית אבל זועתית בתמונות (אני ממעיט בערכה...)אבל עם API זה מעולה תנסה לבנות עם AI כל שהוא זה לא מאד מורכב
אני מחקתי את הסקריפט ... -
@טופ-שבמתמחים בודאי יש בינה חינמית אבל זועתית בתמונות (אני ממעיט בערכה...)אבל עם API זה מעולה תנסה לבנות עם AI כל שהוא זה לא מאד מורכב
אני מחקתי את הסקריפט ...@חיים123456 אתה בטוח שבג'מיני אפשר ליצור תמונות דרך API?
-
@חיים123456 אתה בטוח שבג'מיני אפשר ליצור תמונות דרך API?
@טופ-שבמתמחים את הסקריפט יצרתי עם גימיני API של גרוק (פשוט היה לי שם כסף מיותר) לדעתי אבל אפשר גם בגמיני
עשיתי לגימיני אבל זה בתשלום האמת לא יודע אם יש API חינמי לתמונות ברמה סבירה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות