אוזניות שעוצמת השמע הונמכה ???
-
יש לי אוזניות דווקא טובות מאוד של חברת AWAI ואני שומע בהם והעוצמת השמע של זה הונמכה,כלומר אני שומע באוזניות בכחצי מהשמע ששמעו לפני כן,
אולי כי היה לי קצת מים באוזניים ??

-
יש לי אוזניות דווקא טובות מאוד של חברת AWAI ואני שומע בהם והעוצמת השמע של זה הונמכה,כלומר אני שומע באוזניות בכחצי מהשמע ששמעו לפני כן,
אולי כי היה לי קצת מים באוזניים ??

@fhryurygfgdf או שיש להגביה ולהנמיך באוזניה ואתה לא יודע על זה או שאתה על מכשיר עם בלוטוס דפוק..
-
@fhryurygfgdf או שיש להגביה ולהנמיך באוזניה ואתה לא יודע על זה או שאתה על מכשיר עם בלוטוס דפוק..
או שיש להגביה ולהנמיך באוזניה ואתה לא יודע על זה או שאתה על מכשיר עם בלוטוס דפוק..
@הרב-של-השכונה לא זה ולא זה נכון,אין להגביה ובטוח.והבלוטוס במכשיר מאוד טוב.ומה שמשונה הוא זה שלפני כן הוא כן עבד ועבד ממש טוב.
-
או שיש להגביה ולהנמיך באוזניה ואתה לא יודע על זה או שאתה על מכשיר עם בלוטוס דפוק..
@הרב-של-השכונה לא זה ולא זה נכון,אין להגביה ובטוח.והבלוטוס במכשיר מאוד טוב.ומה שמשונה הוא זה שלפני כן הוא כן עבד ועבד ממש טוב.
@fhryurygfgdf נתתי עצות שיכולות לעזור ברוב המקרים אם ניסית אותם כבר סליחה שכתבתי סתם רק אל תרביץ לי..
-
@fhryurygfgdf מנסיון באוזניות אחרות, הבעיה בגלל חדירה של מים או לכלוך לרשת של השמע
תנסה לשאוב את זה חזק עם הפה ולנקות כמה שאתה יכול -
@mfmf גם שואב אבק זה טוב??
-
@mfmf גם שואב אבק זה טוב??
@fhryurygfgdf תנסה ותעדכן. רק אל תשאב את האזניות עצמם

-
@mfmf @הרב-של-השכונה
תודה רבה על העזרה ! -
@mfmf @הרב-של-השכונה
תודה רבה על העזרה !@fhryurygfgdf שומע טוב?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות