בקשה | AI חינמי דומה כמה שיותר לקלוד
-
אני צריך AI דומה כמה שיותר לקלוד קוד אני יודע שלא קיים משהו כזה עם כל הדרישות שלי אבל לפחות מקווה שיש משהו שיש לו את רוב הדרישות אז הדרישות הן
- כמובן חינמי
- עונה מהר
- הרבה קרדיטים
- יכולת "לגעת לי במסך "
- תודה מראש
@יודע-ומייבין יש את freebuff
-
@יודע-ומייבין יש את freebuff
@טופ-שבמתמחים אני לא מסתדר איתו הוא מדבר איתי רק באנגלית ולוקח לו המון זמן להגיב
-
אני צריך AI דומה כמה שיותר לקלוד קוד אני יודע שלא קיים משהו כזה עם כל הדרישות שלי אבל לפחות מקווה שיש משהו שיש לו את רוב הדרישות אז הדרישות הן
- כמובן חינמי
- עונה מהר
- הרבה קרדיטים
- יכולת "לגעת לי במסך "
- תודה מראש
@יודע-ומייבין Codex
-
@יודע-ומייבין Codex
@מגנוס-קרלסן יש חינמי?
-
@מגנוס-קרלסן יש חינמי?
-
@מגנוס-קרלסן בטח עם ממש קצת קרדיטים
-
@מגנוס-קרלסן בטח עם ממש קצת קרדיטים
@יודע-ומייבין זה אני לא יודע.
לי יש בתשלום. -
@יודע-ומייבין זה אני לא יודע.
לי יש בתשלום.@מגנוס-קרלסן אני מכיר מישהו שמשלם והוא אמר לי שנגמר הקרדיטים די מהר אז בטח חינמי נגמר בשניות ,מה גם שאנחנו מכירים את אופן אי אי, שהם לא יפרגנו מדי הרבה חינם זה לא גוגל

-
- כמובן חינמי
- עונה מהר
- הרבה קרדיטים
- יכולת "לגעת לי במסך "
- תודה מראש
@יודע-ומייבין אתה רוצה את הכי טוב - בחינם....
תאחז שברגע שמורידים את הכסף - האיכות יורדת, ואז תחזור לסקור בהינתן מגרעות...כמובן לא מזלזל, גם אני רוצה, אבל השאלה היא פשוט - מה המודל הסוכני החינמי הכי טוב
(ואני לא רואה צורך להשוות דווקא לקלוד) -
@יודע-ומייבין אתה רוצה את הכי טוב - בחינם....
תאחז שברגע שמורידים את הכסף - האיכות יורדת, ואז תחזור לסקור בהינתן מגרעות...כמובן לא מזלזל, גם אני רוצה, אבל השאלה היא פשוט - מה המודל הסוכני החינמי הכי טוב
(ואני לא רואה צורך להשוות דווקא לקלוד)@שלץ ברור ולכן גם הדגשתי את זה אבל קודקס הבנתי שהם נותנים ממש ממש קצת
-
@מגנוס-קרלסן אני מכיר מישהו שמשלם והוא אמר לי שנגמר הקרדיטים די מהר אז בטח חינמי נגמר בשניות ,מה גם שאנחנו מכירים את אופן אי אי, שהם לא יפרגנו מדי הרבה חינם זה לא גוגל

@מגנוס-קרלסן אני מכיר מישהו שמשלם והוא אמר לי שנגמר הקרדיטים די מהר אז בטח חינמי נגמר בשניות
לא יודע... אני משתמש שעות על גבי שעות ולא נגמרת לי המגבלה.
-
@מגנוס-קרלסן אני מכיר מישהו שמשלם והוא אמר לי שנגמר הקרדיטים די מהר אז בטח חינמי נגמר בשניות
לא יודע... אני משתמש שעות על גבי שעות ולא נגמרת לי המגבלה.
@מגנוס-קרלסן השאלה איזה מנוי יש לך ואם אתה עושה דברים קשים
-
@יודע-ומייבין קודקס נגמר ממש אבל ממש מהר ואז תצתרך לחכות חודש עד שייגמר לך ממש ממש מהר שוב פעם. אם אתה לא בנטפרי יש לך את אנטיגרוויטי החינמי שלו יותר נורמלי
-
@יודע-ומייבין קודקס נגמר ממש אבל ממש מהר ואז תצתרך לחכות חודש עד שייגמר לך ממש ממש מהר שוב פעם. אם אתה לא בנטפרי יש לך את אנטיגרוויטי החינמי שלו יותר נורמלי
@רוצהלדעת זה הענין שאני כן בנטפרי
-
@רוצהלדעת זה הענין שאני כן בנטפרי
@יודע-ומייבין לדעתי, OpenCode.
יש שם מודלים שמגיעים מובנה (עם מגבלה די רחבה), ואם אתה רוצה אתה יכול להוסיף API מ openrauter או אפילו של ג'מיני, אם כי הג'מיני פחות טוב שם. -
- כמובן חינמי
- עונה מהר
- הרבה קרדיטים
- יכולת "לגעת לי במסך "
- תודה מראש
אם משהו שיש לו את רוב הדרישות מתאים לך אז יש את 'פייתון' ממליץ בחום
הדבר היחיד שאין לו מרשימת הדרישות זה AI
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות