שאלה | בניתי סינון לאנדרואיד מעוניין לשאול איפה הכי שייך לפרסם
-
לקחתי סינון שבעבר בניתי אותו למחשב והעברתי והתאמתי אותו לאנדרואיד מעוניין לחפש מקום לפרסם אוצו אפילו בתשלום איפה יש מקום מצויין תודה לכל העוזר
קצת תמונות

גם אפלקציות ai כמו צאט גי פי אי גמניי אמורות להיות פתוחות עם הנחיות ככה שלא צריך ליצור אפלקציה דרך הדפדפן ואפשר להשתמש בהם בתור אפלקצעות שזה יתרון !

וגם יש בדיקת תמונות וסרטונים מהירה ממש עם ai מתקדם לכל מי שמעונייןבכל מקרה עניין השאלה על איפה לפרסם פחות לשווק פה בפורום
-
לקחתי סינון שבעבר בניתי אותו למחשב והעברתי והתאמתי אותו לאנדרואיד מעוניין לחפש מקום לפרסם אוצו אפילו בתשלום איפה יש מקום מצויין תודה לכל העוזר
קצת תמונות

גם אפלקציות ai כמו צאט גי פי אי גמניי אמורות להיות פתוחות עם הנחיות ככה שלא צריך ליצור אפלקציה דרך הדפדפן ואפשר להשתמש בהם בתור אפלקצעות שזה יתרון !

וגם יש בדיקת תמונות וסרטונים מהירה ממש עם ai מתקדם לכל מי שמעונייןבכל מקרה עניין השאלה על איפה לפרסם פחות לשווק פה בפורום
אה וסתם שאלה זה צריך להיות כמו בשאר הסינונים שאתה מתקשר לשלוחה שמתקנים לך את הסניון על המכשיר או עדיף לעשות את זה כמו רימון שאתה מוריד את הסינון מגוגל פליי
-
קצת תמונות

חוץ מלפרסם את זה כאן בפורום אני מעדיף בעוד מקומות כי כל דבר שאני בונה זה או כאן בפורום או בכלל לא לכן אני שואל אם משיהוא צכיר עוד פלטפורמות חזקות בדקתי ולא מצאתי תשובה ברורה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות