דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. כללי - עזרה הדדית
  3. בקשת מידע | מחשב כף יד בהכשר בד"ץ רבי עמרם פריד

בקשת מידע | מחשב כף יד בהכשר בד"ץ רבי עמרם פריד

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כללי - עזרה הדדית
61 פוסטים 22 כותבים 933 צפיות 27 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • Y YAHBDK

@לנציצ
    אין הרבה מה לראות בזה
    זה הרבה מקלות עם מקשים שאתה לוחץ על מקש זה מקליד ישירות סוג של חותמת

ל מנותק
    ל מנותק
    לנציצ
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@YAHBDK אםכל זאת יש לי תחושה שאני יהנה לראות את זה מקרוב
    ראיתי במשרדים ששומרים שם דברים עתיקים כזה דבר
    אבל לא ידעתי אם זה יעבוד אז פחדתי לגעת

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ל לנציצ

@YAHBDK אםכל זאת יש לי תחושה שאני יהנה לראות את זה מקרוב
      ראיתי במשרדים ששומרים שם דברים עתיקים כזה דבר
      אבל לא ידעתי אם זה יעבוד אז פחדתי לגעת

Y מנותק
      Y מנותק
      YAHBDK
      כתב נערך לאחרונה על ידי YAHBDK

@לנציצ

אין בעיה אני מחר חוזר לבית אני יבדוק איפה זה נמצא
      כבר הרבה זמן לא השתמשתי בזה מישום מה😉
      בכל אופן אני גר בירושלים

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • Y YAHBDK

@צדיק-0
        כלומר?

צדיק 0צ מנותק
        צדיק 0צ מנותק
        צדיק 0
        מדריכים
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@YAHBDK שאנחנו לא הראשונים בעולם שחשבו לייצר מכשיר להקלדה בלבד,
        אמנם לא מצאתי עדיין אף פרויקט יהודי שעשה את זה (חוץ ממה שפורסם פה, כמובן) שזה גם אומר שהם לא יתמכו בעברית.. אבל מדובר בכמה מכשירים פיזים שונים שמצאתי ברשת, חלקים נבנים ידנית על ידי אנשים וחלקים אפשר להזמין מסין, חלקם מחשבי כף יד וחלקם עמדות כתיבה, אבל הם כולם מבוססי מעבדים שניתן לשכתב ואם יהיה מישהו שיישקיע בזה יש אולי סיכוי לעשות אם זה משהו

בכל מקרה אני לא הגעתי למסקנות עליהם עדיין... ואשתף כשיהיו לי..

Don't ask to ask, Just ask

צדיק 0צ תגובה 1 תגובה אחרונה
        3
        • צדיק 0צ צדיק 0

@YAHBDK שאנחנו לא הראשונים בעולם שחשבו לייצר מכשיר להקלדה בלבד,
          אמנם לא מצאתי עדיין אף פרויקט יהודי שעשה את זה (חוץ ממה שפורסם פה, כמובן) שזה גם אומר שהם לא יתמכו בעברית.. אבל מדובר בכמה מכשירים פיזים שונים שמצאתי ברשת, חלקים נבנים ידנית על ידי אנשים וחלקים אפשר להזמין מסין, חלקם מחשבי כף יד וחלקם עמדות כתיבה, אבל הם כולם מבוססי מעבדים שניתן לשכתב ואם יהיה מישהו שיישקיע בזה יש אולי סיכוי לעשות אם זה משהו

בכל מקרה אני לא הגעתי למסקנות עליהם עדיין... ואשתף כשיהיו לי..

צדיק 0צ מנותק
          צדיק 0צ מנותק
          צדיק 0
          מדריכים
          כתב נערך לאחרונה על ידי

https://www.writerdeck.org/

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • צדיק 0צ צדיק 0

https://www.writerdeck.org/

Y מנותק
            Y מנותק
            YAHBDK
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@צדיק-0
            519b126c-214a-4341-9cd9-ad55155a18e3-image.jpeg

צדיק 0צ תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • Y YAHBDK

@צדיק-0
              519b126c-214a-4341-9cd9-ad55155a18e3-image.jpeg

צדיק 0צ מנותק
              צדיק 0צ מנותק
              צדיק 0
              מדריכים
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@YAHBDK אני כבר שלחתי לבדיקה,
              אבל האתר הזה הוא אתר שמציע פתרונות לסופרים או כותבים שלא רוצים "הפרעות" בכתיבה שלהם, בין הייתר יש לו כמה מוצרים יעודים, מערכת הפעלה למחשב נייד שכוללת רק כתבן ועוד

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • צדיק 0צ צדיק 0

@YAHBDK אני כבר שלחתי לבדיקה,
                אבל האתר הזה הוא אתר שמציע פתרונות לסופרים או כותבים שלא רוצים "הפרעות" בכתיבה שלהם, בין הייתר יש לו כמה מוצרים יעודים, מערכת הפעלה למחשב נייד שכוללת רק כתבן ועוד

Y מנותק
                Y מנותק
                YAHBDK
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@צדיק-0 כתב:

מערכת הפעלה למחשב נייד שכוללת רק כתבן ועוד

זה ניראה מחשב?
                כי כל הרעיון כאן שרוצים משהו שיעבוד כמו מחשב אבל לא ניראה מחשב

תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • א מחובר
                  א מחובר
                  אורי
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

7d63eff8-d06d-46d8-961b-580798d50531-image.jpeg

https://www.crowdsupply.com/zerowriter/zerowriter-ink

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
                  2
                  • א אורי

7d63eff8-d06d-46d8-961b-580798d50531-image.jpeg

https://www.crowdsupply.com/zerowriter/zerowriter-ink

Y מנותק
                    Y מנותק
                    YAHBDK
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@אורי
                    וואו זה קצת יקר לא?
                    855 ש"ח

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • א מחובר
                      א מחובר
                      אורי
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@yahbdk הכל קוד פתוח. קושחה וחומרה. אפשר לבנות לבד.

כמובן שאני לא מצפה מאברך שישב וילחים רכיבים מאליאקספרס, אבל רק כרעיון איך מכשיר כתיבה יעודי יכול להיראות.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • צבי דורש ציוןצ מחובר
                        צבי דורש ציוןצ מחובר
                        צבי דורש ציון
                        כתב נערך לאחרונה על ידי צבי דורש ציון

רק‌​‌‌​‌​​​​​‌ מציין לשרשור הזה https://mitmachim.top/post/825030

@נוכחות ביקש שם את זה אבל משום מה כבר מחק את הפוסט...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • א אורי

@י.-פל. Meebook ו-Bigme הם מבוססי אנדרואיד, על כל הכרוך בכך.
                          גם אם אתה שם חסימות וסינונים, אז קיבלת את המקבילה של מחשב חסום... (עם מסך E-paper)

אני יכול להבין שיש אברכים יר"ש שלא רוצים שיהיה ברשותם מכשיר שיש בו את הפוטנציאל להתחבר לאינטרנט.

י. פל.י מנותק
                          י. פל.י מנותק
                          י. פל.
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@אורי כתב:

Meebook ו-Bigme הם מבוססי אנדרואיד, על כל הכרוך בכך.

ואז מה?
                          האברך הפשוט לא יודע מה זה אנדרואיד.
                          מפריע לך הלאונצ'ר? כתוב חדש ב10 דקות עם AI 🙂
                          הגישה לרשת? אה יכול לחסום, להסיר, לערוך ולשנות בקלות, בלי השקעה של:

@es0583292679 כתב:

אולי עשרות אלפי ש"ח וגם היו הפסדים משמעותיים כשבוצעו ניסיונות על איזה מכשירים

בקיצור, לאנדרואי יש חסימות מעולות, ואין שום משמעות לזה שזה אנדרואיד.

@יעב-ץ כתב:

אם הבנתי נכון, מטרת המכשיר להוות חלופה לעט ודפדפת, עם אפשרות להדפסה/שמירה כקובץ.
                          כל דבר שהוא מעבר לזה לכיוון המחשב - לא מהווה עבורם פתרון!

בדיוק לזה נועד קורא אלקטרוני: תחליף לעט ודפדפת, וקריאת ספרים.
                          אם אתה מוציא לשוק, לאברכים, מכשיר מבוסס קורא - לא יהיה בו כלום מעבר לזה.
                          למה המכשיר הזה צריך להיות "לכיוון המחשב??"

@es0583292679 כתב:

אך כולם עדיין נראים כמכשירים טכנולוגיים,

קורא אלקטרוני נראה כמו "מכשיר טכנולוגי"? עם מסך דיו, ו6 אינץ'?
                          אשמח להסבר.

גאה להיות חלק:
                          otzaria.org

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          1
                          • es0583292679E מנותק
                            es0583292679E מנותק
                            es0583292679
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

מורי ורבותיי!

לגבי קורא ספרים, כבר היו חכמים שניסו את זה בעבר.
                            אחד המפורסם שבהם אולי, קראו לו גולדברג, זה שמכין את המחשב של ישיבת קפלן ועוד (מחשבה טובה נראה לי משהו כזה).
                            אני מעריך אותו מאד, הוא עושה פעילות גדולה מאד, אבל כולנו יודעים שהפרויקט ההוא נפל ולא המשיך, קראו לזה נוק נקי, אחרי כמה שניות זה נגמר ולא המשיכו לשווק את זה.

ויותר מכך, הרבה אנשים חשבו שזה סמארטפון לאורך כל הדרך, ועד היום הזה עדין חלק גדול מהציבור בטוח בזה.
                            למי שמסתפק, כמעט בכל מקום ציבורי שהוכלים עם זה מקבלים הערות כמו "בבקשה לא להוציא את זה כאן זה חילול השם ופריצת גדר" או "הרבנים אסרו להשתמש בכאלה כלים" וכל מיני מלבין פני חבירו ברבים למיניהם.

והוא הדין לכל מכשיר שהוא בגודל של טטריס או אפילו יותר, קל וחומר פחות.

עד שמצאנו את המכשיר הזה עברנו על אינספור מכשירים, המטרה היתה להגיע לכלי שאין בו שום חשש נראות 'כלים' משום כיוון שהוא, שאפילו תינוק בן יומו לא יהיה לו שום צד שזה כלי לא כשר או שזה מחשב או משהו כזה.

אדרבה! אם מישהו ימצא דרך שיהיה משהו נוח יותר והמעלה הזו לא תיפול בכלל אפילו במשהו - מצוין!

כעת הערה חשובה מאד מאד!

אתם חושבים (ככה רואים מתוך הדיבורים שלכם) שמזמינים את זה מאלי אקספרס או משהו, ולמה כל הבלאגן הזה וכו'.
                            אז בא נעמיד כמה דברים על מקומם, להבין במה מדובר כאן.

ראשית, המכשיר הזה מגיע עם מקלדת אנגלית!
                            אנחנו בעצמינו (כלומר הרב החפץ בעילום שמו) הלכנו וייצרנו בנפרד את העברית למקלדת, עם הגודל והבצע הנכונים וכו', והרכבנו את זה על כל מכשיר כמו שצריך, ואגב זה מגיע מהיצרן עם כל מיני מדבקות מקושקשות, אנחנו ניקינו הכל, שמנו מדבקה של ההכשר במקום זאת, הכל צבעוני וחתוך כמו שצריך בגודל הנכון, וכי מישהו חושב שכל זה לא עולה כסף וזמן?

שנית, כל אחד כאן חושב שהוא יכול לפתח לזה מערכת הפעלה, זה ממש לא מדויק, אחרי הפעם הראשונה תמצא אולי מאה באגים שלא חשבת עליהם, ואח"כ עוד 50 ואח"כ עוד 20 ואח"כ כל הזמן תמצא עוד כמה דברים לתקן, יקח לך תקופה לא מבוטלת להגיע למקום הזה.

וקודם אמרתי שהיה הפסדים, אני מתכוון להפסדים פיזיים, אם צרבת גרסה נעולה על מכשיר, והתברר שיש בזה באג, ואז יצרת גרסה חדשה יותר, מה תעשה עם הישן? הרי אי אפשר למכור אותו!

ואחרי כל זה, המחיר נשאר בערך אותו מחיר, למרות שכיום כל מי שקונה אפילו גרביים בארץ זה עולה פי 4 אולי מאלי אקספרס בגלל שהביאו לך זה על מגש של זהב בלי התמנות ובלי בירוקרטיות ובלי כל השטויות, וזה עוד בלי כל הטיפולים והפיתוחים וההכנות וכו'.

ולא דיברתי עדין על הרבה מכשירים בשווי אלפי שקלים שקנינו כדי לנסות את זה ואת זה ואת זה עד שהגענו למכשיר הזה ואמרנו הו! ברוך ה'! סוף סוף מצאנו את הדבר הרלוונטי.

כל מי שחושב שיש כאן איזה טריק או משהו קל או שעושים כסף וכדו', זו טעות חמורה מאד!
                            אף אחד לא היה מסכים להכנס לזה בכלל, אם היה יודע שזה מה שהולך לקרות, וגם אנחנו שנכנסנו לזה (יותר נכון הרב החפץ בעילום שמו), לא היה לו לרגע צד לעשות מזה כסף, הוא התכונן מראש לספוג הפסדים צורבים, המטרה היתה האידיאולוגיה!

ובעה"י זה מצליח!

בהתחלה קנו אחד אחד, כיון שראו שיש ביקוש גדול מאד התחילו לקנות בכמויות, ועדין כל כמות שמגיעה מחוץ (ועוברת עבודה ידנית של הסרת מדבקות, הדבקה, צריבה, אריזה וכו'), הכל מוזמן וקנוי מראש מראש שיש ביקוש, אנשים מזמינים עוד לפני שזה הגיע.

ועדין לא אוחזים במקום שזה רווחי כל כך, אז קונים כמה עשרות, אולי אפילו מאה, זה עדין לא רווחי כל כך, צריך לקנות אלף או עשרת אלפים כדי שזה יהיה רווחי, וגם אז יצטרכו לשלם משכורת נפרדת לתהליך ההכשרה הפיזית של כל מכשיר כנ"ל.

אז רק שידעו:

• א. אי אפשר פשוט להזמין מחו"ל לבד, בלי העבודה הפיזית, וזה גם לא יוצא יותר זול לכאורה, אולי בכמה שקלים בודדים.
                            • ב. כל מי שרוצה לעזור מוזמן לעזור בייעוץ מקצועי וכו', אבל תדע מראש שהתיאוריה שלך שזה דבר פשוט כל כך, היא טעות מיסודה, מדובר על פרויקט מורכב וקשה ויקר מאד!

לקבוצה הכי מעניינת >> https://did.li/in1Nf

צדיק 0צ י. פל.י 2 תגובות תגובה אחרונה
                            0
                            • es0583292679E es0583292679

תודה למי שתייג אותי.

ובכן, אני לא המשווק, וגם לא מתמצא בזה מאד, אני כן 'קשור לזה' כמו שנאמר כאן, הייתי מעורב מעט בפרטים במהלך צמיחת הרעיון, אך איני מעודכן ומתמצא ברמה שניתן לשאול אותי כל שאלה ממש.

כדי לקבל מענה מפורט, מומלץ פשוט להתקשר למספר שמופיע במודעה.

לעצם השאלה, זה לא AI זו תמונה אמיתית, אני צילמתי אותה, ככה בדיוק זה נראה וככה בדיוק נראה הטקסט, יש לו גופן ומראה של סטנסיל, והוא יכול להדפיס את זה כך מהמכשיר עצמו - לפחות בחלק מהמדפסות - וזה יוצא כמו סטנסיל כזה.

אך מי שרוצה, מחבר את זה למחשב, וזה יוצא כקובץ טקסט רגיל, אולי וורד אני חושב טקסט, לא משנה, ניתן בכל מקרה להמיר את זה במחשב לכל פורמט שרוצים, ולהמשיך משם.

למי שחיפש משהו הכי נוח בעולם, זה אולי לא, מחשב זה אולי נוח יותר, השאלה מה המחיר.
                              אני אישית לדוגמא, לא לוקח איתי מחשב לכולל, אז מחשב זה לא אופציה בכלל, השאלה היא האם לכתוב בכת"י ואח"ח להקליד שוב או לשלוח לקלדנית בתשלום, או לקחת את המכשיר הזה לכולל, שאף אחד בעולם לא יחשוב שיש בו בעיה, הוא נראה כמו מחשבון... וגם הוא כבר די מפורסם ב"ה אז לא יקפידו על זה.

וכאן המקום להודיע!
                              שאין מזה הרבה רווח בכלל, זה נוצר ממש לשם שמים.
                              אני אישית לא מרויח מזה אפילו אגורה שחוקה אחת בודדת! אף פעם לא התכוונתי להרויח ואף פעם בפועל לא הרווחתי מזה אפילו שוה פרוטה.
                              יש מישהו שמרויח מזה מעט, ובצדק, הוא בנה את כל מערכת ההפעלה בעשר עשצבעותיו, ושילם אולי עשרות אלפי ש"ח וגם היו הפסדים משמעותיים כשבוצעו ניסיונות על איזה מכשירים, אבל עדין מדובר בסכומים מגוחכים, המטרה היא לא הכסף.

העלות של המכשיר ליבואן, כולל המשלוח ועלות הצריבה וכו', זה בערך המחיר = 350 ש"ח, הרווח הוא כמה שקלים בודדים באופן מגוחך לחלוטין!
                              וזו בדיוק הסיבה ששוקלים להעלות את המחיר, כדי שיוכלו להמשיך לתחזק את הפרויקט הזה בצורה ריאלית.

המטרה היתה מעיקרא למשך כל הזמן, לחקור איך לפתור את הבעיה המפורסמת של האברכים בני העליה, שלא רוצים להשתמש במחשב, ואין להם תקציב ו/או יכולת להקליד כת"י, וככה הכל היה תקוע שנים רבות, ומקווים מאד שהדבר הזה יהווה את הפתרון, או לפחות יועורר את העסקנים לקום ולייצר פתרון.

זה כמובן הולך ומשתפר, יש עדכונים למערכת ההפעלה מידי פעם, ומקוים שבהמשך יגיעו להתקדמות טכנולוגית פורצת דרך, ותבטל מהרבה אנשים את התירוץ למחשב בבית המדרש, וזה יהיה נפוץ ונורמלי שמקלידים עם זה וזהו.

כל מי שרוכש את המכשיר, הוא תומך ברעיון הזה, ויש לו זכות לביצור חומות הקדושה של כלל ישראל, ולהרבצת התורה.

הקב"ה יעזור שכל הדברים הטובים יצליחו.

חובבן מקצועיח מנותק
                              חובבן מקצועיח מנותק
                              חובבן מקצועי
                              כתב נערך לאחרונה על ידי חובבן מקצועי

@es0583292679 כתב:

העלות של המכשיר ליבואן, כולל המשלוח ועלות הצריבה וכו', זה בערך המחיר = 350 ש"ח, הרווח הוא כמה שקלים בודדים באופן מגוחך לחלוטין!

למה כזה יקר? אני קניתי קארדפיוטר.
                              כמה כבר מסובך ליצור גירסה? (לא יצרתי עדיין בתכל'ס גירסה שלימה משל עצמי, אבל חבר שלי יצר גירסה מאפס עם קלוד, אין סיבה שלא אצליח גם..)

@צדיק-0 כתב:

אבל באמת ש350 שקל זה ל ממש לא כסף במושגים של היום בפרט כשמדובר על ייצור מיוחד וספציפי.

אם הבעייה היא שאין עברית, אפשר פשוט להוסיף מדבקה, לא כזה מסובך..
                              אלא אם כן אתה מדבר על ליצור מכשיר חדש לחלוטין, שיהיה עם מסך גדול יותר, מקלדת נורמלית, רק שפשוט יהיה מבוסס ESP33..
                              (אולי אפשר שהמכשיר המדובר ייראה יותר כמו מילונית.)

@es0583292679 כתב:

אם צרבת גרסה נעולה על מכשיר, והתברר שיש בזה באג, ואז יצרת גרסה חדשה יותר, מה תעשה עם הישן? הרי אי אפשר למכור אותו!

בשביל זה לא צורבים גירסה נעולה. פשוט טוענים אותה דרך לאנצ'ר. ורק אחרי שאתה מוודא שאין באגים, אתה צורב אותה על מכשיר בלי אפשרות לצריבה חוזרת.

ולא נראה לי שצריך לקחת כסף על הגירסה הזו, כמה משועממים - עובדים על זה יחד, מעלים לגיטהב, וסיימנו..

B תגובה 1 תגובה אחרונה
                              😲
                              0
                              • א מחובר
                                א מחובר
                                אורי
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@es0583292679 כתב:

ואחרי כל זה, המחיר נשאר בערך אותו מחיר, למרות שכיום כל מי שקונה אפילו גרביים בארץ זה עולה פי 4 אולי מאלי אקספרס בגלל שהביאו לך זה על מגש של זהב בלי התמנות ובלי בירוקרטיות ובלי כל השטויות, וזה עוד בלי כל הטיפולים והפיתוחים וההכנות וכו'.

חלילה וחס לי לזלזל בהשקעה שעשיתם, וחיילכם לאורייתא. אבל, המכשיר עולה כ30$ לא כולל משלוח. עם מס זה מטפס ל-40$. כך שקפיצה מכאן ל-350 שקל נשמעת מעט מוזר.
                                כמובן שמותר וראוי שתגבו כסף על ההשקעה בפיתוח הקושחה והעבודה הפיזית השחורה בהסרת המדבקות המקושקשות.
                                כאדם שעובד על פיתוח קושחה למכשיר דומה למדי, אני יכול לומר בביטחון שמי שחושב שהוא יכול לפתח קושחה עם AI תוך כמה ימים לא יודע מהחיים שלו.

חובבן מקצועיח תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • א אורי

@es0583292679 כתב:

חלילה וחס לי לזלזל בהשקעה שעשיתם, וחיילכם לאורייתא. אבל, המכשיר עולה כ30$ לא כולל משלוח. עם מס זה מטפס ל-40$. כך שקפיצה מכאן ל-350 שקל נשמעת מעט מוזר.
                                  כמובן שמותר וראוי שתגבו כסף על ההשקעה בפיתוח הקושחה והעבודה הפיזית השחורה בהסרת המדבקות המקושקשות.
                                  כאדם שעובד על פיתוח קושחה למכשיר דומה למדי, אני יכול לומר בביטחון שמי שחושב שהוא יכול לפתח קושחה עם AI תוך כמה ימים לא יודע מהחיים שלו.

חובבן מקצועיח מנותק
                                  חובבן מקצועיח מנותק
                                  חובבן מקצועי
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@אורי כתב:

אני יכול לומר בביטחון שמי שחושב שהוא יכול לפתח קושחה עם AI תוך כמה ימים לא יודע מהחיים שלו.

אמנם לא פיתחתי עדיין גירסה למכשיר שיש לי, אבל חבר שלי פיתח גירסה מאפס עם AI, וזה ממש לא מופרך לי.
                                  מה גם - שאתה לא עושה פה איזו מערכת משוכללת, סה"כ עורך טקסט פשוט.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  1
                                  • ל לב טוב

@עולה-במסילה
                                    מכשיר וכתבתם סטנסיל

מכשיר זעיר כמו מחשבון לכתיבה בלבד

לכתוב ספרים כמו פעם - בלי הסחות דעת

בגודל ככרטיס אשראי * מקלדת עברית / אנגלית מלאה כמו במחשב * מסך בגודל של כשעון מחשבון * מסך LCD בסיסי כעין שחור לבן במצב הקלדה משום מראית העין * מתחבר ומדפיס מהמחשב * שמירה אוטומטית לקובץ וורד * מוגבל וחסום לכל אפשרות ושימוש בעולם חוץ מכתיבת טקסט

מערכת הפעלה שנבנתה מאפס עבור תלמידי חכמים וכתיבת חידו"ת

טייפ סי * תמיכה בכרטיס זכרון * תמיכה בקונטרולים גזירה העתקה וכו' * לא נראה כסמארטפון כלל

מחיר זמני לפני עליית מחיר 350 ₪ בלבד
                                    כרגע יש כמות מכשירים במלאי לרכישה מיידית
                                    וכתבתם_page-0001.jpg הבן-שקוע-באוהלה-של-תורה.jpg
                                    תמונה check_image2.zipp (לאחר ההורדה יש להסיר את האות p האחרונה מסיומת הקובץ.)

ס מחובר
                                    ס מחובר
                                    סקרנות
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@לב-טוב אפשר תמונה מכווצת של המכשיר?
                                    וכן האם אפשר למחוק ולערוך ואיך המערכת קבצים עובדת וכו'
                                    האם אפשר להגדיר הערות שוליים או שייעלה לי מליונים לשלם למעמד שיעשה הכל מאפס....

ל תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0
                                    • es0583292679E es0583292679

מורי ורבותיי!

לגבי קורא ספרים, כבר היו חכמים שניסו את זה בעבר.
                                      אחד המפורסם שבהם אולי, קראו לו גולדברג, זה שמכין את המחשב של ישיבת קפלן ועוד (מחשבה טובה נראה לי משהו כזה).
                                      אני מעריך אותו מאד, הוא עושה פעילות גדולה מאד, אבל כולנו יודעים שהפרויקט ההוא נפל ולא המשיך, קראו לזה נוק נקי, אחרי כמה שניות זה נגמר ולא המשיכו לשווק את זה.

ויותר מכך, הרבה אנשים חשבו שזה סמארטפון לאורך כל הדרך, ועד היום הזה עדין חלק גדול מהציבור בטוח בזה.
                                      למי שמסתפק, כמעט בכל מקום ציבורי שהוכלים עם זה מקבלים הערות כמו "בבקשה לא להוציא את זה כאן זה חילול השם ופריצת גדר" או "הרבנים אסרו להשתמש בכאלה כלים" וכל מיני מלבין פני חבירו ברבים למיניהם.

והוא הדין לכל מכשיר שהוא בגודל של טטריס או אפילו יותר, קל וחומר פחות.

עד שמצאנו את המכשיר הזה עברנו על אינספור מכשירים, המטרה היתה להגיע לכלי שאין בו שום חשש נראות 'כלים' משום כיוון שהוא, שאפילו תינוק בן יומו לא יהיה לו שום צד שזה כלי לא כשר או שזה מחשב או משהו כזה.

אדרבה! אם מישהו ימצא דרך שיהיה משהו נוח יותר והמעלה הזו לא תיפול בכלל אפילו במשהו - מצוין!

כעת הערה חשובה מאד מאד!

אתם חושבים (ככה רואים מתוך הדיבורים שלכם) שמזמינים את זה מאלי אקספרס או משהו, ולמה כל הבלאגן הזה וכו'.
                                      אז בא נעמיד כמה דברים על מקומם, להבין במה מדובר כאן.

ראשית, המכשיר הזה מגיע עם מקלדת אנגלית!
                                      אנחנו בעצמינו (כלומר הרב החפץ בעילום שמו) הלכנו וייצרנו בנפרד את העברית למקלדת, עם הגודל והבצע הנכונים וכו', והרכבנו את זה על כל מכשיר כמו שצריך, ואגב זה מגיע מהיצרן עם כל מיני מדבקות מקושקשות, אנחנו ניקינו הכל, שמנו מדבקה של ההכשר במקום זאת, הכל צבעוני וחתוך כמו שצריך בגודל הנכון, וכי מישהו חושב שכל זה לא עולה כסף וזמן?

שנית, כל אחד כאן חושב שהוא יכול לפתח לזה מערכת הפעלה, זה ממש לא מדויק, אחרי הפעם הראשונה תמצא אולי מאה באגים שלא חשבת עליהם, ואח"כ עוד 50 ואח"כ עוד 20 ואח"כ כל הזמן תמצא עוד כמה דברים לתקן, יקח לך תקופה לא מבוטלת להגיע למקום הזה.

וקודם אמרתי שהיה הפסדים, אני מתכוון להפסדים פיזיים, אם צרבת גרסה נעולה על מכשיר, והתברר שיש בזה באג, ואז יצרת גרסה חדשה יותר, מה תעשה עם הישן? הרי אי אפשר למכור אותו!

ולא דיברתי עדין על הרבה מכשירים בשווי אלפי שקלים שקנינו כדי לנסות את זה ואת זה ואת זה עד שהגענו למכשיר הזה ואמרנו הו! ברוך ה'! סוף סוף מצאנו את הדבר הרלוונטי.

כל מי שחושב שיש כאן איזה טריק או משהו קל או שעושים כסף וכדו', זו טעות חמורה מאד!
                                      אף אחד לא היה מסכים להכנס לזה בכלל, אם היה יודע שזה מה שהולך לקרות, וגם אנחנו שנכנסנו לזה (יותר נכון הרב החפץ בעילום שמו), לא היה לו לרגע צד לעשות מזה כסף, הוא התכונן מראש לספוג הפסדים צורבים, המטרה היתה האידיאולוגיה!

ובעה"י זה מצליח!

בהתחלה קנו אחד אחד, כיון שראו שיש ביקוש גדול מאד התחילו לקנות בכמויות, ועדין כל כמות שמגיעה מחוץ (ועוברת עבודה ידנית של הסרת מדבקות, הדבקה, צריבה, אריזה וכו'), הכל מוזמן וקנוי מראש מראש שיש ביקוש, אנשים מזמינים עוד לפני שזה הגיע.

ועדין לא אוחזים במקום שזה רווחי כל כך, אז קונים כמה עשרות, אולי אפילו מאה, זה עדין לא רווחי כל כך, צריך לקנות אלף או עשרת אלפים כדי שזה יהיה רווחי, וגם אז יצטרכו לשלם משכורת נפרדת לתהליך ההכשרה הפיזית של כל מכשיר כנ"ל.

אז רק שידעו:

• א. אי אפשר פשוט להזמין מחו"ל לבד, בלי העבודה הפיזית, וזה גם לא יוצא יותר זול לכאורה, אולי בכמה שקלים בודדים.
                                      • ב. כל מי שרוצה לעזור מוזמן לעזור בייעוץ מקצועי וכו', אבל תדע מראש שהתיאוריה שלך שזה דבר פשוט כל כך, היא טעות מיסודה, מדובר על פרויקט מורכב וקשה ויקר מאד!
                                      צדיק 0צ מנותק
                                      צדיק 0צ מנותק
                                      צדיק 0
                                      מדריכים
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@es0583292679 כתב:

על מערכת הפעלה מלאהה וודאי, על מערכת שכל היכולת שלה היא להקליד טקסט, הרבה פחות

@es0583292679 כתב:

שוב חבל, יש מסלול OTA כדי שתוכל לעדכן גם מכשיר צרוב

@es0583292679 כתב:

ב. כל מי שרוצה לעזור מוזמן לעזור בייעוץ מקצועי וכו', אבל תדע מראש שהתיאוריה שלך שזה דבר פשוט כל כך, היא טעות מיסודה, מדובר על פרויקט מורכב וקשה ויקר מאד!

דבר איתי באישי

ואל תשכח שאני כתבתי מפורש ש 350 שקל זה לא יקר בשום צורה במושגים של היום.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0
                                      • H מנותק
                                        H מנותק
                                        hartkhartk
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

אם הבעיה זה לא הצורה שזה דומה למחשב אלא רק הכשרות
                                        אז יש מכשיר כמעט מושלם
                                        https://pomera.us/products/pomera-dm250us-1st-anniversary-bundle
                                        אבל אני לא יודע אם הוא יכול להקליד בעברית

1_9fda99dc-0f36-4b37-9efd-add15f7d6029.jpg

ע"ה דכו"עע תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        0
                                        • H hartkhartk

אם הבעיה זה לא הצורה שזה דומה למחשב אלא רק הכשרות
                                          אז יש מכשיר כמעט מושלם
                                          https://pomera.us/products/pomera-dm250us-1st-anniversary-bundle
                                          אבל אני לא יודע אם הוא יכול להקליד בעברית

1_9fda99dc-0f36-4b37-9efd-add15f7d6029.jpg

ע"ה דכו"עע מנותק
                                          ע"ה דכו"עע מנותק
                                          ע"ה דכו"ע
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@hartkhartk $549.00 USD

H תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          1

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון
                                          0
                                          • חוקי הפורום
                                          • פופולרי
                                          • לא נפתר
                                          • משתמשים
                                          • חיפוש גוגל בפורום