באג | בקשת עזרה מהמומחים לתיקון מערכת שנהרסה
-
שיחקתי עם השלוחות בממשק הניהול משום מה כעת אני מחייג למערכת הקו כביכול נענה ואין תגובה מהצד השני... כולל כל התפריטים וכו'... ולאחר מספר שניות מתנתק... אשמח אם המומחים יוכלו לעזור לי להבין את מקור התקלה...
-
שיחקתי עם השלוחות בממשק הניהול משום מה כעת אני מחייג למערכת הקו כביכול נענה ואין תגובה מהצד השני... כולל כל התפריטים וכו'... ולאחר מספר שניות מתנתק... אשמח אם המומחים יוכלו לעזור לי להבין את מקור התקלה...
אשמח אם המומחים יוכלו לעזור לי להבין את מקור התקלה...
אני לא הצלחתי למצוא את הבעיה
המוזר הוא שמהמספר שלי- אני מצליח לחייג למערכת שלו
אבל הוא עם המספר שלו- לא יכול להיכנס למערכת (כלומר מחייג, ונשאר תקוע בשלוחה הראשית בלי תפריט)
ולא מצאתי שום סינון/ חסימה/ הפניה/ או משהו שיכול להסביר את התופעה -
אולי @kasnik
יתכן שהוגדר שמנהל מערכת נכנס לשלוחה X והיא לא תקינה
אם כי יתכן גם בעייה של ימות -
-
העלילה רק מסתבכת... פתחתי מערכת חדשה העתקתי את תוכן השלוחות... (זה שלוחות API בלבד) ושוב אותו דבר... וכשפתחתי את המערכת החדשה כן הצלחתי לשמוע את ההודעה של התפריט זמני וכו'... מה גם שכשאני לוחץ על שלוחה אז הAPI אכן מבצע את הפעולה אבל לא שומעים כלום...
@פלמנמוני שלחתי
-
העלילה רק מסתבכת... פתחתי מערכת חדשה העתקתי את תוכן השלוחות... (זה שלוחות API בלבד) ושוב אותו דבר... וכשפתחתי את המערכת החדשה כן הצלחתי לשמוע את ההודעה של התפריט זמני וכו'... מה גם שכשאני לוחץ על שלוחה אז הAPI אכן מבצע את הפעולה אבל לא שומעים כלום...
@פלמנמוני שלחתי
-
-
יתכן שהוגדר שמנהל מערכת נכנס לשלוחה X והיא לא תקינה
אין מנהל
ואין הפניה כזו (נראית לעין)אם כי יתכן גם בעייה של ימות
אולי זה הגדרה סמוייה ?
-
@פלמנמוני שלחתי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות