בירור | שינוי שמות מרובים בדרייב
-
מישהו יודע אם אפשר לשנות שמות של קבצים מרובים בו זמנית בגוגל דרייב עצמו? אני רוצה להסיר לכולם את הקידומת עותק של כשיוצרים עותק להמון קבצים.
תודה מראש@יאיר1997 יש כמה תוכנות בשביל זה, נקראים משהו כמו bulk rename או batch rename וכדומה.
אבל כיום הכי קל לתת לAI ליצור פקודה מותאם אישית להריץ.
לדוגמא במקרה שלך, הדבק את הקוד הבא במקום הנתיב של סייר הקבצים למעלה, ולחץ על אנטר.powershell -NoProfile -Command "Get-ChildItem -File | Where-Object Name -like 'עותק של *' | Rename-Item -NewName { $_.Name -replace '^עותק של ', '' }" -
@יאיר1997 יש כמה תוכנות בשביל זה, נקראים משהו כמו bulk rename או batch rename וכדומה.
אבל כיום הכי קל לתת לAI ליצור פקודה מותאם אישית להריץ.
לדוגמא במקרה שלך, הדבק את הקוד הבא במקום הנתיב של סייר הקבצים למעלה, ולחץ על אנטר.powershell -NoProfile -Command "Get-ChildItem -File | Where-Object Name -like 'עותק של *' | Rename-Item -NewName { $_.Name -replace '^עותק של ', '' }" -
@יאיר1997 בסייר הקבצים במחשב בשורת הכתובת
-
@יאיר1997 בסייר הקבצים במחשב בשורת הכתובת
@טופ-שבמתמחים וואי אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני רוצה לשנות את השמות עוד על הדרייב לפני ההורדה
-
@טופ-שבמתמחים וואי אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני רוצה לשנות את השמות עוד על הדרייב לפני ההורדה
@יאיר1997 תיגש לAI הקרוב לביתך ותבקש ממנו אולי שיצור סקריפט לגוגל סקריפט
-
-
מישהו יודע אם אפשר לשנות שמות של קבצים מרובים בו זמנית בגוגל דרייב עצמו? אני רוצה להסיר לכולם את הקידומת עותק של כשיוצרים עותק להמון קבצים.
תודה מראש -
תודה מראש@יאיר1997
כנס ל script.google.com
ותיצור סקריפט:function removeCopyPrefix() { const prefix = 'עותק של '; const folder = DriveApp.getFolderById('XXXXXXXXXXX'); const files = folder.getFiles(); // לחלופין, על כל הדרייב: // const files = DriveApp.searchFiles('title contains "עותק של"'); while (files.hasNext()) { const f = files.next(); let name = f.getName(); while (name.startsWith(prefix)) { // מטפל גם ב"עותק של עותק של" name = name.slice(prefix.length); } if (name !== f.getName()) f.setName(name); } }איפה שרשמתי XXXXXXXXXXX תכניס את התווים שרשומים לך בדרייב למעלה (/folders/XXXX)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות