המלצה | סוויצ' חסימת אנדרואיד חדשה מבוססת Abloq (MDM)
-
-
סוויצ' - אפליקציה מבוססת על אייבלוק עם תוספות שככל הידוע לי לא בנמצא באפליקציות החסימה הקיימות.
אני לא לוקח שום אחריות על האפליקציה, וגם לא נותן עליה תמיכה. עמכם הסליחה.
מעכשיו האפליקציה ניתנת להורדה ישירה מהאתר!
או מכאן
גרסה 0.6.2 אחרונה
סקריפט התקנהגיטהאב
https://github.com/imreykodesh/secureguardmdm-private
מה המעלות של סוויצ' לעומת Abloq המקורית?
-
חנות עדכונים: מבוססת גוגל פליי עם אפליקציות מקוריות (לא פרוצות)! זו הגדרה שלקחה הרבה ימים של מאמץ והשקעה ובסוף ב"ה הצלחתי.
שימו לב! ההגדרה פעילה גם שחנות גוגל חסומה במכשיר! וגם שחסימת התקנת אפליקציות פעילה! (זו אחת המעלות המרכזיות במפתח). -
חסימת VPN מובנית ברמת המכשיר: אפשר לקבוע בקלות ובמהירות כללי גישה לרשת עבור אפליקציות מסוימות. האפשרות כוללת חסימה ידנית, חסימה חכמה, ולכידה של האתרים האחרונים שהאפליקציה ניגשה. אין צורך בידע בניהול רשתות וVPN. זה שימושי עבור אפליקציות שיש להם גישה לדפדפן פנימי עם תמונות ותכנים בעייתיים.
-
ובנוסף, פאנל הגדרות פעילות, מועדפים, חיפוש אפליקציה, כרטיסים נפתחים ועוד דברים נחמדים.
כמו כן, האפליקציה עברה שדרוג מותג לסוויצ' וסמל מותאם, וכן שיפורי ושינויי מראה רבים וחמודים. אבל במקביל הממשק הכללי שומר על התחושה של Abloq.
ההתקנה עצמה מתבצעת באמצעות סקריפט אוטומטי שהשתדלתי להתאים לרוב המשתמשים גם מי שלא מריץ ADB מקווה שתצליחו. תמיד אפשר לעבור להתקנה ידנית כמפורט באתר
הצעות שיפורים באגים וכדו' - להוסיף לאישוז (Issues) הייעודי בגיטהאב
או בקלות רבה דרך טופס ייעודי באתר
השרשור הזה כבר לא נתמך
הצעות ובאגים שלא יופיעו בגיטהאב לא יבחנו כלל!האפליקציה מגיעה ליישורת האחרונה
צריך להחליט על השם
מפתח או סוויצ'
מפתח - שם יפה בעברית מכובד סולידי וייחודי, מאידך בעל צליל כבד ומורכב מ-3 הברות,
סוויצ' - באנגלית, קליל ויותר מתאר את פעולת האפליקציה, אישית התחברתי יותר.
בגלל שצריך להחליט אשמח שתצביעו בסקר בכותרת השרשור.אי"ה האפליקציה תגיע הכי רחוק מהאפליקציות הקיימות בשוק, ותכלול מנעד רחב מאוד של שכלולים.
אבל חשוב לזכור שחלקם לא אומתו על כמה סוגי מכשירי, וחלקם לא אומתו בכלל (למשל התקנה למולטימדיה). -
-
האפליקציה מגיעה ליישורת האחרונה
צריך להחליט על השם
מפתח או סוויצ'
בגלל שצריך להחליט אשמח שתצביעו בסקר בכותרת השרשור.אי"ה האפליקציה תגיע הכי רחוק מהאפליקציות הקיימות בשוק, ותכלול מנעד רחב מאוד של שכלולים.
אבל חשוב לזכור שחלקם לא אומתו על כמה סוגי מכשירי, וחלקם לא אומתו בכלל (למשל התקנה למולטימדיה).אני מבין שזה גורלי ביותר ובחרתי: מפתח
סוויצ נשמע כמו הצליל שאתה מכניס לאוטו את המפתח רכב..
לא אפליקצית חסימה... -
סוויצ' - אפליקציה מבוססת על אייבלוק עם תוספות שככל הידוע לי לא בנמצא באפליקציות החסימה הקיימות.
אני לא לוקח שום אחריות על האפליקציה, וגם לא נותן עליה תמיכה. עמכם הסליחה.
מעכשיו האפליקציה ניתנת להורדה ישירה מהאתר!
או מכאן
גרסה 0.6.2 אחרונה
סקריפט התקנהגיטהאב
https://github.com/imreykodesh/secureguardmdm-private
מה המעלות של סוויצ' לעומת Abloq המקורית?
-
חנות עדכונים: מבוססת גוגל פליי עם אפליקציות מקוריות (לא פרוצות)! זו הגדרה שלקחה הרבה ימים של מאמץ והשקעה ובסוף ב"ה הצלחתי.
שימו לב! ההגדרה פעילה גם שחנות גוגל חסומה במכשיר! וגם שחסימת התקנת אפליקציות פעילה! (זו אחת המעלות המרכזיות במפתח). -
חסימת VPN מובנית ברמת המכשיר: אפשר לקבוע בקלות ובמהירות כללי גישה לרשת עבור אפליקציות מסוימות. האפשרות כוללת חסימה ידנית, חסימה חכמה, ולכידה של האתרים האחרונים שהאפליקציה ניגשה. אין צורך בידע בניהול רשתות וVPN. זה שימושי עבור אפליקציות שיש להם גישה לדפדפן פנימי עם תמונות ותכנים בעייתיים.
-
ובנוסף, פאנל הגדרות פעילות, מועדפים, חיפוש אפליקציה, כרטיסים נפתחים ועוד דברים נחמדים.
כמו כן, האפליקציה עברה שדרוג מותג לסוויצ' וסמל מותאם, וכן שיפורי ושינויי מראה רבים וחמודים. אבל במקביל הממשק הכללי שומר על התחושה של Abloq.
ההתקנה עצמה מתבצעת באמצעות סקריפט אוטומטי שהשתדלתי להתאים לרוב המשתמשים גם מי שלא מריץ ADB מקווה שתצליחו. תמיד אפשר לעבור להתקנה ידנית כמפורט באתר
הצעות שיפורים באגים וכדו' - להוסיף לאישוז (Issues) הייעודי בגיטהאב
או בקלות רבה דרך טופס ייעודי באתר
השרשור הזה כבר לא נתמך
הצעות ובאגים שלא יופיעו בגיטהאב לא יבחנו כלל!ובאופן כללי החלטנו לרדת כליל מהשם אייבלוק, שהוא קצת פחות קליט ומובן
כשהוא הופיע בסקר הוא הוביל, לא?
בין מפתח לסוויצ' אני מצביע מפתח, אבל הרבה יותר התחברתי לאיי בלוק,
לא יודע להסביר למה, אולי משהו בצליל של זה.
גם מפריע לי שמפתח קצת בנאלי.
מה אומר על 'בלוקר'? (מזכיר את אייבלוק אבל פחות מסובך..) -
-
ובאופן כללי החלטנו לרדת כליל מהשם אייבלוק, שהוא קצת פחות קליט ומובן
כשהוא הופיע בסקר הוא הוביל, לא?
בין מפתח לסוויצ' אני מצביע מפתח, אבל הרבה יותר התחברתי לאיי בלוק,
לא יודע להסביר למה, אולי משהו בצליל של זה.
גם מפריע לי שמפתח קצת בנאלי.
מה אומר על 'בלוקר'? (מזכיר את אייבלוק אבל פחות מסובך..) -
צריך להחליט על השם
מפתח או סוויצ'
אבל חשוב לזכור שחלקם לא אומתו על כמה סוגי מכשירי, וחלקם לא אומתו בכלל (למשל התקנה למולטימדיה).@ביוס אנחנו במתח
מה השכלולים?
תפתרו בעיה של גוגל פליי שכשחסום יש אפליקציות שלא נפתחות? -
@ביוס אנחנו במתח
מה השכלולים?
תפתרו בעיה של גוגל פליי שכשחסום יש אפליקציות שלא נפתחות? -
@ביוס אנחנו במתח
מה השכלולים?
תפתרו בעיה של גוגל פליי שכשחסום יש אפליקציות שלא נפתחות?כן
יש צפי למתי יצא העידכון ?
בזמן הקרוב מאוד אי"ה
כן
מי יודע אולי זה יפתור גם את הבעיה של google lens.
שאלתי את גמיני וזה מה שהוא ענה:כדי ש-Google Lens יעבוד כראוי דרך אפליקציית סינון המבוססת על VPN, יש לאשר מספר דומיינים מרכזיים. עם זאת, האתגר הגדול עם שירותי גוגל הוא שהם עושים שימוש נרחב בתשתיות משותפות.
להלן הדומיינים המעורבים בפעילות של Google Lens וההשפעה של אישורם על אפליקציות אחרות:
דומיינים עיקריים ש-Google Lens דורש
lens.google.com
- שימוש: זהו הדומיין הייעודי של השירות שמנהל חלק מהבקשות הספציפיות ל-Lens.
- שיתוף עם אפליקציות אחרות: נמוך. פתיחה שלו כמעט ולא תשפיע על שירותים אחרים.
[www.google.com](https://www.google.com)
- שימוש: Google Lens שולח את התמונות ומקבל את תוצאות החיפוש (טקסט, מוצרים, תרגום) דרך השרת המרכזי של גוגל.
- שיתוף עם אפליקציות אחרות: גבוה מאוד. אישור של דומיין זה יפתח את הגישה לחיפוש הרגיל של גוגל בדפדפן, ל-Google Assistant, ולחלקים נרחבים מאפליקציית Google הרגילה במכשיר.
*.googleapis.com(במיוחדvision.googleapis.comודומייני API נוספים)
- שימוש: הגישה לממשקי הפיתוח של גוגל (APIs) שמבצעים את עיבוד התמונה (OCR, זיהוי אובייקטים) בענן.
- שיתוף עם אפליקציות אחרות: גבוה מאוד. כמעט כל אפליקציה של גוגל (Google Drive, Gmail, Maps, תרגום) ואפילו אפליקציות צד-שלישי שמשתמשות בשירותי הענן של גוגל, נשענות על ה-API הזה.
*.gstatic.com(וכןencrypted-tbn0.gstatic.com)
- שימוש: טעינת משאבים סטטיים כמו אייקונים, פונטים ותמונות ממוזערות (Thumbnails) שמוצגות בתוצאות של Lens.
- שיתוף עם אפליקציות אחרות: גבוה מאוד. משמש את כל האקו-סיסטם של גוגל כדי לטעון תמונות וגרפיקה.
המשמעות עבור אפליקציית הסינון שלך
בסינון שמבוסס על VPN ברמת הרשת (כמו סינון DNS או בדיקת SNI), אי אפשר לבודד את Google Lens משאר שירותי גוגל רק באמצעות דומיינים.
ברגע שתפתח את התקשורת ל-
google.comול-googleapis.comכדי ש-Lens יצליח לשלוח ולקבל תמונות, אתה למעשה פותח את הדלת לחיפוש חופשי בגוגל ולפעילות של אפליקציות נוספות כמו Google Photos, Assistant ואחרות שרוכבות על אותה תשתית בדיוק.כדי לאפשר את Google Lens אך להמשיך לחסום שאילתות חיפוש או שירותים אחרים של גוגל, תצטרך ליישם פענוח תעבורה (SSL Inspection / MITM). פענוח כזה יאפשר למסנן שלך להסתכל "בתוך" הבקשה ולראות את הנתיב המדויק (למשל, לאשר בקשות ל-
[google.com/lens](https://google.com/lens)אך לחסום בקשות ל-[google.com/search](https://google.com/search)).חשבתי שאם תפתח את GOOGLE רק לשנייה כדי שהתרגום יעבוד זה יכול לעזור. מה דעתך?
-
כן
מי יודע אולי זה יפתור גם את הבעיה של google lens.
שאלתי את גמיני וזה מה שהוא ענה:כדי ש-Google Lens יעבוד כראוי דרך אפליקציית סינון המבוססת על VPN, יש לאשר מספר דומיינים מרכזיים. עם זאת, האתגר הגדול עם שירותי גוגל הוא שהם עושים שימוש נרחב בתשתיות משותפות.
להלן הדומיינים המעורבים בפעילות של Google Lens וההשפעה של אישורם על אפליקציות אחרות:
דומיינים עיקריים ש-Google Lens דורש
lens.google.com
- שימוש: זהו הדומיין הייעודי של השירות שמנהל חלק מהבקשות הספציפיות ל-Lens.
- שיתוף עם אפליקציות אחרות: נמוך. פתיחה שלו כמעט ולא תשפיע על שירותים אחרים.
[www.google.com](https://www.google.com)
- שימוש: Google Lens שולח את התמונות ומקבל את תוצאות החיפוש (טקסט, מוצרים, תרגום) דרך השרת המרכזי של גוגל.
- שיתוף עם אפליקציות אחרות: גבוה מאוד. אישור של דומיין זה יפתח את הגישה לחיפוש הרגיל של גוגל בדפדפן, ל-Google Assistant, ולחלקים נרחבים מאפליקציית Google הרגילה במכשיר.
*.googleapis.com(במיוחדvision.googleapis.comודומייני API נוספים)
- שימוש: הגישה לממשקי הפיתוח של גוגל (APIs) שמבצעים את עיבוד התמונה (OCR, זיהוי אובייקטים) בענן.
- שיתוף עם אפליקציות אחרות: גבוה מאוד. כמעט כל אפליקציה של גוגל (Google Drive, Gmail, Maps, תרגום) ואפילו אפליקציות צד-שלישי שמשתמשות בשירותי הענן של גוגל, נשענות על ה-API הזה.
*.gstatic.com(וכןencrypted-tbn0.gstatic.com)
- שימוש: טעינת משאבים סטטיים כמו אייקונים, פונטים ותמונות ממוזערות (Thumbnails) שמוצגות בתוצאות של Lens.
- שיתוף עם אפליקציות אחרות: גבוה מאוד. משמש את כל האקו-סיסטם של גוגל כדי לטעון תמונות וגרפיקה.
המשמעות עבור אפליקציית הסינון שלך
בסינון שמבוסס על VPN ברמת הרשת (כמו סינון DNS או בדיקת SNI), אי אפשר לבודד את Google Lens משאר שירותי גוגל רק באמצעות דומיינים.
ברגע שתפתח את התקשורת ל-
google.comול-googleapis.comכדי ש-Lens יצליח לשלוח ולקבל תמונות, אתה למעשה פותח את הדלת לחיפוש חופשי בגוגל ולפעילות של אפליקציות נוספות כמו Google Photos, Assistant ואחרות שרוכבות על אותה תשתית בדיוק.כדי לאפשר את Google Lens אך להמשיך לחסום שאילתות חיפוש או שירותים אחרים של גוגל, תצטרך ליישם פענוח תעבורה (SSL Inspection / MITM). פענוח כזה יאפשר למסנן שלך להסתכל "בתוך" הבקשה ולראות את הנתיב המדויק (למשל, לאשר בקשות ל-
[google.com/lens](https://google.com/lens)אך לחסום בקשות ל-[google.com/search](https://google.com/search)).חשבתי שאם תפתח את GOOGLE רק לשנייה כדי שהתרגום יעבוד זה יכול לעזור. מה דעתך?
-
צריך להחליט על השם
מפתח או סוויצ'
אבל חשוב לזכור שחלקם לא אומתו על כמה סוגי מכשירי, וחלקם לא אומתו בכלל (למשל התקנה למולטימדיה).@ביוס סוייצ', ברור
מפתח - אפשר להתרגל אליו, אבל אין בו משהו ייחודי,
סוייצ' הרבה יותר קליל, וגם ייחודי - לכן הוא יותר קליט ונשאר בזיכרון.
זה גם מסמל את המעבר בין מכשיר פתוח למכשיר חסום, וכמה שזה קל...
לי אין ספק.
בהצלחה כמובן בכל שם שתבחר!
תמיד נאמץ בחום... -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@Bugs-Bunny לא יפה בכלל, לא כל דבר זה AI ואפשר להאמין גם בבני אדם.
הכתיבה והעריכה נטו שלי. כנראה שגם לי יש לשון יפה... -
@Bugs-Bunny לא יפה בכלל, לא כל דבר זה AI ואפשר להאמין גם בבני אדם.
הכתיבה והעריכה נטו שלי. כנראה שגם לי יש לשון יפה...פוסט זה נמחק! -
@ביוס סוייצ', ברור
לי אין ספק.
תמיד נאמץ בחום... -
@שלל אני סופר מסכים איתך, אבל נראה שרוב המצביעים עד עכשיו לא התחברו
מה עושים? אני רוצה לפרסם כבר... אין לי סבלנות יותרמה שנראה לך ותזכור שהשם לא ברומו של עולם.
-
מה שנראה לך ותזכור שהשם לא ברומו של עולם.
-
@Bugs-Bunny ברור אבל אם כבר אז כבר.
אם משנים את השם הפרסום מתעכב ביום יומיים... -
@ביוס סוייצ', ברור
לי אין ספק.
תמיד נאמץ בחום...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות