המלצה | סוויצ' חסימת אנדרואיד חדשה מבוססת Abloq (MDM)
-
@izhak לי זה גם קרה
אם לא חסמת אפשרות איפוס ובא לך לאפס תעשה הפעלה מחדש ומיד תחליק מלמעלה (לשורת הסטטוס) ותכנס להגדרות וכו' (אם כן חסמת את אפשרות האיפוס אבל לא את הADB אז אפשר אחרי שנכנסת להגדרות לעבור למצב RECOVERY {יתכן שאפשר להיכנס לזה כשהמכשיר כבוי או למצב אחר ע"י מקשי הווליום, מועיל גם אם חסמת ADB} ומשם לאפס) -
-
לגבי הבעיה בקיוסק
- קודם כל להיות רע - באפליקציה ובאתר כתוב בעברית שאין תמיכה והתחייבות [שלא תדעו אלו אימיילים קיבלתי...]
- דיווחים במתמחים טופ לא זוכים להתייחסות לצערי
- יעזור ה' ותעלה בקרוב גרסה מתוקנת
-
לגבי הבעיה בקיוסק
- קודם כל להיות רע - באפליקציה ובאתר כתוב בעברית שאין תמיכה והתחייבות [שלא תדעו אלו אימיילים קיבלתי...]
- דיווחים במתמחים טופ לא זוכים להתייחסות לצערי
- יעזור ה' ותעלה בקרוב גרסה מתוקנת
-
בס"ד כל התקלות שהיו בקיוסק טופלו בגרסה הקרובה (עם תיקונים נוספים)
נשאר רק להבין את @שימי-מנהרדעא מה בדיוק היתה הבעיה
הגדרת קיוסק לאתר בודד? או לאפליקציות?
פרסום הגרסה תלוי במענה שלך
אם נוח לך תעבור לצאט@ביוס הגדרתי קיוסק לאתר בודד ועכשיו כשאני נכנס לטלפון זה תקוע על האתר הבודד הזה בלי אפשרות להזין סיסמא יש איזו אפשרות להגיע להגדרות ולאפליקציות מסויימות אבל באופן כללי זה לא עוזר, אני צריך איפוס דרך הריקוברי. הגירסה היא 0.8.13, זה לא עוזר לי שהתקלות יטופלו בגירסה הקרובה כי אין לי דרך לעדכן את סוויצ' אני לא יכול להיכנס אליו. אה ודרך אגב חשוב לי להדגיש שעם כל הבעיות אני מעריך את העבודה שלך אשריך
-
@ביוס הגדרתי קיוסק לאתר בודד ועכשיו כשאני נכנס לטלפון זה תקוע על האתר הבודד הזה בלי אפשרות להזין סיסמא יש איזו אפשרות להגיע להגדרות ולאפליקציות מסויימות אבל באופן כללי זה לא עוזר, אני צריך איפוס דרך הריקוברי. הגירסה היא 0.8.13, זה לא עוזר לי שהתקלות יטופלו בגירסה הקרובה כי אין לי דרך לעדכן את סוויצ' אני לא יכול להיכנס אליו. אה ודרך אגב חשוב לי להדגיש שעם כל הבעיות אני מעריך את העבודה שלך אשריך
-
@ביוס בחשבונות של המכשיר יש לי חשבון גוגל בהגנת frp לא הגדרתי חשבון זהו חשבון ברירת המחדל שזה כנראה החשבון שאתה מחזיק בו
-
-
-
@ביוס ברגע שאני יאפס מהריקוברי זה ידרוש ממני frp שאתה מחזיק בו, אין אופציה אחרת חוץ מלאפס מהריקוברי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות