המלצה | סוויצ' חסימת אנדרואיד חדשה מבוססת Abloq (MDM)
-
זה משגע אותי.... כל פעם נדפק לי משהו אחר. המכשיר שלי נתקע על מצב קיוסק כשהוא לא מציג כלום מלבד מסך שאי אפשר ללחוץ בו על דבר. ובזה זה נתקע. מה אפשר לעשות??? דחוף!
תודה מראש, ומובן שהטורניא היא על עצמי בלבד. -
זה משגע אותי.... כל פעם נדפק לי משהו אחר. המכשיר שלי נתקע על מצב קיוסק כשהוא לא מציג כלום מלבד מסך שאי אפשר ללחוץ בו על דבר. ובזה זה נתקע. מה אפשר לעשות??? דחוף!
תודה מראש, ומובן שהטורניא היא על עצמי בלבד.אולי הייתי צריך לעשות שמירה על האפליקציות של קיוסק או משהו, אבל אם לא עשיתי אין שום דרך חזור? זה לא מציג אפילו את ההגדרות והסיסמה לשנות
-
תודה מראש, ומובן שהטורניא היא על עצמי בלבד.אני חייב דחוף וייז למחר. קניתי את המכשיר במיוחד בשביל זה לבין הזמנים, וכעת שהתקנתי עליו את התוכנה זה הסתבך... @ביוס אני חייב את עזרתך. כאמור, אין כאן שום תלונה, כי אם הזעקת עזרה.
-
אני חייב דחוף וייז למחר. קניתי את המכשיר במיוחד בשביל זה לבין הזמנים, וכעת שהתקנתי עליו את התוכנה זה הסתבך... @ביוס אני חייב את עזרתך. כאמור, אין כאן שום תלונה, כי אם הזעקת עזרה.
-
@שימי-מנהרדעא תנסה קודם כל הפעלה מחדש, אולי סתם משהו נתקע...
@נוחעם-FM ניסיתי. כמה פעמים. לא הייתי כותב בכזו בהלה סתם כך
-
@שימי-מנהרדעא אל תשתמש בקיוסק, זה לא חובה.
-
@05832
אמור לעבוד
זה מעדכן אוטומטית על אייבלוק
לא מניסיון ככה ראיתי שכתבו למעלהתנסה מה יכול להיות מקסימום לא יצליח
-
@05832
ביוס כתב פה מלא פעמים
וגם באתר של האפליקציה כתוב שאפשר לעדכן את זה ישירות על אייבלוק
אם אתה רוצה לחכות למומחים תחכה... -
@שימי-מנהרדעא אל תשתמש בקיוסק, זה לא חובה.
@יוסי-מחשבים לא הבנתי. זה נתקע על המצב הזה. איך יוצאים??
-
@יוסי-מחשבים לא הבנתי. זה נתקע על המצב הזה. איך יוצאים??
@שימי-מנהרדעא אין בשמאל למעלה הגדרות??
-
@שימי-מנהרדעא אין בשמאל למעלה הגדרות??
@ישניאור לא!! זה מה שהכי מוזר. כי בניתי על זה מראש, שמקסימום אם משהו לא יהיה כשורה עוד אשנה את זה בהגדרות. ואין
-
@ישניאור לא!! זה מה שהכי מוזר. כי בניתי על זה מראש, שמקסימום אם משהו לא יהיה כשורה עוד אשנה את זה בהגדרות. ואין
בקיצור, כל מי שיוכל לעזור אשמח מאד
-
בקיצור, כל מי שיוכל לעזור אשמח מאד
@שימי-מנהרדעא
אולי תשלח צילום מסך או משו...
אולי זה יקדם קצת
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות