המלצה | סוויצ' חסימת אנדרואיד חדשה מבוססת Abloq (MDM)
-
@חד-גדיא איך מהחנות אם היא לא עובדת??

זה אכן יורד מהקטלוג הרשמי של חנות גוגל, אבל לא מהחנות עצמה שחותמת בעוד חתימה כל אפליקציה.
תחשוב כמו ספר, המחבר נותן לך חתימה אישית, ובחנות אתה קונה אותו מוצר בדיוק בלי חתימהשאר ספריות ההורדה מגישות עדכונים ארוזים בידי גורמים מפוקפקים בלי קשר לחתימה
-
@ביוס
שלחתי באתר, התכוונת דווקא לגיטהב?נראה לך זה אפשרי לתיקון מבחינה טכנית?
-
@חד-גדיא איך מהחנות אם היא לא עובדת??

זה אכן יורד מהקטלוג הרשמי של חנות גוגל, אבל לא מהחנות עצמה שחותמת בעוד חתימה כל אפליקציה.
תחשוב כמו ספר, המחבר נותן לך חתימה אישית, ובחנות אתה קונה אותו מוצר בדיוק בלי חתימהשאר ספריות ההורדה מגישות עדכונים ארוזים בידי גורמים מפוקפקים בלי קשר לחתימה
-
שלום @ביוס היקר
אני מנסה להפעיל את סוייצ' על מכשירי A07 גלקסי לצורך הגמ''ח ווייז שהקמתי, ואני אחרי הורדה של קובץ הAPK והסקריפט לתוך תיקייה אחת, אבל לחיצה על הסקריפט מובילה אותי לאתר ההתקנה ושם הטלפון לא עולה מול המחשב ולחיצה על ''מתחילים'' לא עושה דבר, תן כיוון זה חסד לאלפים מה שנקרא..., אני אחרי ניפוי באגים, יש בטלפון סים פעיל -
שלום @ביוס היקר
אני מנסה להפעיל את סוייצ' על מכשירי A07 גלקסי לצורך הגמ''ח ווייז שהקמתי, ואני אחרי הורדה של קובץ הAPK והסקריפט לתוך תיקייה אחת, אבל לחיצה על הסקריפט מובילה אותי לאתר ההתקנה ושם הטלפון לא עולה מול המחשב ולחיצה על ''מתחילים'' לא עושה דבר, תן כיוון זה חסד לאלפים מה שנקרא..., אני אחרי ניפוי באגים, יש בטלפון סים פעיל -
שלום @ביוס היקר
אני מנסה להפעיל את סוייצ' על מכשירי A07 גלקסי לצורך הגמ''ח ווייז שהקמתי, ואני אחרי הורדה של קובץ הAPK והסקריפט לתוך תיקייה אחת, אבל לחיצה על הסקריפט מובילה אותי לאתר ההתקנה ושם הטלפון לא עולה מול המחשב ולחיצה על ''מתחילים'' לא עושה דבר, תן כיוון זה חסד לאלפים מה שנקרא..., אני אחרי ניפוי באגים, יש בטלפון סים פעיל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות