המלצה | מפתח | אפליקציית חסימת אנדרואיד חדשה מבוססת Abloq (MDM)
-
מפתח - אפליקציה מבוססת על אייבלוק עם תוספות שככל הידוע לי לא בנמצא באפליקציות החסימה הקיימות.
אני לא לוקח שום אחריות על האפליקציה, וגם לא נותן עליה תמיכה. עמכם הסליחה.
מעכשיו האפליקציה ניתנת להורדה ישירה מהאתר!
או מכאן
גרסה 0.6.2 אחרונה
סקריפט התקנהגיטהאב
https://github.com/imreykodesh/secureguardmdm-private
מה המעלות של מפתח לעומת Abloq המקורית?
-
חנות עדכונים: כן! משהו שאין בשום מקום. עדכון אפליקציות שאתם התקנתם (לא שהיוצר החליט ובנה עבורכם). זו הגדרה שלקחה לי הרבה ימים של מאמץ והשקעה ובסוף ב"ה הצלחתי לאפשר עדכונים אוטומטיים מבוססים חנות גוגל.
שימו לב! ההגדרה פעילה גם שחנות גוגל חסומה במכשיר! וגם שחסימת התקנת אפליקציות פעילה! (זה אחת המעלות היחידות במפתח). -
חסימת VPN מובנית ברמת המכשיר: אפשר לקבוע בקלות ובמהירות כללי גישה לרשת עבור אפליקציות מסוימות. האפשרות כוללת חסימה ידנית, חסימה חכמה, ולכידה של האתרים האחרונים שהאפליקציה ניגשה. אין צורך בידע בניהול רשתות וVPN. זה שימושי עבור אפליקציות שיש להם גישה לדפדפן פנימי עם תמונות ותכנים בעייתיים.
-
ובנוסף, פאנל הגדרות פעילות, מועדפים, חיפוש אפליקציה, כרטיסים נפתחים ועוד דברים נחמדים.
כמו כן, האפליקציה עברה שדרוג מותג למפתח וסמל מותאם, וכן שיפורי ושינויי מראה רבים וחמודים. אבל במקביל הממשק הכללי שומר על התחושה של Abloq.
ההתקנה עצמה מתבצעת באמצעות סקריפט אוטומטי שהשתדלתי להתאים לרוב המשתמשים גם מי שלא מריץ ADB מקווה שתצליחו. תמיד אפשר לעבור להתקנה ידנית כמפורט באתר
בהמשך השרשור יש סקר לבחירת שם לאפליקציה חשבתי להעביר אותו לכאן ולאחר מכן נשקלל את התוצאות
נפתח שרשור מסודר לכתיבת הצעות באגים ושיפורים באפליקציה
כנסו לכאן
הצעות ובאגים שלא יופיעו בשרשור הייעודי לא יבחנו כלל!
נכון שהכי מסודר ונכון לעשות את זה בגיטהאב, אבל לכאורה לרוב המשתמשים זה מורכב מבחינה טכנית, מי שרוצה בגיטהאב יכול להעלות לסשן הייעודי המקורי כאן
לא נעלמתי ח"ו ואני מניח שרוב המפתחים לא נעלמו פשוט לאנשים יש סידורים וענינים אחרים בחיים ברו"ג.
מתנצל שלא עניתי לרוב השאלות שנשאלו, כמו שהבהרתי אין התחייבות לתמיכה ומענה.
כמו"כ כתבתי כמה פעמים שאני לא המפתח הראשי.
לטובת הכלל פתחתי שרשור מסודר לכתיבת הצעות באגים ושיפורים באפליקציה
(הכי מסודר ונכון לעשות את זה בגיטהאב, אבל לרוב המשתמשים זה מורכב מבחינה טכנית)
-
-
@ילד אני מעדיף שתמחק כדי שיהיה תיעוד מסודר של ההורדות למאגר MDM ועוד
בהמשך נטפל
לא מבין בכלל מה מורכב לקבל קישור למייל אבל לא משנה -
לא נעלמתי ח"ו ואני מניח שרוב המפתחים לא נעלמו פשוט לאנשים יש סידורים וענינים אחרים בחיים ברו"ג.
מתנצל שלא עניתי לרוב השאלות שנשאלו, כמו שהבהרתי אין התחייבות לתמיכה ומענה.
כמו"כ כתבתי כמה פעמים שאני לא המפתח הראשי.
לטובת הכלל פתחתי שרשור מסודר לכתיבת הצעות באגים ושיפורים באפליקציה
(הכי מסודר ונכון לעשות את זה בגיטהאב, אבל לרוב המשתמשים זה מורכב מבחינה טכנית)
-
@ילד תוכל לשלוח לי באישי את הapk?
-
@ילד אני מעדיף שתמחק כדי שיהיה תיעוד מסודר של ההורדות למאגר MDM ועוד
בהמשך נטפל
לא מבין בכלל מה מורכב לקבל קישור למייל אבל לא משנה -
@ביוס אתה הולך לאחד את מה שעשית עם אייבלוק? או לחתום את שלך? (יש הבדלים ביניהם לטובת אייבלוק כרגע?)
-
@דאבל למה שהוא יצטרך לאחד
אייבלוק הוא קוד פתוח זה אורמ שאתה יכול לערוך אותו כרצונך
ביסו הגיע והוסיף משהו חשוב שזה עדכונים דרך ממשק החסימה אבל הבסיס הוא אותם דברים שהיו לך באייבלוק
מה שיותר מצב שכרגע מפתח ובילה עם עדכון אחד -
מפתח - אפליקציה מבוססת על אייבלוק עם תוספות שככל הידוע לי לא בנמצא באפליקציות החסימה הקיימות.
או מכאן
גרסה 0.6.2 אחרונה
סקריפט התקנהגיטהאב
-
חנות עדכונים: כן! משהו שאין בשום מקום. עדכון אפליקציות שאתם התקנתם (לא שהיוצר החליט ובנה עבורכם). זו הגדרה שלקחה לי הרבה ימים של מאמץ והשקעה ובסוף ב"ה הצלחתי לאפשר עדכונים אוטומטיים מבוססים חנות גוגל.
שימו לב! ההגדרה פעילה גם שחנות גוגל חסומה במכשיר! וגם שחסימת התקנת אפליקציות פעילה! (זה אחת המעלות היחידות במפתח). -
חסימת VPN מובנית ברמת המכשיר: אפשר לקבוע בקלות ובמהירות כללי גישה לרשת עבור אפליקציות מסוימות. האפשרות כוללת חסימה ידנית, חסימה חכמה, ולכידה של האתרים האחרונים שהאפליקציה ניגשה. אין צורך בידע בניהול רשתות וVPN. זה שימושי עבור אפליקציות שיש להם גישה לדפדפן פנימי עם תמונות ותכנים בעייתיים.
-
ובנוסף, פאנל הגדרות פעילות, מועדפים, חיפוש אפליקציה, כרטיסים נפתחים ועוד דברים נחמדים.
כמו כן, האפליקציה עברה שדרוג מותג למפתח וסמל מותאם, וכן שיפורי ושינויי מראה רבים וחמודים. אבל במקביל הממשק הכללי שומר על התחושה של Abloq.
ההתקנה עצמה מתבצעת באמצעות סקריפט אוטומטי שהשתדלתי להתאים לרוב המשתמשים גם מי שלא מריץ ADB מקווה שתצליחו. תמיד אפשר לעבור להתקנה ידנית כמפורט באתר
בהמשך השרשור יש סקר לבחירת שם לאפליקציה חשבתי להעביר אותו לכאן ולאחר מכן נשקלל את התוצאות
כנסו לכאן
נכון שהכי מסודר ונכון לעשות את זה בגיטהאב, אבל לכאורה לרוב המשתמשים זה מורכב מבחינה טכנית, מי שרוצה בגיטהאב יכול להעלות לסשן הייעודי המקורי כאן
-
-
לא מצאתי תשובה ברורה לשאלה
יש לי אייבלוק
איך אני עובר למפתח בלי להוריד ולהחזיר חסימה? -
לא מצאתי תשובה ברורה לשאלה
יש לי אייבלוק
איך אני עובר למפתח בלי להוריד ולהחזיר חסימה? -
משום מה חבר הצליח לפרוץ את זה ע"ע איפוס ריקברי למרות שלמכשיר כביכול יש שירותי גוגל
והיה חסום בהגדרות איפוס ע"י ריקברי מעניין... -
או מכאן
גרסה 0.6.2 אחרונה
סקריפט התקנהגיטהאב
-
-
כנסו לכאן
או מכאן
גרסה 0.6.2 אחרונה
סקריפט התקנה -
-
משום מה חבר הצליח לפרוץ את זה ע"ע איפוס ריקברי למרות שלמכשיר כביכול יש שירותי גוגל
והיה חסום בהגדרות איפוס ע"י ריקברי מעניין... -
והיה חסום בהגדרות איפוס ע"י ריקברי מעניין...@Bugs-Bunny זה קורה בשירותי גוגל לא רשמיים בדרך כלל במכשירים סיניים מאלי אקספרס...
ובשביל זה @בניית-גרסאות בנה תוכנה שגורמת שבאיפוס מהריקורבי הנגן נינעל על סיסמא מסויימת (אבל זה דורש רוט)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות