שאלה בגוגל פרומס - google forms -האם ניתן לחזור למלא סקר במועד אחר
-
@A0533057932 אני היוצר ואני לא רואה ...
-
@A0533057932 אמר בשאלה בגוגל פרומס - google forms -האם ניתן לחזור למלא סקר במועד אחר:
@מה-הבעיה לאיפה הגדרת שהתשובות ילכו?
נ.ב. או שאתה מגדיר שם כאחד מהשאות
או שאתה מסמן את דרושה כניסהנראה שאתה מבין בזה- יש לך מצב אולי לעשות ע"ז מדריך כי אני יודע שהרבה [ואני בתוכם] פשוט לא מצליחים לעשות בזה כלום מחמת חוסר ידע- ואין לי את הפריבילגיה של להתנסות וכו' מחמת מחסור בזמן
בתודה מראש -
@MERS אמר בשאלה בגוגל פרומס - google forms -האם ניתן לחזור למלא סקר במועד אחר:
ואין לי את הפריבילגיה של להתנסות וכו' מחמת מחסור בזמן
עיין ערך הסטטוס של https://mitmachim.top/user/שמואל
-
@מטעמים אמר בשאלה בגוגל פרומס - google forms -האם ניתן לחזור למלא סקר במועד אחר:
@MERS אמר בשאלה בגוגל פרומס - google forms -האם ניתן לחזור למלא סקר במועד אחר:
ואין לי את הפריבילגיה של להתנסות וכו' מחמת מחסור בזמן
עיין ערך הסטטוס של https://mitmachim.top/user/שמואל
תאמין לי שלמדתי ככה הרבה מאוד דברים- אבל לא תמיד יש זמן להכל- ואם אני רוצה לעשועכשיו משהו אני חייב לבקש עזרה שיבנו לי וכו' ולכן אני אשמח למדריך...
בהצלחה -
@מטעמים אמר בשאלה בגוגל פרומס - google forms -האם ניתן לחזור למלא סקר במועד אחר:
@MERS
זה אחד הכלים הכי פשוטים שיש.
חצי שעה ואתה בפנים.אין לך מה לבנות על מדריך,
בד"כ אנשים עושים מדריך על דברים מסובכים ולא ידועים.אולי תלמד אותי'על רגל אחת'- איך אני יכול לקבוע שכל דבר יצטרך אישור כדי ךהיכנס לאינדקס- ואיפה אני רואה בקשות ומאשר?
בתודה מראש -
@מה-הבעיה אמר בשאלה בגוגל פרומס - google forms -האם ניתן לחזור למלא סקר במועד אחר:
אשמח לדעת אם יש אפשרות שאני יראה מי ענה מה
הדבר הכי נוח הוא לעשות גיליון אלקטרוני של גוגל דוקס שבו אתה מקבל את כל התוצאות בצורת טבלה.
לוחצים על הריבוע הירוק וגוגל עושה את הכל אוטומטי:
-
@מה-הבעיה אמר בשאלה בגוגל פרומס - google forms -האם ניתן לחזור למלא סקר במועד אחר:
@מטעמים אולי לא הייתי מובן מספיק ...אני רוצה לדעת מי ענה, את המייל שלו..את השם שלו...
אתה צריך לעשות את זה כחלק מהסקר:
שאלה א' מה השם שלך
שאלה ב' מה המייל שלך.
וכו -
@A0533057932 סימנתי דרושה כניסה ואני לא רואה מי מגיב...