להורדה אפליקציה מטורפת!! נעילת אנדרואיד עם זיהוי פנים ללא רוט!!! כולל נעילת אפליקציות, ועוד פיצ'רים מגניבים
-
@רוטב-שום דבר עם @הישבשר-המלומד זה שלו
@מטען-נייד הבעיה היא שנראה לי הוא התחיל זמן בישיבה

-

-

-
אני רוצה להעלות את האפליקציה לעוגן פלי אבל כתוב שהיא גדולה מדי
מישהוא יודע מה אפשר לעשות? -
קודם כל תודה רבה לכל המגיבים
ולכל מי שנתן רעיונות לשיפור זה ממש מועיל
אז בזכות הרעיונות של @יוני-368 @חד-גדיא
הוצאתי גרסא חדשה עם כמה שיפורים מטורפים
1.סמל חדש
2.יש אופציה לבחור אפליקציות שלא ינעלו
וכדי לראות אותם אתם פשוט גוררים כלפי מעלה במסך הנעילה
3.סידרתי את התצוגת מספרים בקוד לרגילה
4.אופציה להחרגת שיחות נכנסות
5.אופציה להכנסת מספר פרצופים
6.תהליך שמירת תמונת המשתמש מחולק לשמונה שלבים ודורש אישור אחרי כל שלב
7.אם אתם במקום חשוך המסך נהיה מואר מאוד לעזור בזיהוי הפנים
מעודכן.zi פשוט תעדכנו ותהנו, אני חושב שזה שיפורים מאוד משמעותיים
אשמח לעוד לשמוע רעיונות לשיפור והצעות ייעול,
תודה רבה -
@רוטב-שום שים לב קל ממש לפרוץ את זה.
אתה פשוט מאוד במסך של הזיהוי פנים יש קוד אתה עושה רק ספרה אחת ולא נכונה וזה ישר נפרץ!@מטען-נייד אתה בטוח שלא הסתכלת על המסך תוך כדי
כי אני ניסתי וזה לא נפרץ -
@מטען-נייד אתה בטוח שלא הסתכלת על המסך תוך כדי
כי אני ניסתי וזה לא נפרץ -
@רוטב-שום אכן!
אעדכן אם יהיו שינויים.
מעניין אם אפשר לקמפל ישר במערכת...אגב, חייב שיהיה מסך אחר כדי להפעיל את הזיהוי פנים?
הכוונה שלי לשאול האם אפשרי להפעיל את הפונקציה, אבל להשאיר את מסך הנעילה הרגיל של הטלפון שיראה כמה שפחות אפליקציה חיצונית וכמה שיותר אינטגרלי כמו טלפונים מתקדמיםיוני-368 כתב:
אגב, חייב שיהיה מסך אחר כדי להפעיל את הזיהוי פנים?
הכוונה שלי לשאול האם אפשרי להפעיל את הפונקציה, אבל להשאיר את מסך הנעילה הרגיל של הטלפון שיראה כמה שפחות אפליקציה חיצונית וכמה שיותר אינטגרלי כמו טלפונים מתקדמיםמה לגבי זה??
ו/או כמו ששאל כאן @חד-גדיא לגבי אופציית תאריך עברי במסך הנעילה
-
@רוטב-שום חשבתי שאולי כדאי להוסיף תמיכה במקשים פיזיים, אפשר לראות את הקוד לזה בקוד של dumberos אני חושב. וגם יש את זה שעשה את הנגן למכשירי מקשים שעשה את זה. דבר נוסף המספרים בקוד הם מימין לשמאל ולא כמו שבדכ משמאל לימין לא יודע אם זה קריטי...
-
-
@רוטב-שום וגם אולי תעשה כזה משהו חמוד של ממש מסך נעילה שקודם צריך להחליק ולפני זה יש התראות.
-
והוא גם עושה כל פים שהוא לא מזהה תמונה ולפעמים זה גם 5תמונות כל פעם שזה נכשל לו תעשה שזה מוגבל לפעם אחת של תמונה בפתיחה אחת.
או שאם זה בסוף הוא כן מזהה את הפרצוף אז שלא יצלם בכלל.@מטען-נייד כל זה קיים כבר...
עיין למעלה -
בגדול כל הדברים
שזה יהיה מוטמע במסך נעילה וכו'
יותר מסובכים כי זה דברים שצריך לעשות עם רוט
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות