להורדה אפליקציה מטורפת!! נעילת אנדרואיד עם זיהוי פנים ללא רוט!!! כולל נעילת אפליקציות, ועוד פיצ'רים מגניבים
-
@אברהם-אבינו-1 כי כדי לנעול את המכשיר האפליקציה צריכה הרשאות מנהל
ועם הרשאות מנהל אפשר לעשות הכל
חוץ מזה שהאפליקציה היא אופליין לגמרי אז אני לא יכול דרכה לעשות לך משהוא במכשיר -
@רוצהלדעת
מישהו אולי יכול לבדוק אם פה זה הסתדר
כי אני כן רואה את האפליקציהFaceLock (2).zi
אגב כשמתקינים גרסא חדשה לא צריך לתת את כל ההרשאות מחדש
עדכנתי בפוסט הראשי -
@רוטב-שום אחלה אפליקציה מאוווד שימושית!!!הקטע הוא שיש לי אפליקציית בנק בטלפון וזה מחייב סיסמה של הטלפון.. יש איך לגרום לה להבין שיש הגנה אחרת עליה? ועוד משהו.. יש מצב שבמקום המסך הסגול זה פשוט יזהה בלי העיגול וכו שיהיה מסך נעילה במקום
יש איך לגרום לה להבין שיש הגנה אחרת עליה?
בלי רוט נראה לי שזה לא כל כך אפשרי
כי זה פשוט מתלבש על המכשיר ולא חלק מהנעילה של אנדרואידיש מצב שבמקום המסך הסגול זה פשוט יזהה בלי העיגול וכו שיהיה מסך נעילה במקום
ומאותה סיבה גם זה לא אפשרי
נראה לי המקסימום שאפשר זה לעשות שהמסך נעילה יראה בדיוק אותו דבר וככה לא תרגיש בהבדל -
אחרי אינסוף גרסאות!!
ומאות אלפי טוקנים שנשרפו!!
סוף סוף סיימתי לבנות את האפליקציה

נעילת מכשיר אנדרואיד עם זיהוי פנים ללא רוט
וזה מה שהאפליקציה כוללת
1.נעילת המכשיר עם זיהוי פנים כולל קוד גיבוי
2.נעילת אפליקציות עם זיהוי פנים
3.אופציה לדרישת מצמוץ בפתיחה, למניעת פתיחת המכשיר עם תמונה שלכם
4.צילום\הסרטה של מי שניסה לפתוח לכם את המכשיר, כולל יומן נסיונות כניסה
5.בחירת רגישות הזיהוי של המצלמה
6.אם אתם רוצים שמישהוא דומה לכם לא יצליח להיכנס
תלחצו על "בדיקת מסך הנעילה" ותתנו למישהוא אחר להסתכל
זה ירשום כמה הוא דומה לכם ואז כדי שהוא לא יוכל להיכנס תגדירו את הרגישות זיהוי
ליותר גבוהה ממה שהוא דומה לכם
לגבי האפליקציה עצמה
אני חושב שהדבר שהכי השקעתי בו זה שיהיה ממשק פשוט ויפה ונוח להפעלה
תמונות בספוילרנעילת המכשיר
(רשום מנהל קבצים כי זה לא נתן לי לעשות צילום מסך כשהמכשיר נעול)

נעילת אפליקציות
איך זה עובד?
אתם פשוט נכנסים לאפליקציה,
עוברים שורה שורה ונותנים את כל ההרשאות
ואז אתם מתבקשים לרשום פנים ולהגדיר קוד כניסה,
שישמש אותכם כדי לבטל נעילה או לכניסה באמצעות קוד,
ואז תוכלו להגדיר את שאר הדברים
האם לחייב מצמוץ או האם להפעיל וידיאו וכו'
בכפתור "חסימת כפתורי הניווט" לא צריך לגעת
ולכן מי שלא רוצה להסתבך שלא יקרא את הספוילרקודם אני רוצה להבהיר שהמכשיר נעול לגמרי, ומה שכתוב פה זה נטו להוסיף טיפ טיפה נוחות
אז ככה, מכיוון שהנעילה היא לא על ידי רוט
קצת מסובך לחסום את כפתורי הניווט באנדרואיד
ולכן אם במסך נעילה תלחצו הרבה פעמים על הכפתור העגול המסך נעילה פשוט יקפוץ לרגע
ואם תלחצו על הריבוע המסך לפעמים יתקטן טיפה
עכשיו אולי זה נשמע גרוע אבל זה לא משנה כלום ואתם אפילו לא אמורים להיתקל בזה
מה שכן מי שממש רוצה שזה לא יקרה
אז אופציה אחת שהיא לא כל כך רלוונטית זה ללחוץ בתוך ההגדרה של "חסימת כפתורי הניווט"
על הכפתור הפעל ואז זה יסתדר
אבל כל פעם שתפתחו את המכשיר יהיה לכם הודעה ענקית שהצמדת מסך מופעלת
אבל מה שכן אפשר לעשות זה להתקין את האפליקציה ואז לתת לה הרשאות מיוחדות
על ידי הפקודה הזאת בADBadb shell dpm set-device-owner com.facelock.guard/.AdminReceiverאבל זה לא כל כך פשוט כי כדי לתת את הפקודה הזאת אתם צריכים קודם להסיר חשבונות גוגל מהמכשיר ולוודא שאין לכם חסימת MDM על המכשיר כי אז זה גם לא יעבוד
ואם עשיתם את כל זה זה,
כדי להסיר את האפליקציה יהיה לכם כפתור להסרת הפקודה אבל לא בטוח שהוא יעבוד
ואז כדי להסיר את האפליקציה תצטרכו לאפס את המכשיר, או לשחק עם פקודות של רוט במידה ויש לכם
בקיצור כל העסק הזה די מיותר ולא שימושי
קלוד טוען שהאפליקציה מתאימה לאנדרואיד 8 עד15
מה שבאמת נבדק זה אנדרואיד 13 בנגן 36 ובms5אני רוצה לומר שבאמת השקעתי על האפליקציה הזאת המון זמן ומחשבה
ואשמח מאד לשמוע את חוות דעתכם, הערות , והארות
עריכה זה הגרסא החדשה להורדה בזיפ ( לא לשכוח סיומת)170e5915-26be-4b93-8179-26e041454ce3-2.zi
עריכה גרסא חדשה מעודכן.zi
אפשר לראות כאן https://mitmachim.top/topic/100717/להורדה-אפליקציה-מטורפת-נעילת-אנדרואיד-עם-זיהוי-פנים-ללא-רוט-כולל-נעילת-אפליקציות-ועוד-פיצ-רים-מגניבים/33?_=1787078989967 -
@רוטב-שום נראה מעולה, תודה רבה!
יש לך מידע לגבי צריכת המשאבים מהמכשיר, כמו סוללה וזיכרון ראם? חשוב לי לדעת בבקשה...
תשאל את קלוד... -
-
-
-
-
@רוטב-שום וואו !!! איזה יופי של אפליקציה!
כמה הערות:- כמו שכבר אמרו פה, כדאי להחריג את מסך שיחות נכנסות שלא יצטרכו פתיחה כדי לענות לשיחה.
- כדאי לעשות שאם הסנסור של המכשיר מזהה שאתה במקום חשוך, שהמסך פתיחה יפעיל מעין מסגרת לבנה בעוצמת תאורה הכי חזקה כמו שיש בטלפונים של סמסונג כדי שיהיה אפשר לראות את פני המשתמש.
- אפשרות להכניס יותר מפרצוף אחד, למשל אישה, חבר.
- אני חושב גם שכדאי שתהליך השמירה הראשונית של התמונות של המשתמש, יעשה כל אחד מהשמונה אחרי אישור המשתמש, כי כרגע זה קורה נורא מהר, ההוראות והצילום.
סליחה על האריכות, אבל זה שיפורים מתבקשים
ושוב יישר כוח עצום מסוג הדברים שהפורום נועד להם!!
נ.ב. מי שמשתמש במסך בית שונה צד ג', אפשר להחזיר אותו לאחר הפיכת האפליקצית זיהוי פנים למסך בית, פשוט בוחרים בו מחדש בתפריט של מסך בית בהגדרות וזה לא פוגע באפליקציה.
-
כמה הערות:- כמו שכבר אמרו פה, כדאי להחריג את מסך שיחות נכנסות שלא יצטרכו פתיחה כדי לענות לשיחה.
- כדאי לעשות שאם הסנסור של המכשיר מזהה שאתה במקום חשוך, שהמסך פתיחה יפעיל מעין מסגרת לבנה בעוצמת תאורה הכי חזקה כמו שיש בטלפונים של סמסונג כדי שיהיה אפשר לראות את פני המשתמש.
- אני חושב גם שכדאי שתהליך השמירה הראשונית של התמונות של המשתמש, יעשה כל אחד מהשמונה אחרי אישור המשתמש, כי כרגע זה קורה נורא מהר, ההוראות והצילום.
נ.ב. מי שמשתמש במסך בית שונה צד ג', אפשר להחזיר אותו לאחר הפיכת האפליקצית זיהוי פנים למסך בית, פשוט בוחרים בו מחדש בתפריט של מסך בית בהגדרות וזה לא פוגע באפליקציה.
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות