התייעצות לקניית מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות
-
@עניו-כמשה אמר בהתייעצות לקניית מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות:
כי אני מחפש בעיקרון מחשב קל משקל ומסך קטן יחסית מ14 ומטה
אם יש משהו חזק ששווה תעדכנו בבקשהאו דל VOSTRO 5490 עם מעבד I5 באיזור 2800 ש"ח
או לטיטיוד 5400 שהוא יותר חזק ועם בטריה יותר טובה באיזור 3600
או THINKBOOK של לנובו אם כי הוא עם שנה אחריות בלבד זה למשל נראה די טוב וקל (1.5 ק"ג) [ניתן להרחיב אחריות בתוספת תשלום]
אני אישית הייתי קונה לטיטיוד אם כי זה תלוי בתקציב
עריכה: עפ"י הערת @A0533057932 אני מדגיש שהתשובה נכתבה ל @עניו-כמשה והמחשבים לא מיועדים לגרפיקה -
פוסט זה נמחק!
-
@beri-zip2 אמר בהתייעצות לקניית מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות:
@עניו-כמשה
תבדוק את זה זה מאמזון
נראה לי יספיק לך ללימודי אדריכלות וגם לעבודה
רק נראה לי עדיף להוסיף עוד זיכרון ראם לזהממש יקר (למרות שזה חברה טובה ואיכותית), לאדריכלות זה לא יספיק, חוץ מזה שהבחור בכלל לא חיפש לאדריכלות.
-
@יהודה-12 אמר בהתייעצות לקניית מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות:
כי אני מחפש בעיקרון מחשב קל משקל ומסך קטן יחסית מ14 ומטה
אם יש משהו חזק ששווה תעדכנו בבקשהאו דל VOSTRO 5490 עם מעבד I5 באיזור 2800 ש"ח
או לטיטיוד 5400 שהוא יותר חזק ועם בטריה יותר טובה באיזור 3600
או THINKBOOK של לנובו אם כי הוא עם שנה אחריות בלבד זה למשל נראה די טוב וקל (1.5 ק"ג) [ניתן להרחיב אחריות בתוספת תשלום]
אני אישית הייתי קונה לטיטיוד אם כי זה תלוי בתקציב
עריכה: עפ"י הערת @A0533057932 אני מדגיש שהתשובה נכתבה ל @עניו-כמשה והמחשבים לא מיועדים לגרפיקהתודה רבה
עוד שאלה
אמרתם שלא תגעו בhp אפשר הסבר למה ומדוע? -
עוד שאלה
אמרתם שלא תגעו בhp אפשר הסבר למה ומדוע?המחשבים שלהם לפחות הזולים [עד 3000 ש"ח] מיוצרים באיכות גרועה יחסית, ובסבירות גבוהה שמשהו במחשב יישבר מהר יחסית. [רוב המחשבים של HP שאני מכיר משהו בפלסטיק או יותר גרוע נשבר בתוך פחות משנה].
-
@בנצי-20 אמר בהתייעצות לקניית מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות:
לאדריכלות זה לא יספיק
@עניו-כמשה
תבדוק את זה זה מאמזון
רק נראה לי עדיף להוסיף עוד זיכרון ראם לזהממש יקר (למרות שזה חברה טובה ואיכותית), לאדריכלות זה לא יספיק, חוץ מזה שהבחור בכלל לא חיפש לאדריכלות.
ללימודי אדריכלות זה יספיק בהחלט
ולגבי זה שהוא לא מחפש לאדריכלות אז למה הנושא של הפוסט הזה הוא "התייעצות לקניית מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות" -
לאדריכלות זה לא יספיק
@עניו-כמשה
תבדוק את זה זה מאמזון
ללימודי אדריכלות זה יספיק בהחלט
לא עומד ב GPU ובקושי עומד ב CPU (ומה אם הוא רוצה לפתוח שני תוכנות במקביל? אין על מה לדבר).
דרישות מערכת באתר הרשמיולגבי זה שהוא לא מחפש לאדריכלות אז למה הנושא של הפוסט הזה הוא "התייעצות לקניית מחשב נייד לצורך לימודי אדריכלות"
מישהו קפץ על המציאה, ונוסף לפוסט באמצע.
-
לא עומד ב GPU ובקושי עומד ב CPU (ומה אם הוא רוצה לפתוח שני תוכנות במקביל? אין על מה לדבר).
מצטרף להנ"ל וחוץ מזה שבמחיר הזה [4000 ש"ח כולל משלוח ומיסים] ניתן להשיג דברים הרבה יותר מתאימים ובארץ.
-
עומד בדרישות המינימום
וחוץ מזה אני מדבר איתך מנסיון עם מחשב חצי ממה שהבאתי חוץ מהזיכרון ראם (I7-5500U,AMD-R7-M260 2GB,16GB RAM DDR3) וחוץ מזה שהוא על הכביש כבר חמש שנים ועובד יופי עם עבודה מסיבית של אוטוקאד (מסיבי הכוונה שימוש רציף ולא לעריכת תוכניות של עיר שלמה) עם רביט קצת פחות אבל עדין עובד ואפילו לא תאמין אבל מרנדר אומנם לאט אבל עושה את העבודה בוירי וזה למרות שהכרטיס מסך שלו לא נתמך בווירי
ולגבי המחיר מה שאתה רואה בארץ זה לא במשקל של המחשב הזה (מישהו ביקש מחשב קל) -
עומד בדרישות המינימום
וחוץ מזה אני מדבר איתך מנסיון עם מחשב חצי ממה שהבאתי חוץ מהזיכרון ראם (I7-5500U,AMD-R7-M260 2GB,16GB RAM DDR3) וחוץ מזה שהוא על הכביש כבר חמש שנים ועובד יופי עם עבודה מסיבית של אוטוקאדבדיוק לכן כי אתה כנראה משתמש עם תוכנות מלפני 5 שנים ולכן זה עובד בסדר. אבל התוכנות החדשות הרבה יותר כבדות.
וחוץ מזה אדם שקונה מחשב עכשיו אין שום עניין שיקנה בדיעבד, ובפרט שהוא עשוי להשתמש עם D3 MAX שבשביל זה זה חובה מחשב יותר מתקדם. -
בדיוק לכן כי אתה כנראה משתמש עם תוכנות מלפני 5 שנים ולכן זה עובד בסדר. אבל התוכנות החדשות הרבה יותר כבדות.
כל התוכנות עדכניות, לפני חצי שנה החלפתי דיסק קשיח לSSD והתקנתי הכל מחדש
וחוץ מזה אדם שקונה מחשב עכשיו אין שום עניין שיקנה בדיעבד, ובפרט שהוא עשוי להשתמש עם D3 MAX שבשביל זה זה חובה מחשב יותר מתקדם.
מי שצריך מחשב נייד באמת ולא משהוא כבד שישבור לו את הכתף עדיף שיקנה משהו יותר פשוט וקל ובהמשך יקנה נייח לדברים שדורשים מחשב חזק, הרי כמה שמחשב נייד חזק הוא לא מתקרב לנייח (אלא אם כן כאמור זה מחשב נייח רק עם בטרייה)
-
מי שצריך מחשב נייד באמת ולא משהוא כבד שישבור לו את הכתף עדיף שיקנה משהו יותר פשוט וקל ובהמשך יקנה נייח לדברים שדורשים מחשב חזק, הרי כמה שמחשב נייד חזק הוא לא מתקרב לנייח (אלא אם כן כאמור זה מחשב נייח רק עם בטרייה)
מה שאתה לא יודע או לא מספר זה שהמחשבים הניידים החדשים לא כ"כ כבדים [באיזור 2.2 ק"ג לעומת 1.8 לאחרים] וחוץ מזזה שהיום הם מתקרבים לרמה של מחשב נייח [במיוחד החדשים של AMD כדוגמת 4900H ו 4800H
-
מה שאתה לא יודע או לא מספר זה שהמחשבים הניידים החדשים לא כ"כ כבדים [באיזור 2.2 ק"ג לעומת 1.8 לאחרים] וחוץ מזזה שהיום הם מתקרבים לרמה של מחשב נייח [במיוחד החדשים של AMD כדוגמת 4900H ו 4800H
מה שכתוב בכל המחשבים 2.2 ק"ג זה ממש לא מדויק כי כתובת מתחיל ב 2.2 כי הם לוקחים את המפרט מהחברה ושם זה אותו דף מפרט לסדרה שלמה והמחשב הכי פשוט שוקל 2.2
ואגב אם זה AMD חשוב שהכרטיס מסך לא יהיה AMD כי כמו שאמרתי זה לא נתמך בוירי -
מה שכתוב בכל המחשבים 2.2 ק"ג זה ממש לא מדויק כי כתובת מתחיל ב 2.2 כי הם לוקחים את המפרט מהחברה ושם זה אותו דף מפרט לסדרה שלמה והמחשב הכי פשוט שוקל 2.2
וגם מה שכתוב 1.8 לא מדוייק אז מה? [וחוץ מזה זה לא הרבה יותר כבד, רק המטען שלהם שוקל הרבה כי הוא של 170W + - ]
גם מעבדי אינטל החדשים הניידים טובים יותר מהמעבדים הנייחים של לפני 3 שנים -
תכלס זה באמת הכאב גב הרציני
רק שלא תמיד חייבים לסחוב אותו.
ההפרש במטענים נראה לי באיזור 400 גרם [תלוי בהספק יש גם ספקים של 220 W] בערך כמו ההפרש בין המחשבים -
רק שלא תמיד חייבים לסחוב אותו.
ההפרש במטענים נראה לי באיזור 400 גרם בערך כמו ההפרש בין המחשביםעם מחשב ברמה קרובה לנייח לא נראה שיהיה לך מידי הרבה זמן סוללה בלי מטען
ולמחשבים פשוטים יש מטענים ממש קטנים ואפילו יש כאלו שנטענים עם USB C ען מטען קיר קצת חזק