שאלה | יש לי רעיון מענין ואשמח לדעת אם הוא יכול לעבוד על הפלאפונים Q8ו 5X5
-
@מה-זה-משנה-אה בדיוק,זה מה שאמרתי,לא סתרנו
-
@מה-זה-משנה-אה בדיוק,זה מה שאמרתי,לא סתרנו
@Bugs-Bunny
חשבתי שאתה אומר שהדפדפן בנוקיה זה לא אותו דבר כמו Q8 -
טוב ניסיתי עכשיו ויש שגיאה בהתקנה (האחוזים נשארו על 0 ואז נפתחה השגיאה)

יש מצב שהתוכנה זיהתה שאני מנסה לצרוב גרסא לא תואמת
טוב ניסיתי עכשיו ויש שגיאה בהתקנה (האחוזים נשארו על 0 ואז נפתחה השגיאה)
יכול להיות שכשצריך ללחוץ על מקש מסוים בפלאפון כשאתה מתחבר למחשב אז אתה צריך ללחוץ לא את מה שהם מראים בסרטון שם כי הם מראים את מה שצריך ללחוץ על 5×5, ואתה הרי מתקין את זה על Q8 ואולי בזה יש מקש אחר
-
Q8 ודומיו זה מכשירים חכמים מקשים
זה לא מכשיר חכם כמו אנדרואיד
בעיקרון אתה צודק שמכשירי מקשים זה מערכת הפעלה אנדרואיד 4.4 (MOCOR 5)
אבל 95% שQ8 זה לא אנדרואיד (ברור שזה היה מכשיר חכם אבל לא כמו סמארטפון אם זה מה שהתכוונת) אלא הפלאפון המקורי הוא משהו כמו נוקיה C2 בערך@מה-זה-משנה-אה הלוואי C2, בקושי מוקור A20
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
לQ8 יש פונקציה של הקלטה לפי איש קשר, ולא רק הקלטה כללית לכל השיחות.
ככל הידוע לי ב5X5 אין אין את זה עדיין@בנן קיים גם ב5*5
-
מאיפה שהוא יכיר אותו?
אנגלית בסיסית חוצמזה כולם כל המכשירים הסינים אותו זבל
Q8 ודומיו זה מכשירים חכמים מקשים שהלבישו עליהם גרסאות כשרות
או חיקוים של חברות אחרותQ8 ודומיו זה מכשירים חכמים מקשים שהלבישו עליהם גרסאות כשרות
זה לא ממש נכון
ומה שאבל 95% שQ8 זה לא אנדרואיד (ברור שזה היה מכשיר חכם אבל לא כמו סמארטפון אם זה מה שהתכוונת)
יותר קרוב אל האמת אבל אני חושב שזה עדיין לא מדויק
ועיינו כאן
https://lpcwiki.miraheze.org/wiki/Mocor_OS -
חשבתי על זה שהפלאפונים 5X5 וQ8 הם אותו פלאפון בדיוק מאותו יצרן אותו גודל מסך והשינויים שיש ביניהם הם חיצוניים בלבד (כנ"ל 4X4 וQ7)
אז חשבתי למה לא לנסות לצרוב גרסא של 5X5 על Q8 כי אם הם אותו דבר בדיוק אז זה אמור לעבוד (וככה אני מרוויח את התפריטים של 5X5)
יש לי רק בעיה אחת אולי החברה עשתה שכל גרסא חתומה בצורה שונה וQ8 יזהה רק את החתימה שמתאימה לו...
אשמח לתשובות
תודה מראשלמעשה אני מוכן לנסות אני רק צריך מספר IMEI של 5X5 אז אשמח אם מישהו יכתוב כאן
@מה-זה-משנה-אה עשיתי בעבר 5 על 5 קיו 8 קיו 7 באותה גרסא ועובד מצויין. היום הגרסאות חדשות אולי זה שונה. גם שמעתי פעם שזה בסדר מסוכן שלהם רק אהי לא לוקח אחריות. בסוף זה אותו יצרן. אתה לוחץ בפלא' # #06* מעתיק את הקוד לכאן: https://escolls.com/?page_id=2660 אחרי שאתה נרשם ומעדכן. כמובן כל התוכן שבפלאפון נמחק.
-
Q8 ודומיו זה מכשירים חכמים מקשים שהלבישו עליהם גרסאות כשרות
זה לא ממש נכון
ומה שאבל 95% שQ8 זה לא אנדרואיד (ברור שזה היה מכשיר חכם אבל לא כמו סמארטפון אם זה מה שהתכוונת)
יותר קרוב אל האמת אבל אני חושב שזה עדיין לא מדויק
ועיינו כאן
https://lpcwiki.miraheze.org/wiki/Mocor_OS -
@מה-זה-משנה-אה אתה מתכוון ברצינות שאתה דן עם מוקור זה אנדרואיד?
(גם לC2 זה לא דומה ואפלו לא בכיוון ואם אני לא טועה זה גם לא קשור לנוקיות החדשות) -
@מה-זה-משנה-אה אתה מתכוון ברצינות שאתה דן עם מוקור זה אנדרואיד?
(גם לC2 זה לא דומה ואפלו לא בכיוון ואם אני לא טועה זה גם לא קשור לנוקיות החדשות)@חיים100
אני אומר מידיעה 100% זה לא אנדרואיד
ונכון שזה גם לא בדיוק דומה לנוקיות אבל הנוקיות זה הדוגמא הכי קרובה שמצאתי -
@חיים100
אני אומר מידיעה 100% זה לא אנדרואיד
ונכון שזה גם לא בדיוק דומה לנוקיות אבל הנוקיות זה הדוגמא הכי קרובה שמצאתי@מה-זה-משנה-אה ואני יוסיף לך מידיעה ש100% זה לא ווינדוס ולא מערכת הפעלה של חלליות
-
@מה-זה-משנה-אה ואני יוסיף לך מידיעה ש100% זה לא ווינדוס ולא מערכת הפעלה של חלליות
@חיים100
מאוד מצחיק
אבל ברצינות יש אנדרואיד שהוא מערכת הפעלה בדיוק כמו של Q8 וכדו'
אז מה שאני אומר זה שQ8 הוא לא המערכת הפעלה הזאת! -
@חיים100
מאוד מצחיק
אבל ברצינות יש אנדרואיד שהוא מערכת הפעלה בדיוק כמו של Q8 וכדו'
אז מה שאני אומר זה שQ8 הוא לא המערכת הפעלה הזאת!@מה-זה-משנה-אה גם אם מסך הבית דומה תסתכל בהגדרות בדרך כלל אפשר לראות יותר
חוץ מזה מה זה יש אנדרואיד שהוא מערכת הפעלה כמןו של q8 את אנדרואיד זה מערכת הפעלה -
@מה-זה-משנה-אה גם אם מסך הבית דומה תסתכל בהגדרות בדרך כלל אפשר לראות יותר
חוץ מזה מה זה יש אנדרואיד שהוא מערכת הפעלה כמןו של q8 את אנדרואיד זה מערכת הפעלה@חיים100
אני אומר דומה אני מתכוון בהכל! -
@חיים100
אני אומר דומה אני מתכוון בהכל!@מה-זה-משנה-אה ואיך אתה יודע שזה אנדרואיד?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות