שאלה | יש לי רעיון מענין ואשמח לדעת אם הוא יכול לעבוד על הפלאפונים Q8ו 5X5
-
@מה-זה-משנה-אה
שינית את הIMEI של המכשיר ?
יש קוד שעושה את זה -
@אהרון-שלום
צודק אני באמת אנסה
אתה זוכר מה הקוד? -
@מה-זה-משנה-אה
הביאו אותו בפורום לפני כמה ימים -
@אהרון-שלום
צודק אני באמת אנסה
אתה זוכר מה הקוד?@מה-זה-משנה-אה *#8832311# (להתחיל מהכוכבית סולמית ואז 88 וכו' ואז #)
-
@מה-זה-משנה-אה *#8832311# (להתחיל מהכוכבית סולמית ואז 88 וכו' ואז #)
-
@מה-זה-משנה-אה לא כדאי
יש שם משהו שממלא לך מלא אנש"ק
אני לא ניסיתי
אבל מחברים כך שמעתי -
@מה-זה-משנה-אה לא כדאי
יש שם משהו שממלא לך מלא אנש"ק
אני לא ניסיתי
אבל מחברים כך שמעתי -
דרך אגב בהגדרות שם אפשר לשחק גם בעוצמת הרמקול וברגישות המיקרופון ועוד הרבה דברים
ומי שלא מבין שלא יגע שם שלא ימות לו המכשיר -
דרך אגב בהגדרות שם אפשר לשחק גם בעוצמת הרמקול וברגישות המיקרופון ועוד הרבה דברים
ומי שלא מבין שלא יגע שם שלא ימות לו המכשירדרך אגב בהגדרות שם אפשר לשחק גם בעוצמת הרמקול וברגישות המיקרופון ועוד הרבה דברים
כן ראיתי
מענין אולי אפשר ככה לשפר את איכות השיחה -
כן ראיתי
מענין אולי אפשר ככה לשפר את איכות השיחה -
@aiib
הכוונה היא שמן הסתם היצרן שם על האמצע כי אם זה יהיה גבוה מדי או נמוך מדי אז במקום רועש או שקט לא ישמעו טוב
אבל אם אתה כל פעם תבחר את המספר לפי האזור שלך אם הוא שקט או רועש אז אולי זה יצא יותר טוב -
@aiib
הכוונה היא שמן הסתם היצרן שם על האמצע כי אם זה יהיה גבוה מדי או נמוך מדי אז במקום רועש או שקט לא ישמעו טוב
אבל אם אתה כל פעם תבחר את המספר לפי האזור שלך אם הוא שקט או רועש אז אולי זה יצא יותר טוב@מה-זה-משנה-אה חושב שהוא היה יכול להשאיר את זה להחלטת המשתמש, בדיוק בשביל כזה דבר יש לחצן ווליום...
-
@מה-זה-משנה-אה חושב שהוא היה יכול להשאיר את זה להחלטת המשתמש, בדיוק בשביל כזה דבר יש לחצן ווליום...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות