בקשה | אפשר להפסיק לשלוח לי מיילים פרסומיים??
-
יש לי מייל שמוצג בפרופיל - הוא מוצג שם בשביל מי שרוצה לדבר איתי בפרטי שלא בצ'אט.
אבל הוא ממש לא מיועד לזה שמשתמשים פה יראו אותו וישלחו לי מיילים פרסומיים על תוכנות שלהם.לכל השואלים: גם לא על אתרים שלהם...
מאתמול בלילה קיבלתי כבר שתי מיילים פרסומיים על פיתוחים של משתמשים מהפורום,
ולא - לא נרשמתי אף פעם לקבלת מיילים מאף שירות של אחד מהמשתמשים האלה.אז אני מבקש מכל מי שרואה את הפוסט הזה (וגם ממי שלא):
אם אתם שולחים לי מייל - תחשבו קודם אם אני מעוניין/מסכים לקבל אותו...בתקווה להבנה.
-
יש לי מייל שמוצג בפרופיל - הוא מוצג שם בשביל מי שרוצה לדבר איתי בפרטי שלא בצ'אט.
אבל הוא ממש לא מיועד לזה שמשתמשים פה יראו אותו וישלחו לי מיילים פרסומיים על תוכנות שלהם.לכל השואלים: גם לא על אתרים שלהם...
מאתמול בלילה קיבלתי כבר שתי מיילים פרסומיים על פיתוחים של משתמשים מהפורום,
ולא - לא נרשמתי אף פעם לקבלת מיילים מאף שירות של אחד מהמשתמשים האלה.אז אני מבקש מכל מי שרואה את הפוסט הזה (וגם ממי שלא):
אם אתם שולחים לי מייל - תחשבו קודם אם אני מעוניין/מסכים לקבל אותו...בתקווה להבנה.
@מייבין-במקצת גם אני מצטרף לנושא...
גם אני קיבלתי מיילים בנושאים שונים...
תודה רבה שאתה מעלה את הנושא... -
חברים הפיתרון פשוט מה שצריך לעשות זה לרשום את במיקום את המייל אבל במקו הסיומת באנגלית תירשמו בעברית
ואם אין לכם מיקום פשוט תשנו קצת את האימייל לאימייל לא תקין שסורק לא יבין אבל בן אדם יבין!!
כי זה רובוט שסורק לכם את המיילים -
חברים הפיתרון פשוט מה שצריך לעשות זה לרשום את במיקום את המייל אבל במקו הסיומת באנגלית תירשמו בעברית
ואם אין לכם מיקום פשוט תשנו קצת את האימייל לאימייל לא תקין שסורק לא יבין אבל בן אדם יבין!!
כי זה רובוט שסורק לכם את המיילים@חייא-שיאומי אפשר לשנות את המייל בפורום?
-
@חייא-שיאומי אפשר לשנות את המייל בפורום?
@מייבין-במקצת כן!
-
@חייא-שיאומי אפשר לשנות את המייל בפורום?
-
@חייא-שיאומי אני יבדוק... היה זכור לי שלא...
עריכה: לא רואה אופציה כזאת
@צול-גאה איך בכל זאת אפשר? -
@חייא-שיאומי איך בדיוק?
אשמח שתפרט...
תודה רבה!!! -
@חייא-שיאומי אני יבדוק... היה זכור לי שלא...
עריכה: לא רואה אופציה כזאת
@צול-גאה איך בכל זאת אפשר? -
הייתה פה פרצה דומה שאפשרה למשתמשים לראות בריחוף עם העכבר
כל מספר טלפון שאיתו המשתמש נרשם. גם זה תוקן -
ש שניאור שמח נעל נושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות