בקשה | פודקאסטים בנטפרי???
-
אני מעונין לדעת אם יש פלטפורמה של פודקאסטים כשרים שעוברת בנטפרי (בסינונים הכי מחמירים...) ואם לא, האם מישהו יכול אולי לבנות כזו פלטפורמה.
(לדעתי ניתן אפי' יהיה לגבות על זה תשלום ויהיו כאלה שישלמו (אני למשל...) בכו"א מדובר יהיה במשהו שצריך להתעדכן ידנית מידי שבוע/שבוע שבוע וחצי...)
אולי אפשר להוסיף קטגוריות בכל מיני אתרים להורדת שירים שמאושרים בנטפרי או משהו כזה...
(דוגמא חדשות המוזיקה להורדה וכדו') -
אני מעונין לדעת אם יש פלטפורמה של פודקאסטים כשרים שעוברת בנטפרי (בסינונים הכי מחמירים...) ואם לא, האם מישהו יכול אולי לבנות כזו פלטפורמה.
(לדעתי ניתן אפי' יהיה לגבות על זה תשלום ויהיו כאלה שישלמו (אני למשל...) בכו"א מדובר יהיה במשהו שצריך להתעדכן ידנית מידי שבוע/שבוע שבוע וחצי...)
אולי אפשר להוסיף קטגוריות בכל מיני אתרים להורדת שירים שמאושרים בנטפרי או משהו כזה...
(דוגמא חדשות המוזיקה להורדה וכדו') -
דווקא פתוח (למרבה ההפתעה!!!)
אבל כפי שראיתי שם אין שם יותר מידי דברים מענינים,
אני מדבר על כל הפודקאסטים הגדולים (עושים היסטוריה, פליישמן וזמרי, גדי טאוב, משה פבריקנט וכדו' ) רק במסונניםאני מדבר על כל הפודקאסטים הגדולים
אלה בטח לא תואמים לסינון שלך. גם אם תפתח להם בית - הוא יחסם.
שאר הציבור מסתפק בנטיוב וכדו'. -
אני מדבר על כל הפודקאסטים הגדולים
אלה בטח לא תואמים לסינון שלך. גם אם תפתח להם בית - הוא יחסם.
שאר הציבור מסתפק בנטיוב וכדו'. -
למה, פוקאסטים של כלכלה פולטיקה והיסטוריה מסוננים - אפשר אפילו בתיאום עם נטפרי!
אם יש למישהו כוח לעשות את זה - לא נראה לי שיהיה לנטפרי סיבה לחסוום את זהלמה, פוקאסטים של כלכלה פולטיקה והיסטוריה מסוננים - אפשר אפילו בתיאום עם נטפרי!
אם יש למישהו כוח לעשות את זה - לא נראה לי שיהיה לנטפרי סיבה לחסוום את זהאדוני המלך,
עדיף שתתיעץ עם נטפרי לפני שחרור הצהרות

כמדומני שפעם עוד היו עוברים מלמעלה ופותחים,
היום המדיניות לא להתעסק עם זה בכלל. -
@מיגו-למה?,
אבל חשבתי על רעיון כמו מוזימייל וכדו'
אפשר גם שם להוסיף קטגוריות,
זה גם יוסיף קהל יעד וגם ישדרג את הקבוצות האלו
(נפק"מ לפרסומות וכאלה)
חוץ מזה שאולי נטפרי לא עושים את זה כי זה הרבה עבודה (קצת מסובך לשמוע כל פודקאסט ולהחליט כי בוטים לא יכולים לסרוק דיבורים שלא בטוח יש בהם בעיה אלא זה פאסט נישט וכו'
אבל אם מישהו חיצוני יעשה את זה - אולי הם יסכימו,) ושוב, אפשר לתמרץ את זה עם מנוי לאתר הזה וכך זה גם יהיה ריווחי...)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות