בעיה | קובץ וורד שכל הטקסט עם קו מקווקו
-
בוקר טוב
יש לי קובץ וורד שכל הטקסט יש לו קו מקווקו מלמטה, כמו שיש בדרך כלל במילים שהוא לא מזהה, ואילו כאן זה בכל הטקסט, וזה מאוד מפריע
האם יש אפשרות לסדר את זה? -
בוקר טוב
יש לי קובץ וורד שכל הטקסט יש לו קו מקווקו מלמטה, כמו שיש בדרך כלל במילים שהוא לא מזהה, ואילו כאן זה בכל הטקסט, וזה מאוד מפריע
האם יש אפשרות לסדר את זה?@ydd526781y כנראה שיש בעיה ברווחים שבין המילים, תנסה להחליף את כל הרווחים ב$, ואח"כ להחליף $ ברווח.
-
בוקר טוב
האם יש אפשרות לסדר את זה?@ydd526781y למה לא לסמן את כל הטקסט, ולעשות CTRL+U. ייתכן שלא הבנתי את השאלה, אולי תעלה דוגמא מהקובץ!
-
בוקר טוב
האם יש אפשרות לסדר את זה?@ydd526781y יתכן שהוא לא זיהה נכון את השפה?
-
בוקר טוב
האם יש אפשרות לסדר את זה?@ydd526781y
פתרון מיידי [פלסטר] - לבטל הגהה למסמך. -
@ydd526781y
פתרון מיידי [פלסטר] - לבטל הגהה למסמך.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות