בקשת מידע | פריצת סמסונג S25
-
שמתי סיסמה חדשה בS25 ושכחתי אותה, אפשר לפרוץ?
לפני 3 ימים יצרתי סיסמה חדשה לפלאון, והיום שכחתי את הסיסמה, ניסיתי כמה פעמים ומתחיל טיימר (עוד 2 תוכל לנסות להזין סיסמה, ושוב) יש לי טביעת אצבע אבל בפתיחה הראשונה היא מושבתת, יש מה לעשות בלי איפוס? -
לפני 3 ימים יצרתי סיסמה חדשה לפלאון, והיום שכחתי את הסיסמה, ניסיתי כמה פעמים ומתחיל טיימר (עוד 2 תוכל לנסות להזין סיסמה, ושוב) יש לי טביעת אצבע אבל בפתיחה הראשונה היא מושבתת, יש מה לעשות בלי איפוס?@המתכנת-התותח נידמה לי שאפשר לאפס דרך רקוברי
-
לפני 3 ימים יצרתי סיסמה חדשה לפלאון, והיום שכחתי את הסיסמה, ניסיתי כמה פעמים ומתחיל טיימר (עוד 2 תוכל לנסות להזין סיסמה, ושוב) יש לי טביעת אצבע אבל בפתיחה הראשונה היא מושבתת, יש מה לעשות בלי איפוס?@המתכנת-התותח כרגע אתה יכול להיכנס עם טביעת אצבע?
במידה ולא יש לך 2 אופציות
1 לפרוץ מאמין שיכלה כמה אלפי שקלים אם אפשרי בכלל, תלוי מאוד בגרסה שעל המכשיר ועוד נתונים. אבל יחסית קשה במכשיר הזה, ולכן חושב שיהיה יקר
2 לאפס, אבל שים לב שצריך שיהיה לך את החשבון מייל / Samsung במידה והיומחוברים למכשיר, לאחרי האיפוס -
@המתכנת-התותח כרגע אתה יכול להיכנס עם טביעת אצבע?
במידה ולא יש לך 2 אופציות
1 לפרוץ מאמין שיכלה כמה אלפי שקלים אם אפשרי בכלל, תלוי מאוד בגרסה שעל המכשיר ועוד נתונים. אבל יחסית קשה במכשיר הזה, ולכן חושב שיהיה יקר
2 לאפס, אבל שים לב שצריך שיהיה לך את החשבון מייל / Samsung במידה והיומחוברים למכשיר, לאחרי האיפוס@10110000 דרך רקוברי? ואז נעילת FRP?
-
לפני 3 ימים יצרתי סיסמה חדשה לפלאון, והיום שכחתי את הסיסמה, ניסיתי כמה פעמים ומתחיל טיימר (עוד 2 תוכל לנסות להזין סיסמה, ושוב) יש לי טביעת אצבע אבל בפתיחה הראשונה היא מושבתת, יש מה לעשות בלי איפוס?@המתכנת-התותח בלי קשר, אם אתה יכול לגשת לחשבון שלך בסמסונג במכשיר אחר, יש להם אפשרות של איפוס סיסמה.
אחרת, תוכל לנסות במעבדות סמסונג, (באם יש לך הוכחה שהמכשיר שלך)
אם התוכן במכשיר לא קריטי לך אתה יכול לאפס, דרך הריקוברי, אבל אחר כך תצטרך להתחבר לחשבון הגוגל שהיה מחובר כחשבון העיקרי עבור ההגנת FRP (בהנחה שלא היה לך אדמין MDM שהגדיר FRP לכתובת אחרת, שאז זה לא יעזור) -
@המתכנת-התותח בלי קשר, אם אתה יכול לגשת לחשבון שלך בסמסונג במכשיר אחר, יש להם אפשרות של איפוס סיסמה.
אחרת, תוכל לנסות במעבדות סמסונג, (באם יש לך הוכחה שהמכשיר שלך)
אם התוכן במכשיר לא קריטי לך אתה יכול לאפס, דרך הריקוברי, אבל אחר כך תצטרך להתחבר לחשבון הגוגל שהיה מחובר כחשבון העיקרי עבור ההגנת FRP (בהנחה שלא היה לך אדמין MDM שהגדיר FRP לכתובת אחרת, שאז זה לא יעזור) -
פוסט זה נמחק!
-
בזמנו,איפסתי ריקוברי ואז,דרך איזה קומבינה
עקפתי את המסך נעילה דרך החירום והצלחתי
לעקוף את הדרישה לחשבון גוגל -
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות