שיתוף | רעיון | סאונדקלאוד / ספוטיפי עם סינון תמונות בai
-
בס"ד
הרעיון הוא פשוט.
סאונדקלאוד / ספוטיפי סינון תמונות בai
אני פשוט אדם שקצת קשה לו לשמוע מוזיקה ללא תמונות אז אמרתי לעצמי מה היה קורה אם מישהו היה משתיל בתוך סאונדקלאוד / וספוטיפי מנוע ai לסינון תמונות...
אשמח לשמוע את דעתכם בנידון -
בס"ד
הרעיון הוא פשוט.
אני פשוט אדם שקצת קשה לו לשמוע מוזיקה ללא תמונות אז אמרתי לעצמי מה היה קורה אם מישהו היה משתיל בתוך סאונדקלאוד / וספוטיפי מנוע ai לסינון תמונות...
אשמח לשמוע את דעתכם בנידון@עם-ישראל-חיי אבל למה ״שיתוף״?
-
@עם-ישראל-חיי אבל למה ״שיתוף״?
@שניאור-שמח שיתוף של רעיון
-
בס"ד
הרעיון הוא פשוט.
אשמח לשמוע את דעתכם בנידון -
-
@שלץ זה נחמד, אבל אני רוצה דווקא סאונדקלאוד, מסיבה 1 שיש שם מוזיקה ופליליסטים שאין בשום מקום אחר.
וספוטיפי כי זה ספוטיפי, ובענין התמונות אני מחפש דווקא עם ai@עם-ישראל-חיי בהצלחה!

ואני אתרחק...

-
@שלץ זה נחמד, אבל אני רוצה דווקא סאונדקלאוד, מסיבה 1 שיש שם מוזיקה ופליליסטים שאין בשום מקום אחר.
וספוטיפי כי זה ספוטיפי, ובענין התמונות אני מחפש דווקא עם ai@עם-ישראל-חיי אם כבר תעשה הרצה אוטומטית של שליחת התמונות לנטפרי על ידי שרת אוטומטי שמסנן.
-
@עם-ישראל-חיי אם כבר תעשה הרצה אוטומטית של שליחת התמונות לנטפרי על ידי שרת אוטומטי שמסנן.
@זונדל-גרנד אני מדבר על מכשיר אנדרואיד שאני רוצה לקנות ולשים עליו את האפליקציות הללו, אין קשר לנטפרי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות