בקשה | איך פותחים פורום בחינם מישהו יודע? שיושב על NOBB או PHPBB
-
@טכנאי-מחשבים יש את freeflarum.com חינמי לגמרי, עם הגבלות.
אם זה משהו פנימי - לא גדול מדי, אז זה מספיק בהחלט.@מד
יש לך מידע מה הם ההגבלות? -
אם זה משהו פנימי - לא גדול מדי, אז זה מספיק בהחלט.@טכנאי-מחשבים יש את freeflarum.com חינמי לגמרי, עם הגבלות.
בעיקרון הכי מומלץ זה רנדר (עד כמה שידוע לי)
אבל הוא איטי -
בעיקרון הכי מומלץ זה רנדר (עד כמה שידוע לי)
אבל הוא איטירנדר
אשמח לקבל קישור
-
@מד
יש לך מידע מה הם ההגבלות? -
@מד
זה ממש קצת!
50 משתמשים בו זמנית?
10.000 פוסטים ממש קצת!!!! -
אשמח לדעת איך בונים פורום שיושב על NOBB או PHPBB.
בחינם אשמח לעזרה!!
תודה רבה ושבת שלום!!@טכנאי-מחשבים
דובר על זה לפני כמה ימים פה.בקצרה, יש אפשרות לשרת חינמי - אורקל, נטען שם שהוא טיפה איטי, אני אישית מרוצה מהשרת אורקל שלי, אם כי אני לא מריץ עליו אתרים, אז זה לא מדד..
ולכאורה תצטרך לשלם גם על דומיין. -
@טכנאי-מחשבים
דובר על זה לפני כמה ימים פה.בקצרה, יש אפשרות לשרת חינמי - אורקל, נטען שם שהוא טיפה איטי, אני אישית מרוצה מהשרת אורקל שלי, אם כי אני לא מריץ עליו אתרים, אז זה לא מדד..
ולכאורה תצטרך לשלם גם על דומיין.@חובבן-מקצועי
זה חינמי לגמרי ומה עם דומין?
וצריך להכניס פרטי אשראי לאישור שאת לא וירטואלי? -
@חובבן-מקצועי
זה חינמי לגמרי ומה עם דומין?
וצריך להכניס פרטי אשראי לאישור שאת לא וירטואלי?זה חינמי לגמרי ומה עם דומין?
השרת חינמי לגמרי. דומיין - עולה כסף. [אלא אם כן אתה רוצה דומיין ממש מוזר..]
וצריך להכניס פרטי אשראי לאישור שאת לא וירטואלי?
צריך להכניס פרטי אשראי בהזדהות, ולפעמים צריך לעבור למסלול בתשלום, ואז לפתוח שם שרת חינמי [ואז שוב צריך להביא פרטי אשראי, ובמצב הזה הפרטי אשראי נשמרים]
-
זה הסיבה שמפחד מפרטי אשראי
לכן רוצה חינמי -
לכן רוצה חינמיזה הסיבה שמפחד מפרטי אשראי
גם אני חששתי בתחילה, ואז פשוט שברתי את מחסום הפחד..
אמרתי לעצמי - מה יקרה מקסימום? אחוייב ב100/200 שח? שווה בשביל ההתלמדות והניסיון. (ובעיקר בשביל השרת עצמו)אהה, ובסוף לא שילמתי שקל, פשוט כי עברתי על הנתונים עם gemini כמה פעמים לפני שלחצתי על כפתור 'הקם שרת'
-
גם אני חששתי בתחילה, ואז פשוט שברתי את מחסום הפחד..
אמרתי לעצמי - מה יקרה מקסימום? אחוייב ב100/200 שח? שווה בשביל ההתלמדות והניסיון. (ובעיקר בשביל השרת עצמו)אהה, ובסוף לא שילמתי שקל, פשוט כי עברתי על הנתונים עם gemini כמה פעמים לפני שלחצתי על כפתור 'הקם שרת'
@חובבן-מקצועי לא הבנתי זה משלם או רק לאימות זיהוי?
-
כתבתי לך מקודם.
תלוי - אם אתה על המסלול החינמי - האשראי הוא רק בשביל האימות הראשוני, ללא כל חשש שתשלם כסף.
דא עקא - שלפעמים קשה ליצור שרת חינמי במסלול החינמי, ולכן משדרגים למסלול לפי תשלום - ושם יוצרים שרת חינמי. (כי במסלול לפי תשלום הם נותנים עדיפות ליוצרי השרתים, גם אם השרת שיצרת חינמי). -
כתבתי לך מקודם.
תלוי - אם אתה על המסלול החינמי - האשראי הוא רק בשביל האימות הראשוני, ללא כל חשש שתשלם כסף.
דא עקא - שלפעמים קשה ליצור שרת חינמי במסלול החינמי, ולכן משדרגים למסלול לפי תשלום - ושם יוצרים שרת חינמי. (כי במסלול לפי תשלום הם נותנים עדיפות ליוצרי השרתים, גם אם השרת שיצרת חינמי).@חובבן-מקצועי
טוב אבדוק את זה במוצא"ש -
שבת שלום!!
-
@טכנאי-מחשבים
ולכאורה תצטרך לשלם גם על דומיין.לתשומת ליבכם...
חובבן-מקצועי כתב:
@טכנאי-מחשבים
דובר על זה לפני כמה ימים פה. -
לתשומת ליבכם...
חובבן-מקצועי כתב:
@טכנאי-מחשבים
דובר על זה לפני כמה ימים פה.@חובבן-מקצועי אני עדיין תופס את הראש בלי להבין... למה לפתוח, ולהמשיך לדון, אם הנושא קיים? עוזרים למישהו שם, יש שם תשובות! תסתכל, תשאל מה שיש לך לשאול - ולפני כן - תסגור את הנושא המיותר שלך!... אני לא בא בכעס, רק בילבול...
-
@חובבן-מקצועי אני עדיין תופס את הראש בלי להבין... למה לפתוח, ולהמשיך לדון, אם הנושא קיים? עוזרים למישהו שם, יש שם תשובות! תסתכל, תשאל מה שיש לך לשאול - ולפני כן - תסגור את הנושא המיותר שלך!... אני לא בא בכעס, רק בילבול...
@שלץ רציתי לומר, שכבר הערתי על זה פה לפני כמה פוסטים.
ולא סותר שברגע שהוא שאל פה עוד שאלה, כבר לא יכולתי לענות על זה בשרשור אחר. (או בקיצור ניסיתי למנוע את זה מקודם, ולא ממש הצלחתי..) -
@שלץ רציתי לומר, שכבר הערתי על זה פה לפני כמה פוסטים.
ולא סותר שברגע שהוא שאל פה עוד שאלה, כבר לא יכולתי לענות על זה בשרשור אחר. (או בקיצור ניסיתי למנוע את זה מקודם, ולא ממש הצלחתי..)@חובבן-מקצועי ברור, הבנתי, ואני לא יוצא עליך.
אני לא מבין אותו... ויישר כח שניסית
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות