המלצה | gpt מקמפל!! ועוזר לבנות קוד בצורה מטורפת!!
-
@דאבל כן כמה אמרו את זה פה אבל זה כניראה לא מעודכן אצלכם...
כי אצלי זה פשוט עובדה ולא שידרגתי כלום!!
-
חברים אני בהלם!
לא הבנתי למה דבר כזה לא מתפרסם?
למה צריך את קלוד עם טוקנים שניגמרים בשנייה מאשר gpt שבונה ומחזיר לך קובץ זיפ מתוקן עם מה שרצית!
האיכות פצצה עבדתי איתו כמה שעות רצופות ולא ניגמר במכסה החינמית!!ו... העלתי לו את הקבצים שמחנה ידידים העלה פה פלוס עוד 2 קבצים 1 שוקל מגה ביית 1 ואחד שוקל 128... כן קצת כבד... אבל אז הוא מקמפל בעצמו! תעלו לו את הקבצים של מחנה ידידים פלוס תגידו לו שיתן קישור לדברים החסרים הוא יתן לכם קישור לשתי הקבצים הנוספים ו...קימפלתם בהצלחה!
ו... לכל מי ששאל... כן! זה גרם לי לשנות את התמונת פרופיל
-
@חייא-שיאומי טוב איך שזה נראה השעה משחקת לך, תנצל אותה
@חד-צורבא אני חושב שזה פשוט לא מעודכן לכם. אני השתמשתי בחשבון חדש לחלוטין אולוי בגלל זה זה מעודכן לי
-
@לשכת-הרב כבר אמרו את זה תעבר על השירשור וגם תסתכל על הספויילר באותו פוסט שציטטת
-
@לשכת-הרב כבר אמרו את זה תעבר על השירשור וגם תסתכל על הספויילר באותו פוסט שציטטת
-
@חייא-שיאומי כמה יצא לך להשתמש בו לקודים?
נשמע לי מוזר שדבר כזה לא התפרסם
הוא לא משמיט קטעים בעריכת קודים ארוכים?@לשכת-הרב הוא גם מקמפל והישתמשתי בזה ככה שלא מפריע לי שהוא משמיט קודים כל עוד הוא מביא לי מה שאני רוצה!
-
הוא לא משמיט קטעים בעריכת קודים ארוכים? -
@לשכת-הרב הוא גם מקמפל והישתמשתי בזה ככה שלא מפריע לי שהוא משמיט קודים כל עוד הוא מביא לי מה שאני רוצה!
-
הוא לא משמיט קטעים בעריכת קודים ארוכים? -
-
@הנגבי
. לדעתי זה לא באמת הפריע... אבל ראיתי שבכל זאת כמה כן טענו שהפריע להם ...
בכל זאת אני מתלבט אם בזמן הקרוב לעשות גיף ל GPT...
-
@הנגבי
. לדעתי זה לא באמת הפריע... אבל ראיתי שבכל זאת כמה כן טענו שהפריע להם ...
בכל זאת אני מתלבט אם בזמן הקרוב לעשות גיף ל GPT...
-
-
-
-
@חד-צורבא @חייא-שיאומי @הנגבי חבל להספים את הנושא
@ztcebuck הייתי אומר שאתה צודק אבל הנושא מוספם מיסודו תעבור קצת על השירשור...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות