בקשת מידע | דטה-סט ישיבתי
-
יש לי אתר לזיכוי הרבים עם אולי כבר אלפי שיעורי תורה והתוועדויות בוידאו + אודיו.
אני מנסה להתקין על השרת מודל ai שירוץ לו בזמנו הפנוי על השרת ויתמלל את השיעורים לאט לאט כדי שבעתיד יוכלו לבצע חיפוש חכם במאגר השיעורים הקולי (למשל לחפש מה אמר הרב בנושא מסויים) ניסיתי עם וויספר בעברית אבל הוא לא מזהה טוב שפה ישיבתית.
האם מישהו מכיר מאגר נתונים (Dataset) חופשי ופתוח לשימוש של הקלטות שמע של שיעורי תורה שנאמרו בשפה ישיבתית ביחד עם תמלול מדויק (מילה במילה) של אותן הקלטות?
אני יודע שיש מודלים מצויינים בתשלום אבל אין לי תקציב עבור זה כי האתר הוא חינמי ואין לי הכנסות מפרסומות וכד' ולכן אני מחפש להתקין לבד הכל בקוד פתוח.
אם יש דטה-סט כזה אולי אוכל לעשות fine tuning לאחד המודלים הקיימים בקוד פתוח.
שם האתר: video.chasidut.net
(אגב האתר הוא קצת ישן ולכן הוא נראה לא מעוצב יפה. אין לי ממנו הכנסות (רק הוצאות...) ולכן מבחינתי העיקר שהוא עובד מבחינה פונקציונלית...)
תודה מראש
-
יש לי אתר לזיכוי הרבים עם אולי כבר אלפי שיעורי תורה והתוועדויות בוידאו + אודיו.
אני מנסה להתקין על השרת מודל ai שירוץ לו בזמנו הפנוי על השרת ויתמלל את השיעורים לאט לאט כדי שבעתיד יוכלו לבצע חיפוש חכם במאגר השיעורים הקולי (למשל לחפש מה אמר הרב בנושא מסויים) ניסיתי עם וויספר בעברית אבל הוא לא מזהה טוב שפה ישיבתית.
האם מישהו מכיר מאגר נתונים (Dataset) חופשי ופתוח לשימוש של הקלטות שמע של שיעורי תורה שנאמרו בשפה ישיבתית ביחד עם תמלול מדויק (מילה במילה) של אותן הקלטות?
אני יודע שיש מודלים מצויינים בתשלום אבל אין לי תקציב עבור זה כי האתר הוא חינמי ואין לי הכנסות מפרסומות וכד' ולכן אני מחפש להתקין לבד הכל בקוד פתוח.
אם יש דטה-סט כזה אולי אוכל לעשות fine tuning לאחד המודלים הקיימים בקוד פתוח.
שם האתר: video.chasidut.net
(אגב האתר הוא קצת ישן ולכן הוא נראה לא מעוצב יפה. אין לי ממנו הכנסות (רק הוצאות...) ולכן מבחינתי העיקר שהוא עובד מבחינה פונקציונלית...)
תודה מראש
הוא נראה לא מעוצב יפה
סתם הערונת שלי, היום, בעידן ה-AI, לעצב אתר זה כבר לא עניין של הוצאות כספיות גדולות או חודשים של עבודה. תוך זמן קצר ובמאמץ קטן יחסית אפשר לתת לאתר מראה עדכני, נקי ומזמין.
בסופו של דבר, כשהאתר נראה טוב ונוח לשימוש, אנשים נשארים יותר זמן, חוזרים שוב, וכך עוד ועוד נהנים מהתוכן שיש לך שם.
חבל שכל העבודה הקשה שאתה משקיע בתוכן ובצד הטכני תתפספס רק בגלל רושם ראשוני. לענ"ד שווה להשקיע בזה קצת מחשבה לטובת העניין, ולדעתי זה יכול להכפיל ולשלש את כמות הנהנים! -
הוא נראה לא מעוצב יפה
סתם הערונת שלי, היום, בעידן ה-AI, לעצב אתר זה כבר לא עניין של הוצאות כספיות גדולות או חודשים של עבודה. תוך זמן קצר ובמאמץ קטן יחסית אפשר לתת לאתר מראה עדכני, נקי ומזמין.
בסופו של דבר, כשהאתר נראה טוב ונוח לשימוש, אנשים נשארים יותר זמן, חוזרים שוב, וכך עוד ועוד נהנים מהתוכן שיש לך שם.
חבל שכל העבודה הקשה שאתה משקיע בתוכן ובצד הטכני תתפספס רק בגלל רושם ראשוני. לענ"ד שווה להשקיע בזה קצת מחשבה לטובת העניין, ולדעתי זה יכול להכפיל ולשלש את כמות הנהנים!אתה ממש צודק אבל...
זה מערכת מוכנה ישנה phpmotion שעשיתי לה התאמות בצד האחורי וקצת ''גיור'' בצד הקדמי וכן הוספתי לה פונקציונליות כגון המרה אוטומטית ל-mp4 ותוספת המרה והורדת mp3 כדי שתתמוך בפורמטים המודרניים וכן בסטרימינג. המערכת כבר לא קיימת יותר מזמן כך שאין לזה עיצובים מוכנים וגם אם היו אין לי כח לגייר אותה שוב. ואין לי את הידע ואת הזמן להשקיע בלעצב. אני מעדיף להשקיע את הזמן הקצת שיש לי בלתת לאנשים אפשרות חיפוש חכמה שזה עוד אני קצת מבין...
תודה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות