בעיה | התקנת תעודת אבטחה אתרוג עבור פרופיל עבודה בEDGE באנדרואיד
-
צריכה עזרה אולי למישהי יהיה רעיון.....
יש לי טאבלט סמסונג שאני שמה בו סים של אתרוג
מה שאני צריכה עובד לי מעולה
חיברתי את זה לאחרונה לחשבון מייקרוסופט של העבודה כדי שאוכל לראות מייל והודעות טימס וכאלה...
אז טימס ומייל עובד טוב, אבל קישורים של העבודה אמורים להפתח רק בedgE המנוהל, הבעיה שאני מקבלת שגיאה חיבור לא מאובטח, כאילו חסרה שם תעודת אבטחה של אתרוג....
המוזר שהתעודה מותקנת במכשיר, רק כנראה בגלל שהאפלקציות של העבודה מנוהלות זה שונה,
פניתי לעבודה לא ידעו לעזור לי, גיפיטי טען שהם אלה צריכים להכניס את התעודה...
לאתרוג אני לא רוצה לפנות כי הם טוענים שהם בכלל לא עובדים עם אנדרואיד (אפילו שבפועל אנחנו עם אתרוג ואנדרואיד כמה שנים)
זה בוודאות תעודה של אתרוג כי ברשת רגילה הצלחתי לפתוח קישורים של העבודה בEDGE,
וכן חשוב לציין שבכרום באותו טאבלט בחשבון אישי, גלישה טובה של אתרוג, בלי ההתראות, כך שהתעודה על המכשיר מותקנת ועובדת תקין....יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ?
-
חיברתי את זה לאחרונה לחשבון מייקרוסופט של העבודה כדי שאוכל לראות מייל והודעות טימס וכאלה...
אז טימס ומייל עובד טוב, אבל קישורים של העבודה אמורים להפתח רק בedgE המנוהל, הבעיה שאני מקבלת שגיאה חיבור לא מאובטח, כאילו חסרה שם תעודת אבטחה של אתרוג....
המוזר שהתעודה מותקנת במכשיר, רק כנראה בגלל שהאפלקציות של העבודה מנוהלות זה שונה,
לאתרוג אני לא רוצה לפנות כי הם טוענים שהם בכלל לא עובדים עם אנדרואיד (אפילו שבפועל אנחנו עם אתרוג ואנדרואיד כמה שנים)
וכן חשוב לציין שבכרום באותו טאבלט בחשבון אישי, גלישה טובה של אתרוג, בלי ההתראות, כך שהתעודה על המכשיר מותקנת ועובדת תקין....יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ?
@חיימקה איזה טאבלט מדובר? איזה אנדרואיד?
מעל אנדרואיד 7 הרבה אפליקציות לא סומכות על תעודת משתמש רגילה, וצריך להכניס אותה לתוך המערכת עם הרשאות רוט..אז האופציות הם:
- לעשות רוט למכשיר (כולל פתיחת בוטלאודר ואיפוס המכשיר וביטול האחריות על הטאבלט אם יש)
- לנסות לפתוח את הקישורים בדפדפן הרגיל, ולא אדג׳
אגב, לא רשום לך ״פתיחת האתר הלא בטוח״ או משהו דומה?
-
@חיימקה איזה טאבלט מדובר? איזה אנדרואיד?
מעל אנדרואיד 7 הרבה אפליקציות לא סומכות על תעודת משתמש רגילה, וצריך להכניס אותה לתוך המערכת עם הרשאות רוט..אז האופציות הם:
- לעשות רוט למכשיר (כולל פתיחת בוטלאודר ואיפוס המכשיר וביטול האחריות על הטאבלט אם יש)
- לנסות לפתוח את הקישורים בדפדפן הרגיל, ולא אדג׳
אגב, לא רשום לך ״פתיחת האתר הלא בטוח״ או משהו דומה?
@שניאור-שמח
טאבלט סמסונג עם אנדרואיד 16
לפתוח בדפדפן אחר- אני לא יכולה, כי זה חסום מטעם העבודה (קישורים של העבודה חייבת בדפדפן הזה) לשימוש אישי משתמשת בפרוג ועובד תקין...וכן, אני מתקבלת שגיאה שהאתר לא בטוח. ברשת רגילה ללא אתרוג- נכנס תקין.
-
@שניאור-שמח
טאבלט סמסונג עם אנדרואיד 16
לפתוח בדפדפן אחר- אני לא יכולה, כי זה חסום מטעם העבודה (קישורים של העבודה חייבת בדפדפן הזה) לשימוש אישי משתמשת בפרוג ועובד תקין...וכן, אני מתקבלת שגיאה שהאתר לא בטוח. ברשת רגילה ללא אתרוג- נכנס תקין.
@חיימקה מה הכוונה חייבים להיכנס דרך הדפדפן הזה? איזה הודעה זה מציג? אין שום אפשרות?
ואין שום אופציה של ״פתיחת האתר הלא מאובטח?
-
@חיימקה מה הכוונה חייבים להיכנס דרך הדפדפן הזה? איזה הודעה זה מציג? אין שום אפשרות?
ואין שום אופציה של ״פתיחת האתר הלא מאובטח?
@שניאור-שמח זה קישורים של מייקרוסופט, כמו azure devops
אם אני מנסה להכנס מכרום אני מקבלת שגיאה שגיאה שהארגון של מנע את הגישה לשם (גם בלפטופ מטעם העבודה, הכניסה לאתרים אלו היא רק דרך EDGE)
כשאני מנסה לגשת לאתר הלא בטוח, מקבלת שגיאה החיבור שלך אינו פרטי, אין אפשרות לגשת באופן לא בטוח... -
@שניאור-שמח זה קישורים של מייקרוסופט, כמו azure devops
אם אני מנסה להכנס מכרום אני מקבלת שגיאה שגיאה שהארגון של מנע את הגישה לשם (גם בלפטופ מטעם העבודה, הכניסה לאתרים אלו היא רק דרך EDGE)
כשאני מנסה לגשת לאתר הלא בטוח, מקבלת שגיאה החיבור שלך אינו פרטי, אין אפשרות לגשת באופן לא בטוח...@חיימקה טוב, אז אני לא רואה אופציה אחרת חוץ מלעשות רוט ולהכניס את התעודה לתוך המערכת..
אבל כמובן זה פחות מומלץ.. עוד בטאבלט סמסונג אנדרואיד 16..אולי תלכו על פתרון אחר, סים רגיל עם אינטרנט, ועם סינון על הטלפון ולא על הסים..
-
@חיימקה טוב, אז אני לא רואה אופציה אחרת חוץ מלעשות רוט ולהכניס את התעודה לתוך המערכת..
אבל כמובן זה פחות מומלץ.. עוד בטאבלט סמסונג אנדרואיד 16..אולי תלכו על פתרון אחר, סים רגיל עם אינטרנט, ועם סינון על הטלפון ולא על הסים..
@שניאור-שמח תודה
מעדיפה כן להשאר באתרוג.
גם לא ברור לי מה ההבדל בין האפלקציות וכרום שעובדות תקין, לבין הEDGEאם למישהו נוסף יש רעיון אשמח לשמוע...
-
@שניאור-שמח תודה
מעדיפה כן להשאר באתרוג.
גם לא ברור לי מה ההבדל בין האפלקציות וכרום שעובדות תקין, לבין הEDGEאם למישהו נוסף יש רעיון אשמח לשמוע...
@חיימקה כי חלק אפליקציות כן מסתמכות על תעודת משתמש וחלק לא..
מה שאומר שלא הכל עובד..
ובגלל זה צריך תעודת במערכת -
מצטרף למה שענה לך @שניאור-שמח
וזאת בדיוק הסיבה שאתרוג רשמית לא תומכת באנדרואיד חוץ מבמכשיר מיוחד שלהם.
כי הם לא יכולים להתחייב שכל האפליקציות יעבדו.
כי תעודת אבטחה ברמת משתמש בלבד זה לא עובד להכל.
אבל אולי הפיתרון אצלך זה לערוך את edge ולדחוף לו תעודה של אתרוג אבל זה לא משימה פשוטה בכלל.
אולי @cfopuser יסכים לעשות כזה דבר.
כמובן זה רק על הצד שאת יכולה להתקין apk במכשיר. ושלא חסמו לך את זה. -
מצטרף למה שענה לך @שניאור-שמח
וזאת בדיוק הסיבה שאתרוג רשמית לא תומכת באנדרואיד חוץ מבמכשיר מיוחד שלהם.
כי הם לא יכולים להתחייב שכל האפליקציות יעבדו.
כי תעודת אבטחה ברמת משתמש בלבד זה לא עובד להכל.
אבל אולי הפיתרון אצלך זה לערוך את edge ולדחוף לו תעודה של אתרוג אבל זה לא משימה פשוטה בכלל.
אולי @cfopuser יסכים לעשות כזה דבר.
כמובן זה רק על הצד שאת יכולה להתקין apk במכשיר. ושלא חסמו לך את זה. -
@שניאור-שמח תעשה חיפוש אתרוג סמארטפון
זה מכשיר שהם מוכרים רק למי שקיבל אישור מהבית דין שלהם.
משום מה הקישורים לא נפתחים לי.
אולי כי הם באמת הפסיקו למכור אותו.
הצלחתי רק להוריד PDF של הסכם מכירת מכשיר כזה
etrog_mobile_contract_engagement_A10.pdf -
@שניאור-שמח תעשה חיפוש אתרוג סמארטפון
זה מכשיר שהם מוכרים רק למי שקיבל אישור מהבית דין שלהם.
משום מה הקישורים לא נפתחים לי.
אולי כי הם באמת הפסיקו למכור אותו.
הצלחתי רק להוריד PDF של הסכם מכירת מכשיר כזה
etrog_mobile_contract_engagement_A10.pdf@נוחעם-FM אכן נראה שהם הפסיקו עם המכשיר…
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות