בירור | דיסק SSD חיצוני. סוף סוף מחיר שפוי...?
-
@mdy האם מנסיונך הדיסקים קשיחים שמזמינים מאלי אקספרס מחזיקים מעמד יותר מחצי שנה ? (לא דיסקים מכניים) אצלי אחרי שהזמנתי מכעשר חנויות חלקן מובחרות דיסקים M.2 או SATA וכולם התקלקלו בתוך כמה חודשים איבדתי אמון בקניית דיסקים מאלי
-
@mdy ורבטים זו היתה חברת הדגל בייצור תקליטורים לצריבה בזמן שהCD שלט בעולם
משהו כמו נוקיה של לפני 2 עשורים וקודאק שלפני שלושים שנה
כנראה אחרי שהתקליטורים הפכו למוצר מוזאוני, הם עברו לייצר מדיות אחסון מתקדמות יותר.
מה שנוקיה לא השכילה לעשות בזמנו...
אם הם באותה ליגה כמו שהם היו בעידן ההוא, אני לא יודע -
@mdy ורבטים זו היתה חברת הדגל בייצור תקליטורים לצריבה בזמן שהCD שלט בעולם
משהו כמו נוקיה של לפני 2 עשורים וקודאק שלפני שלושים שנה
כנראה אחרי שהתקליטורים הפכו למוצר מוזאוני, הם עברו לייצר מדיות אחסון מתקדמות יותר.
מה שנוקיה לא השכילה לעשות בזמנו...
אם הם באותה ליגה כמו שהם היו בעידן ההוא, אני לא יודע -
@HEB1000
https://he.aliexpress.com/item/1005003556214323.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.1ebd1802I4YJNj&gatewayAdapt=glo2isr
תבדוק טוב אם עדיין משתלם. המחירים עלו מאד בארץ אבל גם בסין. שים לב שכרגע יש קופון טוב. ועדיין קח בחשבון שכנראה תצטרך לשלם מע"מ ועוד כמה עמלות לדואר -
@aharontz מבירור בAI, לא השכילו לייצר. רק השכילו לרכוש מחברות אחרות ולהדביק את השם שלהם. לא בטוח שהשהם שלהם אומר משהו לגביי האיכות
-
@aharontz גם אני נדלקתי מהשם כמו שכתבת. אתה זוכר אותם מהCD. זה יפה. אני זוכר אותם מהדיסקים 1.44.

-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות