בקשת מידע | הצליחו לפרוץ את הפיג??
-
@רוכב-שמים לא ממש לא נראה לי אני אישית חפרתי רבות בחתום (כולל התוכנה WOT והגרסאות שלהם כולל הדרייברים שלהם) והעלתי בידי חרס
@הישבשר-המלומד
לא נראה לך שאפשר או לא נראה לך שזה מיוצר חסום?
כי עברתי על התוכנה קצת וניסיתי גם עם ההתקנה של הגרסאות אבל לא יצא לי מזה משהו -
@mps אבל לא הצליח וודאו הבנתי שזה ברמה של המעבד
@הישבשר-המלומד לא משנה מה יעשו
המעבד לא מספיק חזק לפענח ווידיאו
אולי תמונות זזות -
@הישבשר-המלומד זה לא נכון, אם ההגבלה היא ברמת המעבד, לא תצליח לפרוץ בלי להחליף מעבד
-
@mps קשקוש, תמיד יש פרצות באנדרואיד גם לא משנה עד כמה המעבד חסום, עיין בכל הCVEs שיש
אין חיקויים לפיג עד כמה שידוע לי @ישראל-כהן-6 -
@10110000 יש חסימות ברמת חומרה, שמתקינים שבב שצרבו עליו ישירות נתונים שאם הוא מזהה שינוי, המכשיר לא נדלק. בלי לגעת בחומרה אין מה לעשות וזה לא משנה איזה מערכת הפעלה התקנת עליו, אנדרואיד או פיתחת בעצמך.
-
@המלך-גורג ואפשר לקנות מכשיר חדש........
אני מדבר על האם אפשרי לגרום לזה להיות המוני - כמו להפיץ גרסה לצריבה יחסית פשוטה - זה לא קיים. להחליף חלקים - אין כמעט מי שיודע לעשות את זה וזה לא שווה את הכסף -
@רוכב-שמים לא ממש לא נראה לי אני אישית חפרתי רבות בחתום (כולל התוכנה WOT והגרסאות שלהם כולל הדרייברים שלהם) והעלתי בידי חרס
(כולל התוכנה WOT ו
מה זה?
-
@10110000 יש חסימות ברמת חומרה, שמתקינים שבב שצרבו עליו ישירות נתונים שאם הוא מזהה שינוי, המכשיר לא נדלק. בלי לגעת בחומרה אין מה לעשות וזה לא משנה איזה מערכת הפעלה התקנת עליו, אנדרואיד או פיתחת בעצמך.
-
@Nils-Sjoberg אנדרואיד בכלל תומך בזה?
-
(כולל התוכנה WOT ו
מה זה?
@Nils-Sjoberg
התוכנה לעדכוני גרסה של אסקולוס/קיוליקס/ציקלון. -
@Nils-Sjoberg אנדרואיד בכלל תומך בזה?
במה? באימות חתימות דיגיטליות?
-
במה? באימות חתימות דיגיטליות?
@Nils-Sjoberg צריבה ישירה למעבד.
-
@Nils-Sjoberg צריבה ישירה למעבד.
פוסט זה נמחק! -
למעשה ראיתי את הסרטון המדובר כולל הסבר על הפירצה, כפי הנראה זה אמיתי
אבל כמו שאמרו זה לא אומר כלום ולא מעניין, המכשיר חסום ברמה טובה
אפשר גם לקנות עוד מכשיר פרוץ
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות