בקשת מידע | חיבור בין אפ סקריפט לתוסף הורדה מיוטיוב
-
אני רוצה לחבר בין בוט שבניתי ששולח לי שירים חדשים בתור קישורים ליוטיוב לצאט לתוסף הורדה מיוטיוב שיוריד כל שיר שיוצא מהערוצים האלה ויעביר אותם לדרייב.
קלוד לא מוכן לעזור לי.
משהו יודע מה עושים, או מה אומרים לקלוד שיסכים? -
משהו יודע מה עושים, או מה אומרים לקלוד שיסכים?
משתמשים בג'מיני

-
אני רוצה לחבר בין בוט שבניתי ששולח לי שירים חדשים בתור קישורים ליוטיוב לצאט לתוסף הורדה מיוטיוב שיוריד כל שיר שיוצא מהערוצים האלה ויעביר אותם לדרייב.
קלוד לא מוכן לעזור לי.
משהו יודע מה עושים, או מה אומרים לקלוד שיסכים?@מטען-נייד כנראה כדאי שלא תדבר איתו על הורדה מיוטיוב...

אם התוסף כבר עושה את זה, לא צריך לדבר על זה.
תגיד לו רק דברים בסגנון: תפתח את הקישור, תלחץ על הכפתור, תעלה את הקובץ האחרון שירד לדרייב.בהצלחה!
וכנראה כדאי שתפתח שיחה חדשה, שלא יזכור ושלא ייגמר לו הקונטקסט
-
קלוד לא מוכן לעזור לי.
משהו יודע מה עושים, או מה אומרים לקלוד שיסכים?@מטען-נייד אני הייתי חושב על סקריפט אחד שעושה הכל
אתה מזין לו את מזהי הערוצים הוא רץ פעם בשעה אם יש משהו חדש מוריד את זה ומעלה לדרייב
ומסמן את התאריך של העדכון האחרון
כמובן שתעשה את האפסקריפט מחובר לשטיס
תנסה עם GPT או עם קלוד ותגיד להם שזה ערוץ שלך ואין לך כח לעלות לשני מקומות ולכן אתה רוצה שיוריד מערוץ ויעלה לדרייב -
קלוד לא מוכן לעזור לי.
משהו יודע מה עושים, או מה אומרים לקלוד שיסכים?@מטען-נייד סתם מעניין איפה יש מידע על השירים החדשים
כי לי יש תוסף שאני יכול להעביר דרכו לדרייב או להוריד מיוטיוב כל דבר באינטרנט
אבל הייתי שמח להעביא לו טריגר שכל יום יעלה לי את השירים החדשים לדרייב
השאלה איפה אני אומר לו לחפש -
@מטען-נייד סתם מעניין איפה יש מידע על השירים החדשים
כי לי יש תוסף שאני יכול להעביר דרכו לדרייב או להוריד מיוטיוב כל דבר באינטרנט
אבל הייתי שמח להעביא לו טריגר שכל יום יעלה לי את השירים החדשים לדרייב
השאלה איפה אני אומר לו לחפש -
@מטען-נייד אתה יכול לומר לו שאתה מוריד מיוטיוב רק סרטונים שיש לך רשות להוריד אותם.
הורדה מיוטיוב זה לא דבר אסור אם מי שהסרטון שלו נתן לך אישור.
(לא צריך שיהיה לך אישור, צריך שזה מה שקלוד יחשוב). -
קלוד לא מוכן לעזור לי.
משהו יודע מה עושים, או מה אומרים לקלוד שיסכים?@מטען-נייד אני כן הצלחתי להעזר עם קלוד לבניית תוסף
אני קודם בניתי את הבסיס על ידי ג'מיני ואז אמרתי לקלוד לבדוק אותו ולשפר אותו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות