בקשת מידע | פלאפון אחרי צלילה - מצב החייאה
-
@ישראל-אמיתי מאמין רק כי זה עבד לי בפו"מ כנ"ל
@ישניאור היה עובד לך גם בלי ההשריה באורז
-
@ישראל-אמיתי לא עבד לפני ההשרי' ואחרי כן עבד
-
@יודע-ומייבין
אתמול בצהריים קרה הנזק.זה הטעות הכי גדולה שעשית עכשיו
אתה צודק, אבל סתם לידע - לפני זמן מה הוא נפל לדלי מים גדול, וכעבור שעה עבד ח-ל-ק!
לכן ניסינו גם הפעם..אתה צודק, אבל סתם לידע - לפני זמן מה הוא נפל לדלי מים גדול,
אם אתה קונה חדש כדאי לך לקנות את ES1 מוגן מים
-
כמה בנאלי, הפלאפון צלל למים. מעשי ידי ביתי שתחי'.
יש לי שאלה קטנה ומאוד ספציפית, אך אכתוב קודם רקע.הפלא' הוא קיולקס Q8, נפל לכחצי דקה, עלה ממנו בועות.
הוצאנו בטריה וסים, אחרי כשעה הכנסנו חזרה והכל עבד מלבד שלא שמעו מי שמדבר מהנייד הרטוב לנייד אחר [כנראה הלך הספיקר].לאחר זמן מה הוא השתבש, המסך קפץ וכו'.
כעת, פירקתי לגורמים ממש, יצא לי מהבפנים המון מים, ייבשתי הכל במאוורר הכל יבש. אולי אשים גם אלכוהול.כעת, ניסיתי להפעיל שוב, ומה שקורה זה שהמסך נדלק בצבע לבן, ותו לא. נכבה ונדלק.
השאלה - יש טעם להחיות אותו? ויותר מזה - יש סיכוי להוציא את כל האנשי קשר?
אשמח מאוד לתשובה בהקדם מהמבינים, זה חשוב לנו מאוד מאוד!!
תודה רבה!@טרום-מתמחה סליחה על השאלה, קיו 8 לא אמור להיות מוגן ממים?
(אני שואל כדי לדעת אם אפשר לסמוך על ההבטחות שלהם)
ולעניינך אולי תפעיל את האחריות (אם כי להוציא את החומר זה לא יעזור) -
@טרום-מתמחה סליחה על השאלה, קיו 8 לא אמור להיות מוגן ממים?
ולעניינך אולי תפעיל את האחריות (אם כי להוציא את החומר זה לא יעזור)@123-דג-מלוח נראלי רק להתזות.
-
@טרום-מתמחה סליחה על השאלה, קיו 8 לא אמור להיות מוגן ממים?
ולעניינך אולי תפעיל את האחריות (אם כי להוציא את החומר זה לא יעזור)@123-דג-מלוח
יש לזה רמה, IP54.
זה 'מוגן מפני חדירת אבק מוגבלת, ומפני נתזי מים מכל צד'. -
המיתוס הזה שאורז שואב את הנוזלים, ועוד מתוך עורקי הפלאפון המפותלים..... משגע אותי כל פעם מחדש
ממש כמו להאמין בסגולות...
-
התפתחות מרגשת..
אחרי ייבוש מוחלט כמה ימים + ניקוי באלכוהול כעצת החברים כאן,
הכנסתי בטריה, הפעלתי, והנה המסך לבן כמו מקודם..אבל שמתי לב שיש את הרעש הקטן של פתיחת/נעילת המסך.
מה שאומר שאולי המוח שלו פעיל!
מאידך, לחיצה ארוכה על מקש הכיבוי לא מכבה אותו, וצ"ע.אז אשמח לייעוץ נוסף,
א. כמה עולה בערך להחליף מסך?
ב. הכי חשוב לי - האם יש מצב להעביר איכשהוא את אנשי הקשר דרך בלוטוס או מחשב? אולי רק אצל טכנאים? כי פלאפון כשר מעולם לא עלה לי במחשב כשחיברתי אותו. אצל טכנאים הם כן רואים אותו ואת החומר שבו?
ג. ככה"נ הלך לי הדיבורית, זה כבר גיליתי לפני שהוא שבק חיים. כמה בערך עולה החלפה?
אגב, לבינתיים קניתי אחר, אין ברירה. וכמובן - Q8, אין יותר טוב לענ"ד בכשרים.
-
התפתחות מרגשת..
הכנסתי בטריה, הפעלתי, והנה המסך לבן כמו מקודם..אבל שמתי לב שיש את הרעש הקטן של פתיחת/נעילת המסך.
ב. הכי חשוב לי - האם יש מצב להעביר איכשהוא את אנשי הקשר דרך בלוטוס או מחשב? אולי רק אצל טכנאים? כי פלאפון כשר מעולם לא עלה לי במחשב כשחיברתי אותו. אצל טכנאים הם כן רואים אותו ואת החומר שבו?
ג. ככה"נ הלך לי הדיבורית, זה כבר גיליתי לפני שהוא שבק חיים. כמה בערך עולה החלפה?
@טרום-מתמחה לחיצה ארוכה לא מכבה את המכשיר, אז כנראה שהמצב פחות גרוע
-
כמה בנאלי, הפלאפון צלל למים. מעשי ידי ביתי שתחי'.
יש לי שאלה קטנה ומאוד ספציפית, אך אכתוב קודם רקע.הפלא' הוא קיולקס Q8, נפל לכחצי דקה, עלה ממנו בועות.
הוצאנו בטריה וסים, אחרי כשעה הכנסנו חזרה והכל עבד מלבד שלא שמעו מי שמדבר מהנייד הרטוב לנייד אחר [כנראה הלך הספיקר].לאחר זמן מה הוא השתבש, המסך קפץ וכו'.
כעת, פירקתי לגורמים ממש, יצא לי מהבפנים המון מים, ייבשתי הכל במאוורר הכל יבש. אולי אשים גם אלכוהול.כעת, ניסיתי להפעיל שוב, ומה שקורה זה שהמסך נדלק בצבע לבן, ותו לא. נכבה ונדלק.
השאלה - יש טעם להחיות אותו? ויותר מזה - יש סיכוי להוציא את כל האנשי קשר?
אשמח מאוד לתשובה בהקדם מהמבינים, זה חשוב לנו מאוד מאוד!!
תודה רבה!@טרום-מתמחה כמי שיש לו מעבדה אני יכול לאמר
קודם כל נקה טוב טוב עם אלכוהול ומברשת שניים (עדיף IPA שזה מה שמנקים איתו במעבדות)
לגבי מיקרופון זה רכיב שקצת מסובך להלחים אותו עוד יותר להסביר איך עושים את זה אבל חפש ביוטיוב על הלחמת מיקרוםון SMD
לגבי מסך יתכן שכשתנקה את המחבר יסתדר אבל יתכן שלא בפרט אם היה שם קצר
תסתכל אם רואים שם שאריות של קצר נסה לנקות אם עדיין לא נסה להפעיל את המכשיר תוך לחיצה על המחבר (כמובן בלי המעטפת כדי שתוכל ללחוץ)
בהצלחה -
התפתחות מרגשת..
כמה עולה בערך להחליף מסך?
אזור ה100
הכי חשוב לי - האם יש מצב להעביר איכשהוא את אנשי הקשר דרך בלוטוס
אם הבלוטוס שלו דולק קח מכשיר Q8 אחר ותעשה סינכרון אנשי קשר דרך בלוטוס
ככה"נ הלך לי הדיבורית, זה כבר גיליתי לפני שהוא שבק חיים. כמה בערך עולה החלפה?
בן 50 ל100 תלוי במעבדות (זה הלחמה מעצבנת)
גמאני חותם על זה לפחות לעת עתה
-
אני מנסה המון ולא מצליח לקלוט אותו מנייד או מחשב אחר, אני פשוט לא מצליח להפעיל את הבלוטוס, כי לא יודע היכן נמצא הוא בדיוק באפשרויות. ניסיתי לכבות ולהדליק את הנייד ולגשש על עיוור בינתיים לא הלך.
אבל יש לי התקדמות - הנייד עובד מצוין!
הכנסתי סים, הוא קיבל והוציא שיחות [מהקיצורים במשקים] מצוין. שומעים אותו וממנו נהדר,
כנראה שרק המסך הלך..לגבי מסך יתכן שכשתנקה את המחבר יסתדר אבל יתכן שלא בפרט אם היה שם קצר
ניסיתי כבר לנקות, בינתיים לא הלך
תודה רבה רבה לכולם על הייעוץ!!
-
אני מנסה המון ולא מצליח לקלוט אותו מנייד או מחשב אחר, אני פשוט לא מצליח להפעיל את הבלוטוס, כי לא יודע היכן נמצא הוא בדיוק באפשרויות. ניסיתי לכבות ולהדליק את הנייד ולגשש על עיוור בינתיים לא הלך.
אבל יש לי התקדמות - הנייד עובד מצוין!
הכנסתי סים, הוא קיבל והוציא שיחות [מהקיצורים במשקים] מצוין. שומעים אותו וממנו נהדר,
כנראה שרק המסך הלך..לגבי מסך יתכן שכשתנקה את המחבר יסתדר אבל יתכן שלא בפרט אם היה שם קצר
ניסיתי כבר לנקות, בינתיים לא הלך
תודה רבה רבה לכולם על הייעוץ!!
ניסית ללחוץ יחד עם החדש במקביל? (היינו - לוחץ בשניהם על המקש האמצעי, מגיע עם שניהם להגדרות, יורד עם שניהם לבלוטוס.. קיצור, לא צריך בשביל זה מסך בשני הפלאפונים..)
-
ניסית ללחוץ יחד עם החדש במקביל? (היינו - לוחץ בשניהם על המקש האמצעי, מגיע עם שניהם להגדרות, יורד עם שניהם לבלוטוס.. קיצור, לא צריך בשביל זה מסך בשני הפלאפונים..)
לא רציתי לסרבל, אבל אם אתה עוקב, אז שים לב שזה תלוי על מה ה'אצבע' של המכשיר התמקד לפני, האם הוא היה על אנשי קשר/בלוטוס/שעון וכו',
ואינני יודע היכן היה, לכן אינני יודע היכן הוא כעת.
ניסיתי ללכת אחד אחד על כל האפשרויות, כמו שהמלצת בדיוק, בינתיים לא ראיתי שהבלוטוס שלו מופיע בנייד אחד.
נראה לי שאני אנסה עוד ועוד עד שאראה אותו -
לא רציתי לסרבל, אבל אם אתה עוקב, אז שים לב שזה תלוי על מה ה'אצבע' של המכשיר התמקד לפני, האם הוא היה על אנשי קשר/בלוטוס/שעון וכו',
ואינני יודע היכן היה, לכן אינני יודע היכן הוא כעת.
ניסיתי ללכת אחד אחד על כל האפשרויות, כמו שהמלצת בדיוק, בינתיים לא ראיתי שהבלוטוס שלו מופיע בנייד אחד.
נראה לי שאני אנסה עוד ועוד עד שאראה אותואז שים לב שזה תלוי על מה ה'אצבע' של המכשיר התמקד לפני, האם הוא היה על אנשי קשר/בלוטוס/שעון וכו',
לא יודע איך זה בדיוק בפלאפון הזה, אפשרי בפלאפון הזה לשנות את הסדר של התפריט?
או שהסדר תמיד אותו סדר, רק כל פעם שאני נכנס לתפריט - הוא חוזר למקום האחרון עליו הייתי? -
אז שים לב שזה תלוי על מה ה'אצבע' של המכשיר התמקד לפני, האם הוא היה על אנשי קשר/בלוטוס/שעון וכו',
לא יודע איך זה בדיוק בפלאפון הזה, אפשרי בפלאפון הזה לשנות את הסדר של התפריט?
או שהסדר תמיד אותו סדר, רק כל פעם שאני נכנס לתפריט - הוא חוזר למקום האחרון עליו הייתי?רק כל פעם שאני נכנס לתפריט - הוא חוזר למקום האחרון עליו הייתי?
בדיוק.
מעניין אם יש איזה קוד שמפעיל בלוטוס במכשיר הזה
אני מבין שזה שאלה למתכנתים.. אמרת שיש לך מעבדה..
-
רק כל פעם שאני נכנס לתפריט - הוא חוזר למקום האחרון עליו הייתי?
בדיוק.
בדיוק.
מעולה.
עכשיו בתפריט יש אולי משהו שקל מאוד לקלוט איפה אתה נמצא?
נגיד שעון מעורר - אתה יכול בקלות לזהות שזה שעון מעורר, עושה 'שינוי צלצול' ואז מבין שאתה בשעון מעורר,
או פנס - נגיד אתה לוחץ - ונדלק פנס, אז אתה יכול להבין שכרגע אתה בפנס, ואז בקלות לנווט. -
רק כל פעם שאני נכנס לתפריט - הוא חוזר למקום האחרון עליו הייתי?
בדיוק.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות