בקשת מידע | חסימה למחשב עבור בחור ישיבה
-
@הנני-העני
ניסיתי לפעול לפי המדריך.
התבלבלתי.אתה יכול להדריך אותי בקצרה איך אני חוסם את המחשב שישמש רק לוורד ואוצריא וסייר הקבצים.
-
@מתחזק
יש לי תוכנה שחוסמת אינטרנט ברמה גבוהה מאד למחשב שיצרתי וגם יצרתי תוכנה חסימת וידאו (אני חושב שזה יותר חזק מוידאו אאוט - כך לפי בדיקת קלוד) בכל סוגי הנגנים שמותקנים ושיותקנו בעתיד שחוסמת גם תמונות ממוזערות של הוידאו למעט מוזיקה שזה פועל אם תרצה אני יכול לחסום לך ובעתיד כשתרצה אפתח לך עם תוכנת הביטול של החסימה (נתת לי רעיון לעשות גרסה של חסימת אינטרנט עם אפשרות עדכונים) -
@מתחזק
יש לי תוכנה שחוסמת אינטרנט ברמה גבוהה מאד למחשב שיצרתי וגם יצרתי תוכנה חסימת וידאו (אני חושב שזה יותר חזק מוידאו אאוט - כך לפי בדיקת קלוד) בכל סוגי הנגנים שמותקנים ושיותקנו בעתיד שחוסמת גם תמונות ממוזערות של הוידאו למעט מוזיקה שזה פועל אם תרצה אני יכול לחסום לך ובעתיד כשתרצה אפתח לך עם תוכנת הביטול של החסימה (נתת לי רעיון לעשות גרסה של חסימת אינטרנט עם אפשרות עדכונים) -
@מתחזק
@יאיר-דניאל זה למחשב ובקרוב (בימים הקרובים אעלה מס' תוכנות לחסימה וגם סינון לטובת הפורום (אני מעדיף להעלות הכל בחבילה אחת , וכרגע התוכנת סינון שזה שילוב מיוחד ממש של תוכנה חינמית שפורסם גם בפורום יחד עם הוספות ועריכה שלי שהופכת אותה לתוכנה מקצועית ושימושית מאד ) עוברת הרצה ומבחני ביצוע ולאחר מכן אעלה בעז"ה
-
האם יש תוכנה שחוסמת את המחשב הנייד שישמש רק עבור כתיבת דברי תורה?
כמו"כ האם יש תוכנה שחוסמת את המחשב הנייד בשעות מסויימות?האם יש תוכנה שחוסמת את המחשב הנייד שישמש רק עבור כתיבת דברי תורה?
כמו"כ האם יש תוכנה שחוסמת את המחשב הנייד בשעות מסויימות?מחשב באופן כללי קשה מאוד לחסום בגלל המבנה שלו... זה ישמע אולי מוזר אבל יותר קל לחסום באמת טאבלט עם שרותי גוגל רשמיים מאשר מחשב... אני חושב שהכי טוב זה עם מערכת לינוקס הזאת. אמנם צריך להתרגל למערכת אבל לדעתי זה שווה. בנוסף בקושי יהיו לך וירוסים כי זאת מערכת לינוקס. כמובן שצריך לאחר ההתקנה לחסום בקוד את הביוס ועדיין זה לא מאובטח לגמרי בגלל המבנה של המחשב כמו שאמרתי... בהצלחה
-
מי שלא מכיר יש מחשבים שנקראים "מחשבה טובה", הנמצאים בשימוש נפוץ בישיבת קפלן באישור הנהלת הישיבה, וכמדומני שהם נפוצים גם בישיבת בית מתתיהו, שהמוכר פשוט נועל את המחשב לחלוטין בקוד מנהל, וטוענים שגדולי ההאקרים לא הצליחו לפרוץ את המחשב הזה. אם מעניין מישהו פרטים נוספים שיבקש.
-
מי שלא מכיר יש מחשבים שנקראים "מחשבה טובה", הנמצאים בשימוש נפוץ בישיבת קפלן באישור הנהלת הישיבה, וכמדומני שהם נפוצים גם בישיבת בית מתתיהו, שהמוכר פשוט נועל את המחשב לחלוטין בקוד מנהל, וטוענים שגדולי ההאקרים לא הצליחו לפרוץ את המחשב הזה. אם מעניין מישהו פרטים נוספים שיבקש.
@יהודי-לא-פשוט הבעיה היא שהוא רוצה כסף על כל שינוי/התקנה.
(וכמובן לא לשים כאן יצירת קשר כי זה פירסומת) -
וטוענים שגדולי ההאקרים לא הצליחו לפרוץ את המחשב הזה.
אין סיכוי, יש שלוש אפשרויות, או שהם לא ניסו, או שהם הצליחו או שההגדרה שלך להצלחה מאוד מוגבלת.
ולא צריך להיות האקר דגול כדי לשנות מחשב מהמטרה שלו .מקסימום, צריך איפוס לביוס וצריבה מחדש של מערכת ההפעלה
-
וטוענים שגדולי ההאקרים לא הצליחו לפרוץ את המחשב הזה.
אין סיכוי, יש שלוש אפשרויות, או שהם לא ניסו, או שהם הצליחו או שההגדרה שלך להצלחה מאוד מוגבלת.
ולא צריך להיות האקר דגול כדי לשנות מחשב מהמטרה שלו .מקסימום, צריך איפוס לביוס וצריבה מחדש של מערכת ההפעלה
@צדיק-0 הוא התכוון שגדולי בחורי ישיבה האקרים לא הצליחו...
אל תתפוס אותו על המילה. -
@צדיק-0 הוא התכוון שגדולי בחורי ישיבה האקרים לא הצליחו...
אל תתפוס אותו על המילה.הוא התכוון שגדולי בחורי ישיבה האקרים לא הצליחו...
ויש האקרים...
עיין ערך פיג' חברון...
-
-
-
וכדאי לדעת שלהסיר את הרכיב הזה פירושו להרוס גם את הבלוטוס
אפשר תמיד לקנות כזה רכיב חיצוני בכמה שקלים
@יהודה-זקש הרבה פעמים הם גם קורעים שם את החוט.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות