בעיה | המחשב לא נדלק
-
ניסת כמובן כיבוי כפוי?
||להוציא את כל ההתקנים המחוברים והמטען, לחיצה ארוכה (חצי דקה+-) על מתג ההפעלה עד לכיבוי, להמתין חצי דקה ולהדליק מחדש||
הוא חם? המאוורר עובד? רעשים שונים? -
@aiib תעשה איפוס קשיח - להוציא סוללה + סוללת CMOS ללחוץ על הכפתור של המערכת הפעלה כשהמחשב לא מחובר לחשמל
להחזיר את הסוללות או המטען ולנסות להדליקלא עזר...
@aiib תנסה אולי לבדוק מה קורה בלי הזכרונות אם יש 2 אז תוציא את שניהם תאפס ותחזיר אחד ותבדוק מה קורה..
-
@aiib תנסה אולי לבדוק מה קורה בלי הזכרונות אם יש 2 אז תוציא את שניהם תאפס ותחזיר אחד ותבדוק מה קורה..
-
@DAVID-MMOD יש רק זכרון אחד, הוצאתי אותו ואין שינוי (המחשב בכלל יכול להעלות בלעדיו?)
-
@DAVID-MMOD יש רק זכרון אחד, הוצאתי אותו ואין שינוי (המחשב בכלל יכול להעלות בלעדיו?)
-
האמת היא שעכשיו (אחרי כל המשחקים, נראה לי שלפני כן זה לא היה ככה) אחרי שאני מחבר את הכל ומדליק את המחשב הוא נדלק לשניה (נדלקת מנורה בכפתור ההדלקה, המאוורר נדלק) ואז נכבה.
מה אפשר ללמוד מזה? -
-
@aiib
תנסה לנקות את הראם עם מחק אם לא עוזר כנראה משהו בלוח אםוהאם שאתה מוציא את הראם הוא מצפצף
אתה יודע להשתמש במולטימטר?
-
@aiib
תנסה לנקות את הראם עם מחק אם לא עוזר כנראה משהו בלוח אםוהאם שאתה מוציא את הראם הוא מצפצף
אתה יודע להשתמש במולטימטר?
-
@aiib
לנקות את הראש הזהוב עם מחקוהאם שאתה מדליק אותו בלי ראם הוא מצפצף כי אם לא זה בעיית לוח אם או ביוס
-
@aiib
לנקות את הראש הזהוב עם מחקוהאם שאתה מדליק אותו בלי ראם הוא מצפצף כי אם לא זה בעיית לוח אם או ביוס
-
-
@aiib
כולל הכל כולל סוללה חוץ מעכבר ומקלדת
ולחבר עם מטען -
@aiib
כולל הכל כולל סוללה חוץ מעכבר ומקלדת
ולחבר עם מטען -
-
@אהרון-שלום ומה עם המסך?
-
@aiib
לא עד כדי כך
התכוונתי שתוציא את הדיסק, ראם.WIFI,סוללה,סוללת ביוס.
ותדליק עם מטען -
@aiib
לא עד כדי כך
התכוונתי שתוציא את הדיסק, ראם.WIFI,סוללה,סוללת ביוס.
ותדליק עם מטען@אהרון-שלום אגב, מסך חיצוני אמור לעבוד גם בלי שאני מגדיר בתוך המחשב שישדר למסך החיצוני?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות