בעיה | השיואמי שלי F21 נכנס למצב ־Android Recovery Mode (מצב שחזור של אנדרואיד).
-
@נוחעם-FM אם הוא יגבה את היוזר דאטה יאפס ויצרוב רק אותה יעזור או לצרוב גרסה שלמה חזרה חוץ מהיוזר דאטה?
אני סתם מעלה היגיון ואני שואל אותך כבוד המבין במחיצות..

חברים הוא גר בבני ברק מישהו יודע איזה חנות מתעסקת עם זה שהוא ילך לשם חיימקה, דידי פון, וכו'..
-
@נוחעם-FM אם הוא יגבה את היוזר דאטה יאפס ויצרוב רק אותה יעזור או לצרוב גרסה שלמה חזרה חוץ מהיוזר דאטה?
אני סתם מעלה היגיון ואני שואל אותך כבוד המבין במחיצות..

חברים הוא גר בבני ברק מישהו יודע איזה חנות מתעסקת עם זה שהוא ילך לשם חיימקה, דידי פון, וכו'..
-
תצחקו או לא כמה שזה מוזר אני לביינתים בוכה..
אני מדליק היום את הנגן והוא עולה על הרייקוברי אותו מסך כמו שעלה ל @משה-בדל היום..

-
תצחקו או לא כמה שזה מוזר אני לביינתים בוכה..
אני מדליק היום את הנגן והוא עולה על הרייקוברי אותו מסך כמו שעלה ל @משה-בדל היום..

@הרב-של-השכונה יש איזה אחד בבית שמש שרוצה על זה 120 שח אולי נגיד לו שתי מכשירים יעשה הנחה
-
@משה-בדל @הרב-של-השכונה
ואו מוזר כי גם לי וגם ל @אברהם-הנסיך זה קרה
לי זה קרה בM36+ ולו זה קרה בM36 הרגיל! -
@משה-בדל @הרב-של-השכונה
ואו מוזר כי גם לי וגם ל @אברהם-הנסיך זה קרה
לי זה קרה בM36+ ולו זה קרה בM36 הרגיל!@מה-זה-משנה-אה חייבים לעשות לזה סוף ולמצוא פתרון
-
@מה-זה-משנה-אה יש לו פלאפון איך אני יוצר קשר איתו מייל ואיפה הוא נמצא
-
@משה-בדל
אפשר דרך הצאט בפורום
אבל לא צריך ליצור קשר הוא מנסה לבנות סקריפט ברגע שסקריפט יהיה מוכן הוא מן הסתם יעלה אותו לפורום -
@משה-בדל
אפשר דרך הצאט בפורום
אבל לא צריך ליצור קשר הוא מנסה לבנות סקריפט ברגע שסקריפט יהיה מוכן הוא מן הסתם יעלה אותו לפורום@מה-זה-משנה-אה אני לא יכול בצאט הוא כותב אי אפשר במשמתשים רגילים
-
@משה-בדל
אפשר דרך הצאט בפורום
אבל לא צריך ליצור קשר הוא מנסה לבנות סקריפט ברגע שסקריפט יהיה מוכן הוא מן הסתם יעלה אותו לפורום@מה-זה-משנה-אה מה זה אומר סקריפט
-
@מה-זה-משנה-אה מה זה אומר סקריפט
@משה-בדל במקום שתצטרך להריץ פקודות ב-MTKclient, הסקריפט מריץ אותם עבורך, וכנראה שאני גם יעשה לזה ממשק גרפי.
בכ״א, הייתי שמח לנסות את הסקריפט עליך... אבל- עוד לא סיימתי אותו, ואני מתחיל ת'ישיבה.
אם יש לך ידע טכני, אני יכול להסביר לך איך לעשות את זה בעצמך.
אתה אמור לשאוב את המחיצה userdata ואת המפתחות הצפנה ע״י פקודות בMTKclient ואז אתה צריך להשוות את סיסמת המכשיר שלך למפתחות הצפנה ואז עם ספריית פייתון מסויימת שאני לא זוכר כרגע לשחזר את הקבצים.
בקיצור תשאל את ה-AI אולי הוא יכול לעזור יותר -
@משה-בדל במקום שתצטרך להריץ פקודות ב-MTKclient, הסקריפט מריץ אותם עבורך, וכנראה שאני גם יעשה לזה ממשק גרפי.
בכ״א, הייתי שמח לנסות את הסקריפט עליך... אבל- עוד לא סיימתי אותו, ואני מתחיל ת'ישיבה.
אם יש לך ידע טכני, אני יכול להסביר לך איך לעשות את זה בעצמך.
אתה אמור לשאוב את המחיצה userdata ואת המפתחות הצפנה ע״י פקודות בMTKclient ואז אתה צריך להשוות את סיסמת המכשיר שלך למפתחות הצפנה ואז עם ספריית פייתון מסויימת שאני לא זוכר כרגע לשחזר את הקבצים.
בקיצור תשאל את ה-AI אולי הוא יכול לעזור יותר -
@הרב-של-השכונה יש איזה אחד בבית שמש שרוצה על זה 120 שח אולי נגיד לו שתי מכשירים יעשה הנחה
@משה-בדל @מה-זה-משנה-אה אצלי הוא אמר שזה יותר מסובך כי הזיכרון שלי זה 256GB אז זה יותר מורכב ויקר
ובמעבדה בפ"ת אמרו לי שרוב הריקוברי נהיה בגלל כפתור שלוחץ, אז הם רצו לפרק לי את המכשיר ולקחת רק על הבדיקה 150 ש"ח -
@משה-בדל @מה-זה-משנה-אה אצלי הוא אמר שזה יותר מסובך כי הזיכרון שלי זה 256GB אז זה יותר מורכב ויקר
ובמעבדה בפ"ת אמרו לי שרוב הריקוברי נהיה בגלל כפתור שלוחץ, אז הם רצו לפרק לי את המכשיר ולקחת רק על הבדיקה 150 ש"חכי הזיכרון שלי זה 256GB אז זה יותר מורכב ויקר
הגיוני
כנראה צריך לשאוב את הזיכרון ולשאוב כזה זיכרון זה כמעט בלתי אפשרי -
כי הזיכרון שלי זה 256GB אז זה יותר מורכב ויקר
הגיוני
כנראה צריך לשאוב את הזיכרון ולשאוב כזה זיכרון זה כמעט בלתי אפשרי@מה-זה-משנה-אה בתכל'ס השימוש בפועל הוא הרבה פחות, אבל עדיין
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות