בירור | מחפש תוסף שחותך קישורים
-
פוסט זה נמחק!
@123-דג-מלוח אתה מתכוון מקצר קישורים? ושאח"כ תוכל לראות כמה לחצו על הקישור?
מה אתה אומר? תקרא שוב מה הוא כתב
-
המשתנים בקישור מתחילים ב ? ולא ב & ואם יש יותר מפרמטר אחד מפרידים ביניהם ב & בכל מקרה אני די בטוח שאפשר לבנות את התוסף הזה בבקשה אחת מבינה מלאכותית
-
המשתנים בקישור מתחילים ב ? ולא ב & ואם יש יותר מפרמטר אחד מפרידים ביניהם ב & בכל מקרה אני די בטוח שאפשר לבנות את התוסף הזה בבקשה אחת מבינה מלאכותית
@קפטן-מרשמלו לגבי החלק הראשון, אין נ"מ (קראת את השרשור?)
אני די בטוח שאפשר לבנות את התוסף הזה (בבקשה אחת) מבינה מלאכותית
זה הגיוני, לי אין איך לעשות את זה, אם לך יש, אשמח.

-
בסדר אני אעשה את זה רק אתה יודע איך מתקינים תוסף שהוא לא מחנות התוספים הרשמית של כרום
-
בסדר אני אעשה את זה רק אתה יודע איך מתקינים תוסף שהוא לא מחנות התוספים הרשמית של כרום
@קפטן-מרשמלו כן בטח.
תודה לך. -
https://drive.google.com/file/d/1Q5bMr5bNl9PD9pFE25M_TI8tKQbPexiI/view?usp=sharing
לא ניסיתי אותו אני מקווה שהוא יעבוד כמו שצריך
-
https://drive.google.com/file/d/1Q5bMr5bNl9PD9pFE25M_TI8tKQbPexiI/view?usp=sharing
@קפטן-מרשמלו שלחתי לנטפרי לבדיקה.
אם זה טוב, אולי תפתח ע"ז נושא חדש ותעלה לאתר של @אברהם-גלסר למען עם ישראל.
כל הכבוד על הזריזות.עריכה: נפתח, עוד לא בדקתי.
-
@קפטן-מרשמלו התקנתי, לחצתי על קישור (כמו זה שהבאתי בהתחלה) מתוך המשתמש וזה נפתח כרגיל (כלומר לפי איך שזה נראה, לא ירד הפרמטר השני. ובוודאי לא הראשון כי הקישור נפתח)
יש איזה הוראות שימוש מיוחדות?
הוא אמור לקצוץ כל קישור עם סימן שאלה ו&? -
Quick URL Editor & Cleaner
Quick URL Editor & Cleaner הוא תוסף דפדפן חכם שפותח על ידי Gemini, שנועד להעניק לך שליטה מלאה על קישורים ברשת בלחיצת עכבר אחת. התוסף מאפשר לערוך קישורים, לנקות פרמטרי מעקב מיותרים (utm_source, fbclid וכדומה) ולנהל אותם בזמן אמת תוך כדי גלישה.
תכונות מרכזיות
זיהוי ריחוף חכם (Hover Detection): פתיחת חלונית עריכה צפה בריחוף עכבר של 0.6 שניות מעל קישור (או באופן מיידי בלחיצה על מקש Alt).מחיקת משתנים ספציפיים (Query Params): פירוק ה-URL לרכיבים ומחיקת פרמטר בודד בלחיצה על אייקון הפח
️.עריכה בלייב (Live Editing): שדה טקסט נגיש לעריכת ה-URL המלא בזמן אמת.
כפתורי פעולה מהירה:
דומיין בלבד: ניקוי כל הנתיב והפרמטרים והשארת כתובת ה-Base בלבד.🧹 נקה משתנים: הסרת כל המשתנים מהקישור בלחיצה אחת.
️ עדכן בדף: עדכון הקישור המקורי בעמוד שבו אתה גולש (עבור סשן הגלישה הנוכחי).
העתק: העתקת הקישור הערוך ישירות ללוח.
פתח: פתיחת הקישור הערוך בלשונית חדשה.
הוראות התקנה (Chrome / Edge / Brave)
הורדת הקבצים: שמור את 3 הקבצים (manifest.json, content.js, content.css) בתיקייה אחת במחשב (למשל url-editor-extension).פתיחת דף התוספים:
ב-Chrome כנס לכתובת: chrome://extensions
ב-Edge כנס לכתובת: edge://extensions
הפעלת מצב מפתח: סמן בפינה העליונה את המתג "מצב מפתח" (Developer mode).
טעינת התוסף: לחץ על הכפתור "טען תוסף לא דחוס" (Load unpacked) ובחר את התיקייה שבה שמרת את הקבצים.
זהו! התוסף מותקן ופעיל. (מומלץ לרענן עמודים פתוחים בדפדפן כדי שהתוסף יתחיל לעבוד עליהם).
מדריך שימוש
פתיחת החלונית הצפה:רחף עם העכבר מעל קישור כלשהו בדף באינטרנט במשך 0.6 שניות.
טיפ למהירים: החזק את מקש Alt ורחף מעל הקישור – החלון יקפוץ מיידית!
עריכת הקישור והמשתנים:
בחלונית שנקפצה יופיע ה-URL המלא בשדה הטקסט העליון.
מתחתיו תראה פירוט של כל המשתנים (Query Parameters). לחץ על אייקון הפח
️ לצד משתנה מסוים כדי להסיר רק אותו.ביצוע פעולות:
לחץ על הכפתור הרצוי בתחתית החלונית (העתקה, פתיחה בלשונית חדשה, או עדכון הקישור בדף).
סגירת החלונית:
לחץ על מקום כלשהו מחוץ לחלונית הצפה.
️ קרדיטים לפיתוח: התוסף תוכנן, נכתב ונבדק על ידי Gemini (מודל ה-AI של Google). -
אני לא עדכנתי את התוסף הזה על הדפדפן שלי ככה שאין לי שמץ של מושג איך הוא נראה או מה הוא עושה אני השקעתי בזה שתי דקות של לכתוב לו פרונט ולדחוס את הקוד שהוא נתן אבל נראה לי שאתה לא צריך ללחוץ על הקישור אלא לרחף מעליו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות