בטריה חדשה לC2
-
@כהן-צדק @חברים @MERS @חיים-גרין תודה רבה
אתזה חיפשתי
ועכשיו שאלה נוספת
במרכז (אלעד \ בני ברק) מישהו מוכר? -
@A0533057932 אמר בבטריה חדשה לC2:
אתזה חיפשתי
ועכשיו שאלה נוספת
במרכז (אלעד \ בני ברק) מישהו מוכר?תקשר ל 077-313-4400 שלוחה או 3 או 4 או 9 תבקש משלוח!
-
@חברים אמר בבטריה חדשה לC2:
@MERS אמר בבטריה חדשה לC2:
@avizeev אמר בבטריה חדשה לC2:
@avizeev @משה-מזרחי @1234michael
שמתי קישור לפני כמה פוסטיםשל הבטרייה גרמנית??
מצטער אבל לא.
הקישור שהבאת זה לאתר החברה כמו שכתבת בפוסט שהבאת בפעם הראשונה את הקישור (לעיל).נדמה לי שצריך להיכנס שם לקטגוריה > נוקיה....
הקישור להלן מפנה אותך ישירות...
קישור ישיר לבטריות C2 באתר הגרמני.אגב, זה אותה בטריה ש @כהן-צדק הזכיר לעיל מאתר תחומים, ומישהו הביא לעיל קישור ישיר לאשכול הספציפי בפורום תחומים. (ששם @יעקב-ישראל דיבר על קנייה ב- איביי).
אם הכוונה לזה למה המחיר כ"כ יקר צריך להיות באזור השישים שקל -
מצטער אבל לא.
הקישור שהבאת זה לאתר החברה כמו שכתבת בפוסט שהבאת בפעם הראשונה את הקישור (לעיל).נדמה לי שצריך להיכנס שם לקטגוריה > נוקיה....
קישור ישיר לבטריות C2 באתר הגרמני.אגב, זה אותה בטריה ש @כהן-צדק הזכיר לעיל מאתר תחומים, ומישהו הביא לעיל קישור ישיר לאשכול הספציפי בפורום תחומים. (ששם @יעקב-ישראל דיבר על קנייה ב- איביי).
כן אני יודע [יתכן שדרך שם הגעתי לזה אבל אני לא זוכר כבר מאיפה זה היה]
-
@למה-מה-קרה אמר בבטריה חדשה לC2:
מצטער אבל לא.
אם הכוונה לזה למה הכיר כ"כ יקר צריך להיות באזור השישים שקל- משלוח עוד כמה יורו- זה יצא לי סה"כ איזה 70 ש"ח- המשלוח באמת לא תלוי בכמות הבטריות [לא ניסיתי אבל כך טענו בתחומים (אאל"ט) ולכן זההרווח של החנויות הפער הזה+המשלוח- ואם יש גם מישהו באמצע שמייבא אז זה סביר]
-
היה לאחרונה שמועה שיצרו בטריות חדשות עבור C2
האם יש למישהו ידע בנושא (חברה ומקום מכירה)
אני לא מעוניין בקישורים לאיביי עלי אקספרס אמזון וכד' אלא על מיקום בארץ שניתן לבוא ולקנות
תודה מראש לכל העוזריםהפולאר פלוס הוא מטורף- קניתי דרך החברה בגרמניה לקח קצת זמן עד שהגיע אבל מחזיק בC2 יומיים שלוש ומי שמכיר את המכשיר הזללן הזה מבין על מה אני מדבר- ראיתי שיש אותו בכמה מקומות במודיעין עילית- פלא פלוס כמו שהזכיר @כהן-צדק מקודם וכן במעבדה בברכפלד וכו', אם הבנתי נכון מישהו התחיל לייבא לארץ וממילא ניתן/יהיה ניתן בקרוב להשיג בכל מיני חנויות
בהצלחההזמנתה דרך החברה? תוך כמה זמן
-
@למה-מה-קרה אמר בבטריה חדשה לC2:
היה לאחרונה שמועה שיצרו בטריות חדשות עבור C2
האם יש למישהו ידע בנושא (חברה ומקום מכירה)
אני לא מעוניין בקישורים לאיביי עלי אקספרס אמזון וכד' אלא על מיקום בארץ שניתן לבוא ולקנות
תודה מראש לכל העוזריםהפולאר פלוס הוא מטורף- קניתי דרך החברה בגרמניה לקח קצת זמן עד שהגיע אבל מחזיק בC2 יומיים שלוש ומי שמכיר את המכשיר הזללן הזה מבין על מה אני מדבר- ראיתי שיש אותו בכמה מקומות במודיעין עילית- פלא פלוס כמו שהזכיר @כהן-צדק מקודם וכן במעבדה בברכפלד וכו', אם הבנתי נכון מישהו התחיל לייבא לארץ וממילא ניתן/יהיה ניתן בקרוב להשיג בכל מיני חנויות
בהצלחההזמנתה דרך החברה? תוך כמה זמן
כמה שבועות- אני לא זוכר בדיוק,
אם ההפרש הוא רק 10 ש"ח לענ"ד זה שווה [אא"כ אתה לא צריך דחוף בכלל וכו' שאז אין עניין לבזבז 10 ש"ח]
:::(ומלבד זאת יש עניין לפרנס את בעל החנות יותר מאשר את הדואר הגרמני והחברה- כך שמי שזה לא פיקו"נ אצלו יכול {אם הוא יכוון} לקיים בזה גם מצוה ואכמ"ל)
::: -
@המומחה אמר בבטריה חדשה לC2:
@כהן-צדק אמר בבטריה חדשה לC2:
באתר תחומים מישהו יצר פוסט על בטריה מוצלחת מאוד של חברת polarcell יעוי"ש. בכ"א אני קניתי את הבטריה הזו בחנות במודיעין עילית בשם פלא פלוס. הבטריה מומלצת ביותר!!!
כמה עולה?
80 שקלים חדשים
-
אתזה חיפשתי
ועכשיו שאלה נוספת
במרכז (אלעד \ בני ברק) מישהו מוכר?קלינג ברשי בב מוכר ב80
-
אני לא יודע מה הסיפור פה? אני רכשתי את הסוללה הזו באיביי.
באתר של החברה הגרמנית
https://www.ebay.com/usr/wannsee-electronic
לא ראיתי פלאים.... ממש לא!
אותה סוללה בעטיפה אחרת!!!!! -
@1divid אמר בבטריה חדשה לC2:
מישהו יכול לעלות קישור לסוללה הזו באלי?[או קישור ישיר חוץ מאייבי שמתאים לc2 ו208]
אאל"ט אין באלי [כך כתבו בזמנו בתחומים אאל"ט] כי זו חברה גרמנית והם שיווקו רק דרך איביי או באתר שלהם
בהצלחהיש הבדל בין איביי לאתר שלהם?
-
@mdy אמר בבטריה חדשה לC2:
אני לא יודע מה הסיפור פה? אני רכשתי את הסוללה הזו באיביי.
באתר של החברה הגרמנית
https://www.ebay.com/usr/wannsee-electronic
לא ראיתי פלאים.... ממש לא!
אותה סוללה בעטיפה אחרת!!!!!מוזר כי קניתי למישהו אצלינו בבית וזה מחזיק לו יומיים בכיף ופעם זה היה צריך טעינה פעם-פעמיים ביום- וזה היה נגמר ל-0 היום זה אף פעם לא מגיע לכזו רמה של סוללה
-
לי יש בטריה שמחזיקה 3 ימים בערך
-
@בערל-ושלייקס אז דבר
מהי ומאיפה.